NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

Truhlo
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 13:50

chily-rz je napisao/la:
29 okt 2023, 13:43
Zbog dugova smo i završili sa blokiranim računom i na korak od gašenja i onda ovaj napiše ebo dugove? Zbog dugova istu tu Evropu nismo mogli ni igrati.

Igrali smo Premijer ligu godinama i tad je na nekim utakmicama znalo biti hiljadu ljudi u vrh glave, isto bi bilo i sad da udjemo u najviši rang, poslije par kikseva ostala bi standardna ekipa na tribinama i to je to i opet bi ovakvi pljuvali po forumu.
Daj PL yebo sve ostalo, kakav mentalitet grob te yebo. Srećom ovi što laju neće ni prismrditi skupštini na kraju godine, puna podrška ovoj garnituri da ispuni ciljeve koje su zacrtali na početku mandata a to je prva liga i klub bez dugovanja :!:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 29 okt 2023, 13:58

JonSnow je napisao/la:
29 okt 2023, 13:40
Crni gavran je napisao/la:
29 okt 2023, 13:35
Convicts je napisao/la:
28 okt 2023, 22:56
Ko je Duvnjaku uvalio Šetkića, Pehilja, Salkanovića i ostalu kompaniju, da mi je znati. :crazy:
Ja sam sasvim slucajno prosle godine kad smo bili II federalna liga centar uletio na TV prenos utakmice Borac Jelah- Bosna Visoko bilo 0:0, udje taj Salkanovic u igru, dade gol ili dva i malo je reci razvalio ih. Sa istim tim Jelahom smo se mi mucili i jedva ih dobili, cak su srali po forumu da nam je nastiman penal ovo ono. Salkanovicu je 19 godina ili 20 cini mi se. Sad panj, jbg. Pa kod nas bi i Ronaldo bio panj, kad smo izrazito negativna sredina. Nije Salkanovic prvi igrac koji je u Celiku los, a u drugim sredinama rastura.

Pogledaj Slogu iz Doboja. Grad Doboj izdvaja za njih na godisnjem nivou 150.000 KM. Ubise juce Sarajeva ko Kuduz Bademu. Ne znam ko njih finansira dodatno i koliko , ali za nas su izrazito pozitivna sredina i tim koji bi nas razvalio po medo zvečku.
Nije stvar sredine, nego manjka kvaliteta i balansa u ekipi. Možeš imati najboljeg napadača i najjače krilo na svijetu, ali ako nemaš kreaciju u veznom redu, izgledati će ko skupi flopovi.
Mi nemamo stabilnu odbranu i nemamo izbalansiran vezni red. Svi problemi proističu iz toga.
Nemamo mi više tu brojnost da bi pritisak sredine bio značajan faktor.
Svaka cast na komentaru @JonSnow to je problem koji nas muci od PRVE PRIPREMNE utakmice protiv Kikaca. Ni dan danas mi nije jasno zasto se nije doveo kvalitetan vezni igrac. Ne samo jedan,2 najmanje su potrebna.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 14:05

NekiForumas je napisao/la:
29 okt 2023, 13:58
JonSnow je napisao/la:
29 okt 2023, 13:35

Ja sam sasvim slucajno prosle godine kad smo bili II federalna liga centar uletio na TV prenos utakmice Borac Jelah- Bosna Visoko bilo 0:0, udje taj Salkanovic u igru, dade gol ili dva i malo je reci razvalio ih. Sa istim tim Jelahom smo se mi mucili i jedva ih dobili, cak su srali po forumu da nam je nastiman penal ovo ono. Salkanovicu je 19 godina ili 20 cini mi se. Sad panj, jbg. Pa kod nas bi i Ronaldo bio panj, kad smo izrazito negativna sredina. Nije Salkanovic prvi igrac koji je u Celiku los, a u drugim sredinama rastura.

Pogledaj Slogu iz Doboja. Grad Doboj izdvaja za njih na godisnjem nivou 150.000 KM. Ubise juce Sarajeva ko Kuduz Bademu. Ne znam ko njih finansira dodatno i koliko , ali za nas su izrazito pozitivna sredina i tim koji bi nas razvalio po medo zvečku.
Nije stvar sredine, nego manjka kvaliteta i balansa u ekipi. Možeš imati najboljeg napadača i najjače krilo na svijetu, ali ako nemaš kreaciju u veznom redu, izgledati će ko skupi flopovi.
Mi nemamo stabilnu odbranu i nemamo izbalansiran vezni red. Svi problemi proističu iz toga.
Svaka cast na komentaru @JonSnow to je problem koji nas muci od PRVE PRIPREMNE utakmice protiv Kikaca. Ni dan danas mi nije jasno zasto se nije doveo kvalitetan vezni igrac. Ne samo jedan,2 najmanje su potrebna.
Pa doveo je A. Mehića i Tabakovića na posudbu. Otjerao Mehića nakon 10 dana, Vardu planirao na stoperu, na kraju Vardo jedini veznjak koji je nešto pokazao, a da se razumijemo prosječan prvoligaški igrač.

Uništio je Duvnjak cijelu ekipu svojim transferima i sad nam neće biti dovoljan ni zimski prijelazni rok da se isprave sve greške.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 okt 2023, 14:10

Truhlo je napisao/la:
29 okt 2023, 14:05
JonSnow je napisao/la:

Pa doveo je A. Mehića i Tabakovića na posudbu. Otjerao Mehića nakon 10 dana, Vardu planirao na stoperu, na kraju Vardo jedini veznjak koji je nešto pokazao, a da se razumijemo prosječan prvoligaški igrač.

Uništio je Duvnjak cijelu ekipu svojim transferima i sad nam neće biti dovoljan ni zimski prijelazni rok da se isprave sve greške.
Ako smo profulali s igracimq zadnjq dva prelazna roka onda Uprava nek imenuje sortskog direktora npr Vrsajevic ili neko drugi siguran sam da ih puno nece kostati, nek mu daju sansu pq cemo vidjeti hocemo li fulati toliko s igracima
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 29 okt 2023, 14:17

29 okt 2023, 13:42
Truhlo je napisao/la:
28 okt 2023, 23:27
prisonbreak je napisao/la:
28 okt 2023, 23:18

Koliko lose.

Od 25 igraca i vise mozes izdvojiti 3 igraca.

Po meni uprava je napravila gresku sa novim trenerom.
Mora se uraditi selekcija sa iskusnim trenerom na zimu, i pocet krojiti ekipu za narednu sezonu.

Koliko god da uorava pustila Duvnjaku, nije mogla dozvoliti dovodjenje Pehilja, pa to se vidjelo na pripremnim utakmicama.
Ono sto on igra mogu i ja. Evo javljam se :mrgreen:

Vidjeti do zime kako ce Damjanovic reagovati, ak ne bude kvakitet sa njegove strane treba reagovati. Ako se ide u potpuno rezanje dugovanja, sklopiti ekipi za opstanka, a na ljeto spremiti keš. I to uprava u decembru treba da kaze.
Čini mi se da je i Čerim na presu to spomenuo, da je imao odriješene ruke i da neće moći više tako, tj priznali su da su i oni pogriješili yebi ga.

Ono što bi gledao na zimu više kakvi su ljudi prvo, pa kvalitet. Što čini mi se @redbull napisa, otvoriš mu instagram i vidiš je li fosna u glavi ili normalan lik. Izbjegavati govanca pitarska, ja od 20 igrača samo Bajraktarevića pamtim po dobrom, svi ostali su smeće bili.

Nimalo lagan zadatak na zimu, ne bih sudio Damjanoviću nakon ove jedne utakmice. Reako je odmah na predstavljanju da roster qrcu ne valja...

Damjanović realno mora osvojiti 6 bodova do zime, sve ispod toga nije za nastavak saradnje iskreno.
Obuća i Duro bili ekstra igrači. Vise bih volio da su ostali Sijerkic, Kolic, Muslic, nego sto je dosao taj Talha, pa taj nema snage ni da potrci ni da sutne loptu. Pa juce protiv Jedinstva jedva do prve stative dobacio. Bolje zenicka djeca nego ovi lafo polovnjaci, pa makar ispali opet u drugu ligu centar
Juce Talha 2 suta izvan sesnesterca jedan poluvolej sutina stativa kad je svirao sudija ruku nasem igracu i jos jedan sut izvan sesnaest stativa koliko sam vidio

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 29 okt 2023, 14:25

strucnjak9 je napisao/la:
29 okt 2023, 11:13
Truhlo je napisao/la:
29 okt 2023, 10:01
denisov je napisao/la:
29 okt 2023, 09:50

Od 9 igraca Talha,Salkanovic,Pehilj,Setkic kostaju 0 maraka. Imo si budzet dovest dva ozbiljna igraca i Duvnjak nije mogao znat da Hrelja i Saric nece bit dobri pogotov Hrelja koji je bio povredjen dva mjeseca na pocetku.Imaju dobru katijeru iza sebe. Horic,Bajramovic i Masic pogodak
Talha ok na posudbi, hoćeš reći da Salkanović, Pehilj i Šetkić igraju besplatno?

Pa igrači u drugoj ligi centar igraju za 500 KM, nema šanse da bilo ko u prvoj ligi igra ispod 800 KM, nema šanse. Za ta tri hamelja možeš dovesti solidnog prvoligaškog igrača i platiti ga 2000 mjesečno.
100% provjereno da svi igraju besplatno, ni ja nisam mogao vjerovati. Imaju samo stan i hranu od kluba, a Talhi cak i to mislim da Sarajevo placa. Hrelja, Horic i Masic cu najskuplji. Saric koliko znam je bas spustio svoju cijenu i ako su mu par klubova davali 5-6 hiljada KM vise za polusezonu. Mislim da je cak i Bronja igrao za 0 KM, da je neko od sponzora prezeo njegovu platu, jer je doveden kad je vec budzet bio istrosen a s tim da je pokazao kvalitet iz kluba su ga zeljeli zadrzati i neko je nasao nacin.

I ovi ostali sto su dosli, vecina ih igra za kikiriki. Sve u svemu mi imamo jedan od najmanjih budzeta u ligi kada se uzme prosjek plata.
Pa gdje su onda pare ako nam igraci igraju za kikiriki ,a spominje se 400000 km duga non stop a budzet preko milion maraka ,po tvom do sad se moglo vratit sav dug i placat prvi tim.
Mislim da ipak nasa ekipa i ne igra za kikiririki i da pola budzeta ide na njih 400000 do 500000km ,vidjecemo na izvjestaju ali ti s ovim si bacio sumjnu na momke iz uprave a momci su tu posteni i nevjerujem da je marka otisla sa strane

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 14:27

dinodino2019 je napisao/la:
29 okt 2023, 14:10
Truhlo je napisao/la:

Ako smo profulali s igracimq zadnjq dva prelazna roka onda Uprava nek imenuje sortskog direktora npr Vrsajevic ili neko drugi siguran sam da ih puno nece kostati, nek mu daju sansu pq cemo vidjeti hocemo li fulati toliko s igracima
Nije ni skocibusic imao sportskog direktora iza sebe pa je napravio selekciju igraca koji ti i dan danas cine 80% prve postave.

Koja to ekipa u prvoj ligi ima sportskog direktora?

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 okt 2023, 14:31

Truhlo je napisao/la:
29 okt 2023, 14:27
Truhlo je napisao/la:

Nije ni skocibusic imao sportskog direktora iza sebe pa je napravio selekciju igraca koji ti i dan danas cine 80% prve postave.

Ne brukaj se ba koji Skocibusic i selekcija. Ako tezimo.ka ozbiljnosti i vrhu tabele moramo.imati sportskog direktora

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 14:33

convict35 je napisao/la:
29 okt 2023, 14:25
strucnjak9 je napisao/la:
29 okt 2023, 11:13
Truhlo je napisao/la:
29 okt 2023, 10:01

Talha ok na posudbi, hoćeš reći da Salkanović, Pehilj i Šetkić igraju besplatno?

Pa igrači u drugoj ligi centar igraju za 500 KM, nema šanse da bilo ko u prvoj ligi igra ispod 800 KM, nema šanse. Za ta tri hamelja možeš dovesti solidnog prvoligaškog igrača i platiti ga 2000 mjesečno.
100% provjereno da svi igraju besplatno, ni ja nisam mogao vjerovati. Imaju samo stan i hranu od kluba, a Talhi cak i to mislim da Sarajevo placa. Hrelja, Horic i Masic cu najskuplji. Saric koliko znam je bas spustio svoju cijenu i ako su mu par klubova davali 5-6 hiljada KM vise za polusezonu. Mislim da je cak i Bronja igrao za 0 KM, da je neko od sponzora prezeo njegovu platu, jer je doveden kad je vec budzet bio istrosen a s tim da je pokazao kvalitet iz kluba su ga zeljeli zadrzati i neko je nasao nacin.

I ovi ostali sto su dosli, vecina ih igra za kikiriki. Sve u svemu mi imamo jedan od najmanjih budzeta u ligi kada se uzme prosjek plata.
Pa gdje su onda pare ako nam igraci igraju za kikiriki ,a spominje se 400000 km duga non stop a budzet preko milion maraka ,po tvom do sad se moglo vratit sav dug i placat prvi tim.
Mislim da ipak nasa ekipa i ne igra za kikiririki i da pola budzeta ide na njih 400000 do 500000km ,vidjecemo na izvjestaju ali ti s ovim si bacio sumjnu na momke iz uprave a momci su tu posteni i nevjerujem da je marka otisla sa strane
Ma daj ba brate likovi od kluba prave karitas i to na javnom forumu. Pa ako i u jednom klubu imaš crno na bijelo koliko se na što troši to je u Čeliku. Bit će skupština na kraju godine, izvještaj za članove, nema potrebe lupati gluposti i dezinformacije...

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 14:36

29 okt 2023, 14:31
Truhlo je napisao/la:
29 okt 2023, 14:27

Ne brukaj se ba koji Skocibusic i selekcija. Ako tezimo.ka ozbiljnosti i vrhu tabele moramo.imati sportskog direktora
Da tačno, 80% prve ekipe je selektirao i promovisao skočibušić. Durmo, Sivac, Smajic, Isakovic, Arnautovic, Medjuseljac, Durmis, Karalic, Vardo... svi dovedeni i promovisani kad je on bio trener. Pricam o selekciji.

Daj mi odgovori ko to iz vrha prve lige ima sportskog direktora? Sloboda, Goražde, Banovići, Tomislav, Stupčanica?

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 okt 2023, 14:45

Ako nam svi igraju besplatno onda sam ja vise nego zadovoljan sa rezultatima i stanjem na tabeli

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 14:51

samoposteno je napisao/la:
29 okt 2023, 14:45
Ako nam svi igraju besplatno onda sam ja vise nego zadovoljan sa rezultatima i stanjem na tabeli
:mrgreen: :salut: :salut:

Šta kaže igra za hranu, pa što lagano nije otišao u Famos onda, živi kući, igra za 5 stoja i laganica :kafa:

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 okt 2023, 14:55

Truhlo je napisao/la:
29 okt 2023, 14:51

Šta kaže igra za hranu, pa što lagano nije otišao u Famos onda, živi kući, igra za 5 stoja i laganica :kafa:
Ma.bolje za nas ocekujem na izvjestaju da imamo na kontu bar milion plusa

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 29 okt 2023, 14:55

Ma i ja isto nisam za PL ako ce nas nabijat Doboj Gabela Stanisici Konjic Tuzla vjestacka Posusje ili sutra Laktasi i slicni makar nikad ne usli u PL.Ako mi ne mozemo bit od 5 do 7 mjesta yebo te PL ak cu strepit kad mi ovi nabrojani dodju koji po imenu privlacnosti nista nije bolji ni od Kaknja Tomislava Gradacca i slicnih.
Mozemo mi uvijek gurat FL do kad bude trebalo a za vracanje u Centar za to nisam nikako,neka nas ovdje do boljih dana.Ja sam reko 2025/26 je neka reaLnost napast PL i da pripremimo i sabur i zivce u ovoj sezoni
Svi imaju greske od uprave mozda su podcijenili ligu vjerovali drugim a za sav rad drugi KAPA DO PODA ,ima mozda do tih pojacanja trebalo je mozda manje ali kvalitetnijih ali i to je neiskustvo,ali najvise krivim igrace A to Kolic,Sijerkic i slicni ma oni bi igrali u jacem klubu da vrede,najbolji su ostali ali i od njih svi znamo ko moze ko ne moze.
Uvijek sam ja za ove pozajmice iz Sarajeva ako imaju kvalitet a Talha je od svih ovih nasih bolji
Ne bole porazi pravog navijaca nego pristup ta borba ,ta sloga e to boli ,ae sto ne znaju ali ne zna ni Mehic ali se covjek opet bori trci uklizava nikad ne znas hocel sebe ili protivnika povredit.
Ovo sto Celicni pise covjek je za neke stvari u pravu od sponzora ,navijaca i rezultata sve to diktira pozicija na tabeli,to je realnost.
Ne slazem se sa njim ovo pred kraj kad kaze yebo dugove daj napuni stadion,mislim i on da se ne slaze sa tim ali et napiso je mozda vise i u huji i u ljubavi za Čeliki,pomijesaju se i emocije nekad.
Sto bi reko Fedza Dudic vratit ce se i nama nekad ,bukvalno smo i teski pehovi za ove povrede pa nema nekad fali po 5 igraca .

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 14:57

29 okt 2023, 14:55
Truhlo je napisao/la:

Potpisujem ovako da igraju još par sezona za hranu i 10. mjesto, u međuvremenu ćemo uložiti 5 miliona za akademiju od uštede na platama :opaopa:

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 29 okt 2023, 15:00

Truhlo je napisao/la:
JonSnow je napisao/la:

Eto bas to nam i govori kakvi su veznjaci kad je Vardo koji je planiran kao stoper, prvo zbog nedostatka rijesenja u veznom redu prebacen na veznog pa je isti taj najvise pokazao od svih veznjaka, zalosno. Mislim drago mi je zbog Varde al zalosno za ostale.

Znas i sam da su skoro svaku utakmicu pocinjali drugi igraci u veznom redu. Nema kakve kombinacije nije pokusavao ali ni jedna nije pokazala Bog zna sta.
Bio je eno Vazda slobodan sto nije doveo momka. Kad smo igrali protiv Sim bau je bio bolji od svih nasih veznih zajedno.

Duvnjak je u najboljoj namjeri htio da ima na svakoj poziciji jednog igraca i da se stvori pozitivna konkurencija u ekipi al stvorio se kontra efekat. A i doveo je igrace karakterom ne do Bog nikom i s takvim je nemoguce napravit nesto. Bolje da je doveo 4-5 kvalitentih igraca nego ovo sto je uradio al eto. Eto npr. Horic, Masic, Bajramovic, veznjak i jedno krilo. Jednostavno nema balansa u ekipi. Pa pola lige ima bolji vezni red od nas ako ne i vise od pola.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 29 okt 2023, 15:01

Kod nas 80 posto ljudi gledaju klub kroz seniorsku ekipu to pokazuje kako su plitki. Briga za njih sto klub nema gdje da trenira i sto je borba oko termina za sve selekcije.

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 okt 2023, 15:02

Truhlo je napisao/la:
29 okt 2023, 14:57
29 okt 2023, 14:55
Truhlo je napisao/la:

Potpisujem ovako da igraju još par sezona za hranu i 10. mjesto, u međuvremenu ćemo uložiti 5 miliona za akademiju od uštede na platama :opaopa:
I plus otvorit svoj restoran da imamo za igrace koji igraju za hranu ali da bude luxuzni glupo bi bilo da na kukuruznoj piti iznesu sezonu

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 29 okt 2023, 15:12

@Truhlo sta misilis placajul oni clanarinu sto igraju😁 i na zimskoj pauzi dovest jos 70 igraca ovako i trener onda moze sastavit prvih 11 sta nas briga nista nas ne kosta

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 29 okt 2023, 15:14

:zzz:
29 okt 2023, 15:00
Truhlo je napisao/la:

Eto bas to nam i govori kakvi su veznjaci kad je Vardo koji je planiran kao stoper, prvo zbog nedostatka rijesenja u veznom redu prebacen na veznog pa je isti taj najvise pokazao od svih veznjaka, zalosno. Mislim drago mi je zbog Varde al zalosno za ostale.

Znas i sam da su skoro svaku utakmicu pocinjali drugi igraci u veznom redu. Nema kakve kombinacije nije pokusavao ali ni jedna nije pokazala Bog zna sta.
Bio je eno Vazda slobodan sto nije doveo momka. Kad smo igrali protiv Sim bau je bio bolji od svih nasih veznih zajedno.

Duvnjak je u najboljoj namjeri htio da ima na svakoj poziciji jednog igraca i da se stvori pozitivna konkurencija u ekipi al stvorio se kontra efekat. A i doveo je igrace karakterom ne do Bog nikom i s takvim je nemoguce napravit nesto. Bolje da je doveo 4-5 kvalitentih igraca nego ovo sto je uradio al eto. Eto npr. Horic, Masic, Bajramovic, veznjak i jedno krilo. Jednostavno nema balansa u ekipi. Pa pola lige ima bolji vezni red od nas ako ne i vise od pola.
Ma hajde, bilo pa prošlo, nećemo se vraćati nazad i šta je tada trebalo. Potcjenjena liga, precjenjeni igrači i dobiješ to što dobiješ.

Kroz ovu polusezonu, pratio sam ostale ekipe i rostere, tak ako malo analiziraš vidiš koliko mi pojma nismo imali o ovoj ligi i kako se roster pravi. Nema ni jedna ekipa u ligi jaku klupu osim možda slobode i jaku konkurenciju na svakoj poziciji. Uzmimo za primjer Goražde ili Banoviće dvije prekaljene ekipe ove lige.

Roster je sljedeći, imaš 4, 5 imena jakih igrača sa dobrom platom i uslovima. Hajmo reći da se to vrti oko 2 milje mjesečno. Nakon tih jači igrača i imena, koji su u goraždu Ramović, Tatar, Dučić, u Banovićima Dženis, Husić, Trumić i još 2 igrača onda sljede 2, 3 prosjeka lige ali formirana igrača i onda 3 u21 startera koji su na plati od milje. Cijela klupa je obično u21 igrači koji imaju plate od 500 do 800KM.

I zato te ekipe naberu bodova, a kad im fali dva igrača lagano gube. Recimo Banoviće smo glat uzeli u kupu jer su igrali prvo pol bez 4 startera koji igraju ligu.

Za ovu ligu moraš imati 4, 5 jakih igrača na plati od 2 milje, koje smo mi fulili(Hrelja). Recimo Horić, Mašić, jedan dobar veznjak, krilo i lijevi bek npr.

Poslje toga 3 prosjeka ove lige: Vardo, Sivac, Durmo.

I onda 3 u21 igrača na milji mjesečno. I ti igrači igraju 80% utakmica u sezoni, juniori i ostali u21 dobiju priliku kad su kartoni ili povrede.

Baš to što kažeš Duvnjak je htio zdravu konkurenciju, ali to u ovoj ligi ne prolazi. Da imaš zdravu konkurenciju moraš imati cijeli roster pro igrača a ne jednog pro igrača i 23 amatera.

Lekcija na zimu, obavezno veznjak i krilo kvalitetno. Ostalo djeca na klupi i liga bez briga na proljeće :kafa:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.