RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
A nece im valjati teren
-
- Kontakt:
Taman hocu da napisem da bi mogao sad na klupu skupa s Mahmicrm ako se Mahmic povrijedio a Sikalo na zadnjeg veznog i Sturm na beka.
Orec - Hrkac - Oliveira - Sturm
…….Sikalo - Mlinaric
Guliashvili - Dzafic - Suljic
………………Haskic
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 29 okt 2023, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
Kažu da na staroslavenskom klafurić znači međunožni ud ili što bi naš narod rekao, ****
- crveniratnik
- Kontakt:
Sturm je sigurno jedan od najboljih igrača Veleža uz Haskića i Hrkača.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Dobro si procitao moje namjere. Stalno se pljuju jedni te isti igraci a nikako da se strucnjaci ovdje pozabave igracima koji nisu opravdali dovodjenje u Velez a ne tek igranje u prvoj postavi, kao recimo Halilovic.
Sto drug gore rece, jedino Sturm, Hrkac i Haskic su nesto odigrali i trudili se. Ostali 0.
Ovaj pokušaj Šikala je sve !!!
Samo prikaz mentaliteta. Dok šampionske ekipe zabijaju iz poluprilika, kod nas se igrači boje lopte doslovno...

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Evo Pece stručnjaka...daj bože prilike, a go nam je trenutno misaona imenica...
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Samo odbiti od plate
Tako je, Suljicu posebno...čovjek zvani šestar, nema on kuveta ni snage za bilo šta, a Šikala hitno poslat u Bjelopoljac na dodatno kaljenje...
-
- Kontakt:
Treba malo na trening otic i upozorit ove balerine na ovakv pristup igre zute kartone samo dobivaju radi prigovarnja, od lausa mi igraca sa mudima nemamo
- Bazinga12345
- Kontakt:
Jesmo imali šut u okvir?
OK, mislim da ovo nije za nas kad ne možeš dobiti dvije najlošije ekipe u ligi. Pritom ni protiv Tuzle nismo nešto odigrali osim onih prvih 15-tak minuta. Nema frke, smanjiti očekivanja do kraja, očigledno da ova ekipa nije dovoljno dobra.
OK, mislim da ovo nije za nas kad ne možeš dobiti dvije najlošije ekipe u ligi. Pritom ni protiv Tuzle nismo nešto odigrali osim onih prvih 15-tak minuta. Nema frke, smanjiti očekivanja do kraja, očigledno da ova ekipa nije dovoljno dobra.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Ma samo odbit od plate. Ako sad ne urade ode sve u pm. Ocigledno neka teska kurcobolja zavladala.
Mi danas nismo napravili 2 minute pritiska. Nula suteva u okvir. Ljudi skupili 5 bodova.
Otisli samo da se racuna da su bili na utakmici
Samo uzeti od plate.
Mi danas nismo napravili 2 minute pritiska. Nula suteva u okvir. Ljudi skupili 5 bodova.
Otisli samo da se racuna da su bili na utakmici
Samo uzeti od plate.
I mi da dođemo do Evrope...Taman kad smo trebali iskoristit poraze Želje i Sarajeva mi ko amatari odigramo sa najlošijom ekipom Premier lige...Sramota brate, evo i Klaf kaže da je jadno bilo.
Loša utakmica, vjerovatno najlošija ove sezone, baš ništa ni sa čim i opet je očito da mi bez Pršeša (nažalost) ne možemo igrati tečan fudbal. Trebaće na pauzi pojačati sredinu terena
Uglavnom uyebašmo dvije odlične šanse za odmaknuti se Širokom, ali šta je tu je. I dalje smo na dobroj poziciji
Uglavnom uyebašmo dvije odlične šanse za odmaknuti se Širokom, ali šta je tu je. I dalje smo na dobroj poziciji
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
E golemo kakva je taraba onda taj Vukčević da u ovakvoj konkurenciji ne može dobiti priliku ni na klupi da bude.

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Da nam nije Hrkaca i ovu bi zijanili
Umjesto da se maksimalno iskoristi situacija u borbi za Europu i napravi prednost nad konkurentima za to treće-četvrto mjesto (katastrofalno stanje kod Želje, neigranjem Širokog na Pecari, toplo-hladno Sarajevo) mi gubimo važne bodove evo već drugo kolo u nizu (neću uzimati sad u obzir onaj remi na početku sezone sa Goškom).. stvarno se moramo svi zapitati u čemu / kome je problem!?! Na papiru vrlo kvalitetan igrački kadar, a na terenu skroz druga priča.. žalosno
Bravo za RA!!
Bravo za RA!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.