Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- blueman-TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
aaaaaaaaa J*** ti zivot i kladionicu

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Hajde mi, ako ti nije problem, malo objasni te hendikepe. Slabo kad igram tenis, a i kada ga igram, to su obicni kecevi i dvice, te katkad zbroj gemova.Begonja je napisao/la: Almagro 1
Devvarman - Malisse 2 ili preskoči
Dolgopolov hendikep da neće izgubiti 3.4, a biće ponuđen i sigurniji 4.5
Robreda preskoči ili odigraj hendikep 4.5 na Younga
Simon - Karlović hendikep na Ivu 3.5 ili prvi set over 9.5
Troicki ti ne igra sutra
Verdasco - Querrey više od 9.5 gemova prvi set.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
hendikep na dolgopolova protiv del potra 4.5 je da dolgopolov nece izgubit 5 razlike, i da del potro nece dobit 5 il vise razlike
Za zivot cijeli!
A razlika je sta?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hendikep na dolgopolova protiv del potra 4.5 je da dolgopolov nece izgubit 5 razlike, i da del potro nece dobit 5 il vise razlike
Ako naprimjer Del Potro pobjedi 7:5, 3:6, 6:4...
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
ZNači da si pogodio. Jer u stratu Dolgopolov ima 4 gema prednosti. U tom tvom meču je izgubio sa jedan razlike. Znači 4-1=+3 za Dolgopolovapolga je napisao/la:A razlika je sta?ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:hendikep na dolgopolova protiv del potra 4.5 je da dolgopolov nece izgubit 5 razlike, i da del potro nece dobit 5 il vise razlike
Ako naprimjer Del Potro pobjedi 7:5, 3:6, 6:4...
Jao danas klaonice, ovo nije humano 
A taj 4.5 sto si ti spominjao da ce biti, vidim da postoje i -4.5 i +4.5.Begonja je napisao/la: ZNači da si pogodio. Jer u stratu Dolgopolov ima 4 gema prednosti. U tom tvom meču je izgubio sa jedan razlike. Znači 4-1=+3 za Dolgopolova
Pretpostavljam da je ovo tvoje +4.5.
Hajde, uzmimo za primjer vecerasnji mec Federer - Andreev... ovo dolje je sto sam nasao u ponudi.
-5,5/Federer R.-Ig.Andreev 1.75 1.95
-6,5/Federer R.-Ig.Andreev 2.70 1.35
-4,5/Federer R.-Ig.Andreev 1.45 2.50
Ja mislim da Andreev moze pruziti kakav takav otpor. Sta mi je onda najbolje odigrati?
Ako misliš da će pružiti kakav takav otpor, odigraš srednji hendikep -5.5 tip 2. Znači Federer mora napraviti Anreevu 3 brejka da bi ti izgubio. Npr. prolaziš sa rezultatom 6:4 6:3, a padaš sa 6:3 6:3
Nismo mi.Begonja je napisao/la:Kakve gluposti pitaš. Ko igra fudbal na veće pare nije normalna osoba.SPY je napisao/la:Znam da je rano za ovo ali čisto da priupitam za savjet. Kontao sam sa cimerima uplatit 350 KM na Real, Man i još nam jedan par treba (sigurica). Ima li ko kakvih prijedloga?
muhovic je napisao/la:Roma-Lazio ps1 @1.70![]()
PSG-Montpellier 1 @1.70![]()
Stoke-West Ham ps1 @1.70![]()
Mainz-Leverkusen x @3.30![]()
Sevilla-Barcelona ps1 @1.65![]()
..kvota 26.75 KM
Sto li ovo nema onog @Stevie, tako nekako mu ide acc., momak je redovno uzimo pare od kladionica....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Druga sedmica bez dobitka... Kriza na pomolu!
Sutra igram 3 para po 1.10, da vratim samopouzdanje
Ak i to ne okinem..
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- Citizen-X
- Kontakt:
Evo duh od mene za sutra - Voznjacki - Martinez - 2 - kv. 4,5 - dosad je manekenka samo 1 set izbila ovoj trebi u 3 odigrana meca... Jes da je davno bilo...
Sto se ne bi i sutra isti scenario desio? Vjerovatno joj ne lezi igra ove latinke a ja licno ne volim tenis koji igra blonda - vrijedi probati i sretno.
Norvič sutra prognoziram dvicu osjecaj sa kvotom i statistikom kaze 2ica za Bristol. kv. 4.00
Graz Wels - 2. austrijska kosarkaska - za jedan Wels koji nema poraza 1.95 je odlicna kvota
Herta 2 - 2,35 kvota - prva na tabeli i sigurno ce ponovo traziti u jednom mecu pobjedu - njen status nije dostojan ove kvote... predobro za isprobati
Savehoff rukomet - 2 - kv 1,8 jos jedna lijepa kvota na tim koji u medjusobnim duelima ima samo 1 poraz...
I za kraj jedan debeli duh Ostrava Boleslava - nesto imam osjecaj da ce biti velike kantaze neuobicajene za cesku ligu - oba daju go - u oba poluvremena kv 18.
Federer Wavrinka - kv 1,4 - nije losa kvota za dubl koji ima No2 u timu i Wavrinku koji se maestralno juce vratio u mec nakon izgubljenog 1 seta
Djokovic Trocki - 1,85 kv ??? - definitivno lajkam...
Ove dvije tekme na osjecaj:
Ceska Skotska U17 - 2 - 3,10 - Skoti lupili Slovake 2:0 pa mislim da su blizu pobjede i nad mentalitetom slicnim Cesima koji su nenadano dobili Italiju...
Slovacka Italija U17 - rekao bih tvrd X... kv 3.
Eto moja mala ponuda - ako ko isprati sretno - ako ofulam ne ljutite se - kod mene dojava nema - skupina osjecaja statistike velikih i malih kvota...
Sretno
Sto se ne bi i sutra isti scenario desio? Vjerovatno joj ne lezi igra ove latinke a ja licno ne volim tenis koji igra blonda - vrijedi probati i sretno.
Norvič sutra prognoziram dvicu osjecaj sa kvotom i statistikom kaze 2ica za Bristol. kv. 4.00
Graz Wels - 2. austrijska kosarkaska - za jedan Wels koji nema poraza 1.95 je odlicna kvota
Herta 2 - 2,35 kvota - prva na tabeli i sigurno ce ponovo traziti u jednom mecu pobjedu - njen status nije dostojan ove kvote... predobro za isprobati
Savehoff rukomet - 2 - kv 1,8 jos jedna lijepa kvota na tim koji u medjusobnim duelima ima samo 1 poraz...
I za kraj jedan debeli duh Ostrava Boleslava - nesto imam osjecaj da ce biti velike kantaze neuobicajene za cesku ligu - oba daju go - u oba poluvremena kv 18.
Federer Wavrinka - kv 1,4 - nije losa kvota za dubl koji ima No2 u timu i Wavrinku koji se maestralno juce vratio u mec nakon izgubljenog 1 seta
Djokovic Trocki - 1,85 kv ??? - definitivno lajkam...
Ove dvije tekme na osjecaj:
Ceska Skotska U17 - 2 - 3,10 - Skoti lupili Slovake 2:0 pa mislim da su blizu pobjede i nad mentalitetom slicnim Cesima koji su nenadano dobili Italiju...
Slovacka Italija U17 - rekao bih tvrd X... kv 3.
Eto moja mala ponuda - ako ko isprati sretno - ako ofulam ne ljutite se - kod mene dojava nema - skupina osjecaja statistike velikih i malih kvota...
Sretno
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
-5,5/Nadal-Sweeting 1.40 2.30
E hajde, neka mi neko odgovori jesam li dobro skont'o.
Nadal, ako pobjedi, mora imati razliku od 6 ili vise da bi mi ovaj tip od 1.40 prosao?
Sto znaci da mi je dovoljno 6:3, 6:3, jer je ovdje razlika upravo 6 ?
Nadal, ako pobjedi, mora imati razliku od 6 ili vise da bi mi ovaj tip od 1.40 prosao?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Da, da, da, da, da.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
chungalunga
- Kontakt:
brate moj.....mogu razumjeti ukoliko nekome nesto nije jasno...pa upita.....ali ti dva dana isto pitanje pitas....hendikep je hendikep....odigraj koji put....lakse ces skontati...polga je napisao/la:-5,5/Nadal-Sweeting 1.40 2.30
Nije dva dana, vec sinoc nisam imao nigdje vidjeti ponudu za danas, pa kada sam je jutros vidio, cisto da vidim jesam li shvatio o cemu se radi.chungalunga je napisao/la: brate moj.....mogu razumjeti ukoliko nekome nesto nije jasno...pa upita.....ali ti dva dana isto pitanje pitas....hendikep je hendikep....odigraj koji put....lakse ces skontati...
Ako ti je mrsko odgovoriti, ili ne znas odgovoriti, ne javljaj se. Gledaj svoja posla.
-
chungalunga
- Kontakt:
ma upitaj ti buraz jos jednom...ponovi.....utvrdi....za svaki slucaj....mi smo tu za tebe.....polga je napisao/la:Nije dva dana, vec sinoc nisam imao nigdje vidjeti ponudu za danas, pa kada sam je jutros vidio, cisto da vidim jesam li shvatio o cemu se radi.chungalunga je napisao/la: brate moj.....mogu razumjeti ukoliko nekome nesto nije jasno...pa upita.....ali ti dva dana isto pitanje pitas....hendikep je hendikep....odigraj koji put....lakse ces skontati...
Ako ti je mrsko odgovoriti, ili ne znas odgovoriti, ne javljaj se. Gledaj svoja posla.
chungalunga je napisao/la: ma upitaj ti buraz jos jednom...ponovi.....utvrdi....za svaki slucaj....mi smo tu za tebe.....
Kako si samo smijesan. Ma nema...
-
chungalunga
- Kontakt:
nego da te upitam....hendikep 0:1 na bilbao veceras......sta mislis tu koji rezultat treba biti ako odigras na getafe......polga je napisao/la:chungalunga je napisao/la: ma upitaj ti buraz jos jednom...ponovi.....utvrdi....za svaki slucaj....mi smo tu za tebe.....![]()
![]()
Kako si samo smijesan. Ma nema...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.