English Premier League
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Kakvo je ovo razbijanje i igra mačke i miša smiješno, 5 nivoa je između ove dvije ekipe
Braut se sačuvao za United, nadoknadi brat sve lošije tekme ove sezone
Braut se sačuvao za United, nadoknadi brat sve lošije tekme ove sezone
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Svedska tetkica. Uvijek bio i ostat ce.
Sta li je Ibrahimovic vidio u njemu pa ga preporucio Mourinhu.
Lindelof, Fred, Dalot, Pogba ... cuvena Jozina pojacanja.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije da nismo znali, to je od odlaska Fergia tako. Nista novo, nije ovo vise ni derbi, nekad bio mozda, sad ne vrijedi ni gledati.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
City fantastičan, brutalna pas igra i rjesenja u svakom momentu, nevjerovatno precizno igraju. Jesu sa sirinom tanji, ali ovo sto imaju je i dalje stroj.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
Invincibles14
- Kontakt:
Tuzno je gledati ovaj United blago receno
Dodavanja ko na igrici, nestvarno.
Zadnja izmjena: StevieG8, dana/u 29 okt 2023, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hojlund, Rashford, Bruno su prva udarna igla na koje se ovaj post odnosi9 najvise. Hoces reci da njih trojica nisu u stanju koordinisano vrsiti presing, a ne svako po svom nahodjenjurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 18:13Ne vidim ja trenera da sa ovim timom Uniteda moze nesto ozbiljnije protiv ovakvog Citya. A i nesto ozbiljnije uopste uraditi i napraviti sa ovakvim Unitedom, mislim ozbiljnije od onih top 4.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
jel ten hag najgori trener uniteda u ovoj post fergie eri?
Gol razlika -5, aferim.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Sranje od derbija, cini mi se da Everton pruzi bolji otpor Liverpoolu nego United Cityu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Cim je Rodri u sastavu City nema nikakvih problema.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
Invincibles14
- Kontakt:
Malo se spominje kakav je flop ovaj Antony
- feniksptica
- Kontakt:
Ma ovo je stvarno žalosno na šta ste spali, ja nisam imao osjećaja sekunde da igraju s Unitedom na jbenom Old Traffordu, bukvalno isto da su gostovali C. Palaceurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 18:16Nije da nismo znali, to je od odlaska Fergia tako. Nista novo, nije ovo vise ni derbi, nekad bio mozda, sad ne vrijedi ni gledati.
Ovaj presing nekakav što ETH igra je najgori presing što sam u životu gledao, 3 igrača ganjaju ostalih 7 stoji u mjestu i uopšte ne pomjera linije, ovi naprijed kad u 3 pasa ispadnu automatski ide opasan napad i rupa prostora od 30 metara iza njih
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
City je dramatično lošiji nego prošle sezone, a Liverpool Tottenham debelo debelo bolji , Pep helo boss we have a problem
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Ma momak je zreo za kakve ustanove, ova agresivnost kad nije po njegovom izgleda bolesno. Za njegovo dobro ga treba neko patosirati.
I found freedom. Losing all hope was freedom.