Naravno da žalba ne može vratiti utakmicu, ali nije isto kad npr jedna Borusija Dortmund uloži žalbu, njihov glas se daleko čuje, dokažu da su oštećeni direktno, sudija bude suspendovan i još dobije po dzepu, pa ćeš vidjeti sljedeći put hoće li biti ovakvih grešaka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 22:43Kome se zaliti kad je utakmica gotova?Da je ova situacija bila obrnuta sumnjam da bi se VAR aktivirao i ovaj gol bi bio priznat.AvantiBL je napisao/la: ↑27 okt 2023, 22:37Šteta što se glas Zrinjskog ne pika u Evropi, i da nikakve žalbe neće biti uvažene....Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 21:39
Evo i sluzbeno,nazalost brutalno smo pokradeni na domacem terenu .Greska koja nam je uzela pola milijuna KM.
Tehnologija je cudo.
Dokaz samo da se moze manipulirati tehnologijom koja ipak nije 100% tocna.
BH klubovi u Europi 23/24
Re: BH klubovi u Europi 23/24
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Tako ti je to kad si mali i nebitan, nažalost.AvantiBL je napisao/la: ↑28 okt 2023, 12:40Naravno da žalba ne može vratiti utakmicu, ali nije isto kad npr jedna Borusija Dortmund uloži žalbu, njihov glas se daleko čuje, dokažu da su oštećeni direktno, sudija bude suspendovan i još dobije po dzepu, pa ćeš vidjeti sljedeći put hoće li biti ovakvih grešaka...Antipolitika3 je napisao/la: ↑27 okt 2023, 22:43Kome se zaliti kad je utakmica gotova?Da je ova situacija bila obrnuta sumnjam da bi se VAR aktivirao i ovaj gol bi bio priznat.
Dokaz samo da se moze manipulirati tehnologijom koja ipak nije 100% tocna.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Kakva sedmica.
Sinoc wannabe kroati ispusise od bratske legije
Danas wannabe premijerligasi ispusise od naseg B tima
Sutra najveci klub u BiH vrsi demonstraciju sile u Doboju i suvereno ide po titulu
Najveci si Gospodaru
Kakva sedmica

Jagodic mu threesome slozi

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Eno propričio je poljski, a nakon današnje mu je srpski valjda materinji postoAntipolitika3 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 20:07Kakva sedmica.
Sinoc wannabe kroati ispusise od bratske legije
Danas wannabe premijerligasi ispusise od naseg B tima
Sutra najveci klub u BiH vrsi demonstraciju sile u Doboju i suvereno ide po titulu
Najveci si Gospodaru
Kakva sedmica![]()
![]()
![]()
Jagodic mu threesome slozi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Nemojte ga danas, danas su mu se sve crne slutnje ostvarile. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Usporediš s uvjetima koje ima Gornji Rahić na gostovanju u Zenici, al opet to je federalna liga... Ovo gore je pak konferencijska liga, europsko natjecanje kojem Ćelik neće nikada ni prismrdit... BH nogomet je čudna igra.
- tutankamon1905
- Kontakt:
Udomacio se zenicki kancer na ovoj temi
Uzelo ga malo. Danas se natekbiro na ovom skupu fanatika u Zenici pa ga još drži adrenalin

- tutankamon1905
- Kontakt:
Vec ga vidim u dogledno vrijeme na vijestima u podvrnutim "tolama" s kalašom uz ne bas ugodne povike
Ovakve treba izbjegavati u sirokom luku. Nikad ne znas kad ce ga prebacit
Ustaski coporu ovo vas Villa sprda. Kakve veze ja imam sa stranicom i slikama zaostalog SSSR stadiona.
Tačno niste ni za sto drugo osim za timariti madjarske konje. Doduse sad ste se presaltali na pusenje chitutske karine.
Tačno niste ni za sto drugo osim za timariti madjarske konje. Doduse sad ste se presaltali na pusenje chitutske karine.
Ma kakvi izbjegavati, samo zavezati i ubaciti u nekakav kavez. Kao da su znali, pa su unaprijed obezbijedili infrastrukturu u Zenici za ovakve slučajeve kojih je u tom gradu i okolnim selima stvarno pozamašan broj. Bit će KPD Zenica jači od Guantanamatutankamon1905 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 17:33Vec ga vidim u dogledno vrijeme na vijestima u podvrnutim "tolama" s kalašom uz ne bas ugodne povike

Da ima pravde iole pola bi vas bilo u Hagu zatvoreno kao zlocinacki kerovi a pola bi se ubilo od muke praljkovačom nakon sto im se dokaze pred ocima cijelog svijeta da su rusili svoj grad i njegove simbole.
Ali bolest je jos uznapredovala, dok djeca nevina ginu po Gazi, Kabirijeva kanta za punjene spermom Rigoleto pise po forumu ravnaj stoku. Cuo od tate zlocinca Praljka.
Ali bolest je jos uznapredovala, dok djeca nevina ginu po Gazi, Kabirijeva kanta za punjene spermom Rigoleto pise po forumu ravnaj stoku. Cuo od tate zlocinca Praljka.
Ovaj će eksplodirati.avenija je napisao/la: ↑29 okt 2023, 17:50Da ima pravde iole pola bi vas bilo u Hagu zatvoreno kao zlocinacki kerovi a pola bi se ubilo od muke praljkovačom nakon sto im se dokaze pred ocima cijelog svijeta da su rusili svoj grad i njegove simbole.
Boli k.. Aveniju eto njemu djevica.
- tutankamon1905
- Kontakt:
A nije ni on kriv. Napunilo mu glavu sa svim i svacim i on jadan ne zna sad sta bi od sebe. Opet se nadam da ce se unormalit na vrijeme, da ne bi stvarno doslo do nemilih scena..jer me bas podsjeca na nekog ko bi mogo negdje na trgu raznijet il sebe il nevine ljude. Takav mu je trenutni mentalni sklop
Postavis sliku koju je stranica Ville objavila i sta se desi. Ustaski copor se okupi i odmah udara na vjerskoj osnovi.
Idite kad sam vas vec skupio u ustaski čopor ostetite Partizansko groblje da pokazete evropske vrijednosti.
Ne bi ja tu djevicu miki, meni se vise svidja ona kurava koja se ukazala u Medjugorju.
Idite kad sam vas vec skupio u ustaski čopor ostetite Partizansko groblje da pokazete evropske vrijednosti.
Ne bi ja tu djevicu miki, meni se vise svidja ona kurava koja se ukazala u Medjugorju.
kakav indoktrinirani bolesnik... Neobrazovanost je i dalje gorući problem BiH.
Zenica je primitivizma zjenica
Zenica je primitivizma zjenica

Zadnja izmjena: Rigoletto, dana/u 29 okt 2023, 18:10, ukupno mijenjano 1 put.
Avenija je toliko ružan i pogotovo glup pa se čudi što ga niti jedna neće.avenija je napisao/la: ↑29 okt 2023, 18:05Postavis sliku koju je stranica Ville objavila i sta se desi. Ustaski copor se okupi i odmah udara na vjerskoj osnovi.
Pa konta čekaju ga djevice.
Avenija...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ne vidim da je netko od nas vjeru spomeno, kanceru zenicki.
Dok s druge strane ti od muke krenu spominjat ustase, pusenje kurca, medjugorje i ovaj bolesni dio uz to, praljka, rusenje grada, rusenje simbola...
Sve mi ovo govori da ti je mozak na razini sestogodisnjeg djeteta jer ne znas sta pricas.
Ili si ovo raznosenje usred grada, podvrnute tole i kalas sam povezo s vjerom?
Dok s druge strane ti od muke krenu spominjat ustase, pusenje kurca, medjugorje i ovaj bolesni dio uz to, praljka, rusenje grada, rusenje simbola...
Sve mi ovo govori da ti je mozak na razini sestogodisnjeg djeteta jer ne znas sta pricas.
Ili si ovo raznosenje usred grada, podvrnute tole i kalas sam povezo s vjerom?