Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ovo se Velezu desava samo zato sto suruju sa Pitarima
A mi znamo sta su Pitari
Postali filijala Pitarima
Suljic hadzija na terenu
Pitari ih dobiju i na Kosevu i u Mostaru
I jos ih pokradu na Kosevu
E Rođeni Rođeni koje ste Vi budale
Klonite se bordo mrake
A mi znamo sta su Pitari
Postali filijala Pitarima
Suljic hadzija na terenu
Pitari ih dobiju i na Kosevu i u Mostaru
I jos ih pokradu na Kosevu
E Rođeni Rođeni koje ste Vi budale
Klonite se bordo mrake
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Volim i ja kone podjebavati vise nego ista, ali kod njih ocito Klaun nije sjeo igracima. Vjerovatno je bio i neki bojkot. Ali realno kad pogledas njihov roster, tu ima puno igraca koji bi sad upali u prvih 11 Veleza: Amoah, Mekic, Cocalic, Ovicna, ovaj novi crnogorac bi hladno igrali u Velezu. Stilic, Krpic, Galic, Cosic, onaj drugi bek bi itekako imali mjesta u vasoj ekipi. Niste vi nista bolji od njih, cak mislim da ste igracki losiji. Spasio vas je Klaun sto je vezao ove kikseve.
-
- Kontakt:
Dobro si ti samouvjeren za navijača ekipe koja jučer primi tri komada od Sloge MerdijanNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:04Jeste da je rano, ali ja ne vidim Velez u Europi ove sezone. Moraju se dobro pojacati na polusezoni ako im je to cilj. Imali su finih utakmica, ali imali su ih i Sloga, Posusje, GOSK.
U principu, dosta tanak roster im je najveci problem. Ne mozes ti nista ocekivati kad ti Vehabovic, Sikalo, Suljic, Zvonic i slicni cine okosnicu ekipe. Nekoliko dobrih igraca imaju, recimo Orec i Sturm, ali dosta lose sve skupa. I ne vjerujem da je Klafuric sad neki wow strucnjak da nesto izvuce.
Siroki mi djeluje kao dosta ozbiljnija ekipa. I kone su igracki jace, a proigrace i oni kad otjeraju Klauna. Posto se vec zna kome pripadaju prva tri mjesta, bice bas interesantno pratiti borbu za ovo cetvrto![]()
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Da, naravno. Željezničar je puno bolji igrački i samo zbog boljeg trenera samo ispred njih. Bravo za Klafurića!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nezz sta se ljutite, meni je 100x draze da vi odete u Europu nego oni. Samo kazem da se precjenjujete. Po meni vam trebaju minimalno tri ozbiljna kapitalca na polusezoni da osigurate to cetvrto mjesto.
Liga nam polako ali sigurno pocinje liciti na one sezone iza rata kada je u gostima bod bio ko titula

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Uopšte se ne precjenjujemo,mi znamo šta je naša realnost to je borba za europu.I to je tako,tu i jesmo.
Borimo se za europu kroz ligu i kup.
Trenutno na mjestu koje vodi u europu.
Vi se precjenjujete realno.Pa manja je bodovna razlika između nas i vas nego vas i Borca.
Vi se precjenjujete realno.Pa manja je bodovna razlika između nas i vas nego vas i Borca.
I Mostarske kiše kao da su stale
- svrakino1921
- Kontakt:
Stas kad Borac svako kolo igra kuci.
Bas me interesuje sta ce skontat na proljece za ove zamjene.
A mozda i nece ako do tad pobjegnu drugom bar desetak bodova.
Tad se moze krenut i posteno igrat.
Bas me interesuje sta ce skontat na proljece za ove zamjene.
A mozda i nece ako do tad pobjegnu drugom bar desetak bodova.
Tad se moze krenut i posteno igrat.
Malo sam se zeznuo jer nisam znao da im preko pola budžeta finansiraju opština, kanton i entitet, ali će na kraju sve biti kako sam rekao. Sigurno završavaju iza nas na tabeli.svrakino1921 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:04Samo da ti cestitam u vezi Veleza
Veliki si poznavalac PL prilika
Ovaj je donio taj čuveni pozitivni šok i to je to. Sad su se vratili tamo gdje su stali sa Jusufbegovićem.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Svi se nesto trpamo u evropu a Sloga sa maestrom Vladom
cem poslje rahmetli Zeljkana cetri zaredom kuci 

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa vidi brate nesto, ja se trudim da budem realan. Nije mi fazon da se nesto prepucavam u svakom postu.Espiritosanto je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:22Uopšte se ne precjenjujemo,mi znamo šta je naša realnost to je borba za europu.I to je tako,tu i jesmo.
Ruku na srce, u pravu si da se mi precjenjujemo, odnosno da dosta nas ima pomalo nerealna ocekivanja. Ja sam i na nasem pdfu pisao da mi ove sezone ne mozemo bolje od treceg mjesta, pa su me neki napadali. Poprilicno sam siguran da ispod treceg necemo, ali isto tako da ne mozemo iznad. I mislim da je to realna procjena.
Sto se vas tice, ostajem pri tome da se precjenjujete. Borba za Europu je realna, slazem se, ali duga je sezona. Vama su glavni konkurenti za to cetvrto mjesto Siroki i Zeljo. Svaka ekipa ima krizni period u sezoni, Zeljo je sad prosao kroz nevidjenu krizu i vjerovatno ce izaci iz nje smjenom Klauna. Tesko, bas tesko da ce opet ovoliko kiksati. A ne moze se bas reci da ste vi iskoristili tu krizu. Sad ste kiksali, pa idete sasvim solidnom GOSKu, pa ce vas Zrinjski natamburati, pa idete Sirokom, pa vam mi dolazimo, pa idete Zelji. Ako sam dobro pohvatao. Vise nego paklen raspored.
Sto se tice samog kvaliteta igrackog kadra, vi ste iza Zelje i tu negdje sa Sirokim. S tim da Siroki, po meni, djeluje dosta kompaktnije i organizovanije kao ekipa. Nema sta, duga je sezona i bice svega do kraja, ali da mi neko sad kaze da se moram kladiti na jednu ekipu da uzima cetvrto mjesto, to ne bi bili vi. Smatram da minimalno tri jaka igraca morate dovesti da se to utegne kako treba i osigura Europa.
Da,sve osim rutinskog četvrtog mjesta Željezničara će biti epsko iznenađenje. Na nama ostalima je da se nadamo nekom kiksu plavih.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Novi kiks filijale i klaufireceve masine bas cudno 

Konto sam se malo naslađivat al' opet strah me posušja da nas ne klepi karma po ušima. Sačekat ću prvo naš rezultat...
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoce li Velez smjeti pobjedit Sarajevo u Mostaru i tako izboriti 4 poziciju na tabeli
Ili ce preko svojih ljudi urgirati u Savezu da se ne delegitaju sudije iz Zenice Sivac i Sabrija TopLovic kad budu gostovali na Grbavici da bih komotno mogli izborit 4 mjesto i Europu
Ili ce preko svojih ljudi urgirati u Savezu da se ne delegitaju sudije iz Zenice Sivac i Sabrija TopLovic kad budu gostovali na Grbavici da bih komotno mogli izborit 4 mjesto i Europu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nezz sto mi izvrces rijeci. Nisam to rekao. Sto se njih tice, sve zavisi od toga koga stave za trenera i kako ekipa reaguje na tog trenera. Nije nemoguce da ih je Klaun ubio u mozak do te mjere da im nema spasa
Da, kvaliterniji igrački kadar + sudijska protekcija, faktički sve je na njihovoj strani. Možemo reći da je Klafurić napravio pravo malo čudo dosadašnjim rezultatima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
1. Borac
2. Zrinjski
3. Sarajevo