Samooo u mozaaak ozračeni raspali.

Moderator/ica: GracanicaAA
Celik ulazi sljedece sezone za 80-ti rodjendan, tako su odlucili, ne zanima ih ta vijest......evo sezone se samo zagrijavaju, traze se....na zimskoj pauzi im dolazi autobus novih igraca sa najnovijim trenerom.....racun odblokiran, grad daje dva milona, oni ce skupiti jos dva miliona, nece im moci niko parirati.....prosjek posjete ide na 7k.
Dizao jedan lik samoantisisoja1919 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:37Kakav spic u picku svim krezubim od ledenog.
Jos poistovjecuje aplauz i dizanje tri prsta![]()
![]()
Kako si mislio spustit, fino sam te nabio nogom za sva vremena.
To sto tebi slike salju, ne znaci da je i drugima tako. Student, neki od nas imaju zivot, nismo kao ti.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:04Ako ti neko pošalje sliku iz Bihaća, sa stadiona ili kafića i restorana, to ne znači da si i ti tamo. Budi pozdravljen frustrirani.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:02Ocigledne frustracije. Ja udjem na forum izmedju kafa na Uni, a vi isto ponavljate. Sta je to nego frustracije?![]()
Argumentovano popišan jer si napisao student.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:47To sto tebi slike salju, ne znaci da je i drugima tako. Student, neki od nas imaju zivot, nismo kao ti.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:04Ako ti neko pošalje sliku iz Bihaća, sa stadiona ili kafića i restorana, to ne znači da si i ti tamo. Budi pozdravljen frustrirani.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 12:02Ocigledne frustracije. Ja udjem na forum izmedju kafa na Uni, a vi isto ponavljate. Sta je to nego frustracije?![]()
![]()
Argumentovano popisan. P(L)acenik iz Tuzle.
Kralju, da i to usput riješimo.BaselJasko1946 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:22Ljudi ovde raspravljaju oko slobode i čelika a nevide da Stupčanica korača ka premijer ligi lagano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.