Pa čovjek dao ostavku ljudi iz uprave rekli da je to dugoročno rješenje i da ga neće mijenjati.
Neće se mišljenje promjeniti poslije par utakmica.
Klaun ostaje u narednih par godina aBd

Čestitke. Zaista hvale vrijedan uspjeh!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 17:34Mi nemamo suta u okvir u gostima, a bjezite nam svega 4 bodaNe znam na osnovu cega se kurcite.
Hvala, zivioBalorda je napisao/la: ↑29 okt 2023, 17:36Čestitke. Zaista hvale vrijedan uspjeh!Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 17:34Mi nemamo suta u okvir u gostima, a bjezite nam svega 4 bodaNe znam na osnovu cega se kurcite.
Koliko se lakse dise odmah
Sve dok nije sluzbeno, nase je da se nadamoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑29 okt 2023, 18:09Izgleda do Mostara informacije sporo putujuBasic je vec bivsi po svemu sudeci. Jos jednom se tacnom pokazuje teorija da u PLBiH trenere treba potpisivati na 6 mjeseci maksimalno. Mogao bi Klafuric biti iduci
![]()
Za sat ocekujem odgovor od pitarsam.IsmirMirvic je napisao/la: ↑29 okt 2023, 18:16Strasno sam razocaran u Velez. Mostarci, neka vas bude sram!
Covjek odvoji dva sata svog dragocijenog vremena da vas pogleda i vi ovako uzvratite. Anemic, bezvoljno, slabo, bez suta na go. Ako ovako nastavite, slobodno zaboravite na posudbe i bilo kakav vid saradnje!
Okrenucemo se Slobodi, Celiku, Mladosti DK. Ima kandidata, u to budite sigurni. Dobro se zapitajte gdje ovo vodi!
Toliko od mene. Ne zelim vise da pisem ovako u affect, ali rijetko sta me moze izbaciti iz tacta kao kad neko ne cijeni moje vrijeme. Course correction, pod hitno!
Sportski pozdrav za sve ostale.
Postavi nam da vidim i ja
Docekat ce Nerko i docek 2024 godine na klupi Zeljkana
Čovjek mu sa pola metra gol daje , ovaj je baš linijski golman
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.