Vladane ugledaj se na drugog Vladana, patriotu velikog

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
19vendetta87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:51
Vladane ugledaj se na drugog Vladana, patriotu velikog![]()
![]()
Pravi patriotaU razgovoru za portal pravda.bl za svoj 18. rođendan 2017. godine, na pitanje “reprezentacija, ako dođe poziv, kojem carstvu bi se privolio”, Danilović je odgovorio:
"Srbija, brate. Nemam ništa protiv Bosne, ali srce ipak vuče prema Srbiji, nekako sav zatitram i dok gledam Orlove, moglu misliti kako bi tek bilo da i zaigram."
Zayebancija druže, valjda su na ovom forumu svi do sad upućeni u lik i djelo DanilovićaZutti je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:5819vendetta87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:51
Pravi patriotaU razgovoru za portal pravda.bl za svoj 18. rođendan 2017. godine, na pitanje “reprezentacija, ako dođe poziv, kojem carstvu bi se privolio”, Danilović je odgovorio:
"Srbija, brate. Nemam ništa protiv Bosne, ali srce ipak vuče prema Srbiji, nekako sav zatitram i dok gledam Orlove, moglu misliti kako bi tek bilo da i zaigram."
![]()
Što bi rekao rahmetli Mustafa Nadarević, "how yes no"...
N1 televizija došla je u posjed prepiske u kojoj se jedan poznati fudbalski menadžer hvali kako je završio posao za svog klijenta, koji će, prema onome što stoji u prepisci, dobiti priliku igrati u utakmici Bosna i Hercegovina – Kostarika, meču koji je odigran 27. marta ove godine.
Fudbalski agent unaprijed je znao kada i kako će njegov klijent zaigrati u državnom dresu, a za to je, kaže, i platio nekome u N/FSBiH.
“Moj mora bit’ pozvan i mora branit’ prijateljsku 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao“, stoji u dijelu prepiske.
Sve što je menadžer napisao na kraju se i obistinilo. Njegov klijent zaista jeste zaigrao u prijateljskom susretu protiv Kostarike, što predstavlja čvrst dokaz da je barem jedan igrač u reprezentaciji “kupio” svoje mjesto u nacionalnoj selekciji.
![]()
Šta znam? Ova je do mene19vendetta87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 12:03Zayebancija druže, valjda su na ovom forumu svi do sad upućeni u lik i djelo DanilovićaZutti je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:5819vendetta87 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 11:51
![]()
Ne seri Husara života ti.
Nije ni on ni mendazer, nego pojedinci na forumu kad su branili ovog cetnika, cuj mene srbina, prirodnog srbinaEspiritosanto je napisao/la: ↑26 okt 2023, 23:27Nije on to nigdje izjavio nego menadzer muinvincible1921 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 23:25ama bolan zenio se covjek...ama nije ga uveo petev zahaturio mu...![]()
Želio je on al' smo ga izgubiliinvincible1921 je napisao/la: ↑26 okt 2023, 23:25ama bolan zenio se covjek...ama nije ga uveo petev zahaturio mu...Raonffa je napisao/la: ↑26 okt 2023, 23:22Tačno, samo dodati da je jedino Prirodni Srbin ostao dosljedan u svojoj borbi protiv Vice i kriminalaca iz saveza za boljitak bh. fudbala, ovo što je javno izjavio da želi braniti za Srbiju je samo spintheKuPuS je napisao/la: ↑26 okt 2023, 22:36Prije godinu dana:
Budućnost reprezentacije je svijetla, Tahirović je buduća zvijezda Rome, Huseinbašić odličan u Njemačkoj, Hamulić će zamijeniti Džeku, Ahmedhodžić je najbolji defanzivac na svijetu
Danas:
Jebna reprezentacija, ukinite je više, Tahirović najgori igrač nikad goreg Ajaxa, Huseinbašić neće da igra za nas, Hamulić uskoro ulazi u drugu kalendarsku godinu bez gola, Ahmedhodžić neće više da igra za nas![]()
![]()
![]()
Toliko o dzematliji i mujezinu