kimbo je napisao/la:Tevez danas jedan od najboljih , bori se kao lav danas. Kao Vedo u Hoffeinhaima ...Dzeko sjedi zasluzeno na klupi pored boljih igraca Teveza i Balotelia ... jednostavno nema neki kvalitet da se nametne pored njih ...
Gorka istina ...nazalost .... ovdje je borba i 50 metara protivnicke polovine i nema mjesta za staticara kao Dzeko ....
Sam sebi moras stvarati sanse a Dzeko za to nema sposobnosti ... ima i drugi nacina igre ali City tako igra i u jednoj takvoj igri Dzeko nema mjesta ...
Slozit cu se samo sa jednim djelom texta!
Ja neznam jesi ti gledao utakmicu ili samo neke njene djelove, ali tevez osim borbe nije pokazao nista.
Izgubio je puno lopta, nekolike akcije je soliro, u nekim situacijama je ispadao smjesan.
Cinjenica je da je tevez motor-kotac u igri citya, ali ovo sinoc je bilo ispod njegovog nivoa.
U vezi dzeke, dzeko je proslu utakmicu dosta statirao, ali ga je ovu utakmicu mancini odmarao, jer 3 utakmice sedmicno su zaista previse.
Ja neznam kako neko moze ocekivati da dzeko trci kao tevez, pa nije to taj tip igraca.
Izgleda da je u mancinija to jedina taktika..trci trci. Pomrijece ljudi, trce do gola i onda lopta nazad

Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...