FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ferroviario
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ova šutnja iz kluba je sramotna. Pišaju se po nama navijačima, glavnim izvorom novca. Šta očekuju postići, 2000 ljudi protiv Sloge?
-
- Kontakt:
Hasanbegovic i Nurko sa podrskom navijaca
- gegenpressing
- Kontakt:
Čuj ko stoji,stoji ne znanje trenutnih struktura u klubu,napravili su razdor u ekipi a i u klubu svojim odlukama.godrina je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:41Ako je taj neko jaci od kluba, od armije navijaca, od svih koji vole Zelju a imaju neku reputaciju onda dat mu to sve. Malo mi ide na k prica uvijek neko drugi koci.Alipasino je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:31Znas sta radi šef kad nema na vrjeme plate.Ispari se da ga nebi radnici ganjali.Znas sta radi kokuz u supermarketu.Na brzinu uleti kupi sitnice i razligu.Lako je bit mangup kad ide sve kako treba.Haj stisni kad nevalja.Tad se damu pokazuju.Posto sam cuo da nas klub nemoze bolje ni naprjed radi nekih pojedinaca sta mi onda obicni navijaci da radimo.Dakle mi želimo Zelju kosto je nekad bio ali su jaci oni koji to ne žele tj gledaju svoju korist.Ja prvi samo blebecem ali nemam drugog načina jer ne mogu nista.Dakle imamo 2 opcije.Dolazi gledaj tekmu plati kartu i trpi antifudbal tj amatere ili odustani i digni ruke od svega.
Ko koci da Zeljo ima normalnog trenera u OP i da imamo igraca za prvi tim.
Ko koci da imamo prostorije ispod Istoka i za to bubamo za nas finu cifru.
Ko koci da nakon onakvog iznosenja lopti i trokutova jasara, amoe, rustemovica protiv bjerolusa i borca sad ne mozemo meda.
Ako postoji ta osoba, a vi znate i sutite onda ste saucesnici u ubijanju Zelje.
Doduse kad se moglo slavit dan pobjede i sampanjac ekipa vise me nista ne moze iznenadit.
Zar ti još nije jasno da su stopirali sve procese koji su se pokrenuli.
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Ova bezkarakterna, bezmuda, jadna i cemerna ekipa bez velikih promjena moze prije ispasti iz lige nego evropu izboriti, da pricaju 7 godina.
Pa nista, ako je sve tako kao sto pisete onda im i dalje skandirajte dajte podrsku i ucestvujte u ponoru Zelje.gegenpressing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:07Čuj ko stoji,stoji ne znanje trenutnih struktura u klubu,napravili su razdor u ekipi a i u klubu svojim odlukama.godrina je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:41Ako je taj neko jaci od kluba, od armije navijaca, od svih koji vole Zelju a imaju neku reputaciju onda dat mu to sve. Malo mi ide na k prica uvijek neko drugi koci.Alipasino je napisao/la: ↑29 okt 2023, 09:31Znas sta radi šef kad nema na vrjeme plate.Ispari se da ga nebi radnici ganjali.Znas sta radi kokuz u supermarketu.Na brzinu uleti kupi sitnice i razligu.Lako je bit mangup kad ide sve kako treba.Haj stisni kad nevalja.Tad se damu pokazuju.Posto sam cuo da nas klub nemoze bolje ni naprjed radi nekih pojedinaca sta mi onda obicni navijaci da radimo.Dakle mi želimo Zelju kosto je nekad bio ali su jaci oni koji to ne žele tj gledaju svoju korist.Ja prvi samo blebecem ali nemam drugog načina jer ne mogu nista.Dakle imamo 2 opcije.Dolazi gledaj tekmu plati kartu i trpi antifudbal tj amatere ili odustani i digni ruke od svega.
Ko koci da Zeljo ima normalnog trenera u OP i da imamo igraca za prvi tim.
Ko koci da imamo prostorije ispod Istoka i za to bubamo za nas finu cifru.
Ko koci da nakon onakvog iznosenja lopti i trokutova jasara, amoe, rustemovica protiv bjerolusa i borca sad ne mozemo meda.
Ako postoji ta osoba, a vi znate i sutite onda ste saucesnici u ubijanju Zelje.
Doduse kad se moglo slavit dan pobjede i sampanjac ekipa vise me nista ne moze iznenadit.
Zar ti još nije jasno da su stopirali sve procese koji su se pokrenuli.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Kad se stavi na papir, i poredi ova uprava sa proslom, dodju kao nesto napredniji, ali ipak goli qurac kao prosli sa Nazfiom i Nurkom. Ja nisam primjetio barem jednog ozbiljnijeg sponzora da si privukli, da ne pricamo o nekom planu za investitora. Imali su sponzore navijace iz sebe, ostalo se izlobiralo preko politike.
Ne samo to nego je danas broj sponzora kluba duplo manji nego sto je bio prije korone, dovoljan pokazatelj kako radi administracijaHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:34Kad se stavi na papir, i poredi ova uprava sa proslom, dodju kao nesto napredniji, ali ipak goli qurac kao prosli sa Nazfiom i Nurkom. Ja nisam primjetio barem jednog ozbiljnijeg sponzora da si privukli, da ne pricamo o nekom planu za investitora. Imali su sponzore navijace iz sebe, ostalo se izlobiralo preko politike.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
E jest vas uhvatila nervoza što ovi aBd neće otići. A vi opet spremili šampanjac.irfo je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:48Ne samo to nego je danas broj sponzora kluba duplo manji nego sto je bio prije korone, dovoljan pokazatelj kako radi administracijaHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:34Kad se stavi na papir, i poredi ova uprava sa proslom, dodju kao nesto napredniji, ali ipak goli qurac kao prosli sa Nazfiom i Nurkom. Ja nisam primjetio barem jednog ozbiljnijeg sponzora da si privukli, da ne pricamo o nekom planu za investitora. Imali su sponzore navijace iz sebe, ostalo se izlobiralo preko politike.
Joj pokvarit ce mi se sampanjacValter je napisao/la: ↑29 okt 2023, 11:07E jest vas uhvatila nervoza što ovi aBd neće otići. A vi opet spremili šampanjac.irfo je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:48Ne samo to nego je danas broj sponzora kluba duplo manji nego sto je bio prije korone, dovoljan pokazatelj kako radi administracijaHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:34Kad se stavi na papir, i poredi ova uprava sa proslom, dodju kao nesto napredniji, ali ipak goli qurac kao prosli sa Nazfiom i Nurkom. Ja nisam primjetio barem jednog ozbiljnijeg sponzora da si privukli, da ne pricamo o nekom planu za investitora. Imali su sponzore navijace iz sebe, ostalo se izlobiralo preko politike.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ljudi dragi da nije plin iscurio u prostorijama kluba, neka neko ode provjeriti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Mene je samo uhvatila nervoza zbog kluba, nemam ja veze sa bilo kojom upravom, nego sagledam stvari kako jesu. Eto biti ce neki izvjestaji financijski, gdje se vjerovatno moze viditi koliko se privuklo od sponzorskih ugovora, i poredi to sa drugim upravama. To je jedino mjerilo uspjeha uprave, koliko su novaca sposobni da privuku u klub. Pogledaj svaki klub u ligi, ko je njima u upravi, naravno ljudi koji imaju neki kapital, i oni guraju klub i lokalnu zajednicu. Po popularnosti smo mi najveci klub u BiH, a kod nas u upravi sve sami, da se ponovim gola kita. Sve se svodi kako moze jefitnije.Valter je napisao/la: ↑29 okt 2023, 11:07E jest vas uhvatila nervoza što ovi aBd neće otići. A vi opet spremili šampanjac.irfo je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:48Ne samo to nego je danas broj sponzora kluba duplo manji nego sto je bio prije korone, dovoljan pokazatelj kako radi administracijaHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 10:34Kad se stavi na papir, i poredi ova uprava sa proslom, dodju kao nesto napredniji, ali ipak goli qurac kao prosli sa Nazfiom i Nurkom. Ja nisam primjetio barem jednog ozbiljnijeg sponzora da si privukli, da ne pricamo o nekom planu za investitora. Imali su sponzore navijace iz sebe, ostalo se izlobiralo preko politike.
- dubioza144
- Kontakt:
Cuj ovog pokvarit ce se sampanjac 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Neznam ja ni ko ni sta samo prenosim sta drugi kazu.Dakle 2 opcije .Dolazit podrzat klub znaci ne upravu trenera igrace nego Klub ili dic ruke i rec libo me tuki vise za Zeljom.Koja je gora opcija neznam ali bolje ne vidim.
-
- Kontakt:
Nadam se da se samo ceka ponedjeljak da se zvanicno objavi da je Basicu urucen otkaz. Za pocetak. Ne smatra valjda niko da on treba ostati nakon ovih katastrofa 

1921
- dubioza144
- Kontakt:
Ovi u upravi da imaju svoje firme ne bi znali sami sa sobom dogovorit sponzorski ugovor
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Hansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 11:34Mene je samo uhvatila nervoza zbog kluba, nemam ja veze sa bilo kojom upravom, nego sagledam stvari kako jesu. Eto biti ce neki izvjestaji financijski, gdje se vjerovatno moze viditi koliko se privuklo od sponzorskih ugovora, i poredi to sa drugim upravama. To je jedino mjerilo uspjeha uprave, koliko su novaca sposobni da privuku u klub. Pogledaj svaki klub u ligi, ko je njima u upravi, naravno ljudi koji imaju neki kapital, i oni guraju klub i lokalnu zajednicu. Po popularnosti smo mi najveci klub u BiH, a kod nas u upravi sve sami, da se ponovim gola kita. Sve se svodi kako moze jefitnije.
Jel ti stvarno mislis da je ovdje bilo ko nekom sponzor iz nekog interesa?
Ovdje se sponzori nalaze po rođačko-stranackio-politickim vezama,i nikako drugacije.
-
- Kontakt:
Smatram ja da treba ostati,i na polusezoni otjerati Kosorica,Stilica,Mekica i sve ove zvijezde koje miniraju trenera.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:16Nadam se da se samo ceka ponedjeljak da se zvanicno objavi da je Basicu urucen otkaz. Za pocetak. Ne smatra valjda niko da on treba ostati nakon ovih katastrofa![]()
Ili da dovedemo nekog ko ce ovim zvijezdama ici niz dlaku,na sok nesto napraviti,dok se i on ne zamjeri zvijezdama,pa opet isto.
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Što je najgore, kad malo bolje razmisliš, samim činom što su mu dali podršku prije mjesec dana ga je ostavila ovdje do polusezone. Jedino ako uprava ne želi reputaciju kluba nastavljati gurati u ponor pa mu sad dati otkaz i samim tim pokazati da ne znaju ni oni gdje gone.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
-
- Kontakt:
Stvarno je ovo neozbiljno. Ti bi sad mjenjao 4-5 igraca zbog jednog trenera koji ima iskustvo ispadanja. Pa covjece u svakom normalnom klubu leti trener, igraci ostaju. Jednostavno je tako.novikolac007 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:23Smatram ja da treba ostati,i na polusezoni otjerati Kosorica,Stilica,Mekica i sve ove zvijezde koje miniraju trenera.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:16Nadam se da se samo ceka ponedjeljak da se zvanicno objavi da je Basicu urucen otkaz. Za pocetak. Ne smatra valjda niko da on treba ostati nakon ovih katastrofa![]()
Ili da dovedemo nekog ko ce ovim zvijezdama ici niz dlaku,na sok nesto napraviti,dok se i on ne zamjeri zvijezdama,pa opet isto.
-
- Kontakt:
I ja sam dugo bio za to da ostane, ali ovo vise nema smisla. Imao je podrsku kao niko do sad, istrpilo mu se sto bi se malo kome istrpilo, i dzaba. Jednostavno vise ne funkcionise i to je to. On ne moze dici ovu ekipu, bez ulazenja u uzroke i posljedice zasto je to tako. Sa njim nam moze biti samo gore. Hvala za Europu i Dinamo, ali dosta je.novikolac007 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:23Smatram ja da treba ostati,i na polusezoni otjerati Kosorica,Stilica,Mekica i sve ove zvijezde koje miniraju trenera.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:16Nadam se da se samo ceka ponedjeljak da se zvanicno objavi da je Basicu urucen otkaz. Za pocetak. Ne smatra valjda niko da on treba ostati nakon ovih katastrofa![]()
1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, b00t, Blackwargreymon, Hrasno15, N3R3D i 51 gost.