RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Bojim se da je ovo trener sjebo dobro. Poslije pauze katastrofa smo.
Ovdje svaki trener ujebe sve čim kaže igračima da nisu dobri, jer kako će oni majstori univerzuma biti loši. A vuku se ko sise babe od 90 godina po terenu...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- crveniratnik
- Kontakt:
Haskic, Hadzikic, Hrkač, Oreč, Šturm....
Sve ostalo tarabe...
Sve ostalo tarabe...
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Najveca kazna osim novcane bi bila da im slijedeci 5 dana svaki dan po 3 puta pustaju ovu tekmu da gledaju pa da im oci iskrvave.
Zamisli kad ti gradski rival povuce rucnu nakon 45 minuta.
Zamisli kad ti gradski rival povuce rucnu nakon 45 minuta.
Crnogorski vezni fudbaler Stefan Vukčević novo je pojačanje FK Velež, saznaje SportSport.ba. Vukčević u Velež dolazi s Kipra, odnosno iz redova tamošnjeg člana elitnog ranga Paralimnioua.
Inače radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu Crne Gore, koji je prve fudbalske profesionalne korake naravio u Zeti.
Za ovaj crnogorski klub odigrao je čak 181 utakmicu iuz četiri postignuta pogotka, a 2020. godine preselio je u Azerbejdžan, tačnije u Qabalu.
U dvoije sezone za poemnuti klub je odigrao 57 utakmica uz učinak od dva pogotka i jedne asistencije, da bi početkom prošle sezone promijenio sredinu.
Vukčević je pojačao Paralimnioua s Kipra i u ovom klubu, uostalom kao i u svim u dosadašnjoj karijeri, bio je standardan. Ukupno je odigrao 30 utakmica, a uspio je postići i pogodak.
Vukčević igra na poziciji centralnog i defanzivnog veznog i ukoliko bude pružao pratije kao u Azerbejdžanu i na Kipru, sasvim sigurno će biti pojačanje za Velež.
I za 12 utakmica 0 min na terenu
Inače radi se o nekadašnjem mladom reprezentativcu Crne Gore, koji je prve fudbalske profesionalne korake naravio u Zeti.
Za ovaj crnogorski klub odigrao je čak 181 utakmicu iuz četiri postignuta pogotka, a 2020. godine preselio je u Azerbejdžan, tačnije u Qabalu.
U dvoije sezone za poemnuti klub je odigrao 57 utakmica uz učinak od dva pogotka i jedne asistencije, da bi početkom prošle sezone promijenio sredinu.
Vukčević je pojačao Paralimnioua s Kipra i u ovom klubu, uostalom kao i u svim u dosadašnjoj karijeri, bio je standardan. Ukupno je odigrao 30 utakmica, a uspio je postići i pogodak.
Vukčević igra na poziciji centralnog i defanzivnog veznog i ukoliko bude pružao pratije kao u Azerbejdžanu i na Kipru, sasvim sigurno će biti pojačanje za Velež.
I za 12 utakmica 0 min na terenu
- Bazinga12345
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haskic ti danas dobar???crveniratnik je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:09Haskic, Hadzikic, Hrkač, Oreč, Šturm....
Sve ostalo tarabe...
I Osmana koji je odbranio čisti "zicer" sa 10 metara i još nekoliko odbrana...Meni samo nije jasno šta oni rade na treningu i šta je razlog ovakve nezainteresovanosti na terenu. Jel im kasne plate, jel se međusobno svađaju ili im Klaf ide na klinac...Mislim da ništa od navedenog nije tačno, samo raditi na psihološkom planu i u petak abd sa Goškom da nas opet obraduju...Forzaaa.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
Po mom mišljenju, Zvijezda nije loša ekipa i to će se vidjeti u nastavku prvenstva.
Nadigrali su Želju u svim segmentima i izgubili frljokom.
To je jedno.
Drugo, Velež nema sredinu terena i mi bez Pršeša trenutno nemamo igru, a Pršeš je u defanzivnim zadacima vrlo loš.
Danas smo osvojili bod zahvaljujući Hrkaću i Hadžikiću.
Nadigrali su Želju u svim segmentima i izgubili frljokom.
To je jedno.
Drugo, Velež nema sredinu terena i mi bez Pršeša trenutno nemamo igru, a Pršeš je u defanzivnim zadacima vrlo loš.
Danas smo osvojili bod zahvaljujući Hrkaću i Hadžikiću.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Danas prolaznu samo zasluzuju Hadzikic i Hrkac.
Samo zahvaljujuci ovoj dvojici i osta ova nula.
U svakom sredjenom klubu i ekipi sa nekom disciplinom bi Suljic poslije BL bio suspendovan.
Ali ovdje je nagradjen sa prvi 11.
Samo zahvaljujuci ovoj dvojici i osta ova nula.
U svakom sredjenom klubu i ekipi sa nekom disciplinom bi Suljic poslije BL bio suspendovan.
Ali ovdje je nagradjen sa prvi 11.
Nakon što smo u par kola tjerali Haskića i Hadžikića, sad je vrijeme za tjeranje Klafurića 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Ova Zvijezda je morala nekada proigrati nece biti 30 kola kanta za nabijanje dodaj jos tu nasu qrcobolju i dobijes ovakav rak za oci koji smo gledali. Ne valjaju zadnja dva rezultata ali nisu ni za sizofrenisanje kakvo citam od cetri
Porazgovarati pojedinacno sa svima da se izgura najbolje sto mozemo do zimske pauze pa onda poslje svega toga suditi Klafuricu. Nista ovdje on nije dovodio
Porazgovarati pojedinacno sa svima da se izgura najbolje sto mozemo do zimske pauze pa onda poslje svega toga suditi Klafuricu. Nista ovdje on nije dovodio
-
- Kontakt:
Ma liga je ove godine svak svakom bod otkine tako da mene ovo ne cudi. Prije par sezona kad smo izasli u evropu imao si par ekipa koje se nisu mogle nazvati fudbalskim klubovima. Sada Posusje, Gosk, Sloga, Zvijezda, neugodne su ekipe nema sta, ako cemo iskreno. A mi nemamo vele kvalitetne koliko iskusne igrace,nista drugo.
Pozitivan sok nakon Fejinog odlaska uslijedio,nista drugo, a igra je bolja.
A mi i dalje nemamo veznjaka
Pozitivan sok nakon Fejinog odlaska uslijedio,nista drugo, a igra je bolja.
A mi i dalje nemamo veznjaka
Zadnja izmjena: Direktorcic, dana/u 29 okt 2023, 16:53, ukupno mijenjano 1 put.
Vezna linija bez Pršeša ne liči na na šta i baš se vidi taj nedostarak, s tim da se na njega onako labilnog ne može ozbiljno računati i moraćemo dovesti sličnog igrača, ali jačeg mentalno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:44Ova Zvijezda je morala nekada proigrati nece biti 30 kola kanta za nabijanje dodaj jos tu nasu qrcobolju i dobijes ovakav rak za oci koji smo gledali. Ne valjaju zadnja dva rezultata ali nisu ni za sizofrenisanje kakvo citam od cetri
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- Bazinga12345
- Kontakt:
Neko je spominjao Bešagića iz Igmana... Meni je djelovao dobro u onim utakmicama što sam gledao.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Tu smo najtanji od kako smo se vratili u premijer ligu. Pokusao je Feja nesto sa Vukcevicem i Mlinaricem da bi se opet doslo do toga da nam je Prses najbolji izbor. Zato sam i napisao odrijesiti Klafuricu ruke da po odobrenim sredstvima dovodi po svojoj viziji. Tu isto mislim i na nekoliko nabijanja nogom u guzicu Dzafica Mlinarica Vukcevica Bajrica Muminovica Sikala Kadrica Vehabovica Halilovica starijeg Domica Zvonica ima ih pun qrac samo mi iskacu ispred ociju invalidiBalorda je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:52Vezna linija bez Pršeša ne liči na na šta i baš se vidi taj nedostarak, s tim da se na njega onako labilnog ne može ozbiljno računati i moraćemo dovesti sličnog igrača, ali jačeg mentalno.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:44Ova Zvijezda je morala nekada proigrati nece biti 30 kola kanta za nabijanje dodaj jos tu nasu qrcobolju i dobijes ovakav rak za oci koji smo gledali. Ne valjaju zadnja dva rezultata ali nisu ni za sizofrenisanje kakvo citam od cetri

Nama fali vođa sredine terena.
To je nekada bio Radovac a danas je Pršeš kojem fali dosta nekih stvari ali je jedini koji zna uzet loptu i dirigovat ekipom.
Bešagić je sličan Hasanoviću ili Halilovićima. Sve je to drugi tip igrača.
Nama treba igrač kao: Radovac, Mekić....
To je nekada bio Radovac a danas je Pršeš kojem fali dosta nekih stvari ali je jedini koji zna uzet loptu i dirigovat ekipom.
Bešagić je sličan Hasanoviću ili Halilovićima. Sve je to drugi tip igrača.
Nama treba igrač kao: Radovac, Mekić....
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
- gegenpressing
- Kontakt:
Bezveze dižete buku,ko malo detaljnije prati PL i vidi njihov sastav,znaće o čemu pričam.
Imaju par preozbiljnih igrača,ali im je problem bio što su dolazili nakon priprema.
To ste vi najbolje mogli vidjeti.
Ima onaj vaš lik koji pravi analize,pa nek vam predoči neke stvari.
Samo činjenica da dovedu stopera iz Ruske lige,koji je u Super ligi Srbije odigrao preko 150 utakmica,nije šala,a nije jedini.
Sorry na upadu.
Brohra ribo se...
Loše, nadati se da će biti bolje.
Daleko smo mi od ozbiljnog tima, djelujemo baš mekano. Dati Klafuriću priliku ovu i sljedeću sezonu pa ćemo vidjeti šta i kako. Ove sezone se pripremiti na toplo-hladno
Daleko smo mi od ozbiljnog tima, djelujemo baš mekano. Dati Klafuriću priliku ovu i sljedeću sezonu pa ćemo vidjeti šta i kako. Ove sezone se pripremiti na toplo-hladno
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.