Dobro rece Bulevar, naderu se u apoteci i njima sve top
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Je l‘ realno da nacrnija Havenija pokusava Zen‘cu porediti sa Tuzlom?
075
Haveniju nije ocrnio samo ko nije pokušao.

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:14TzBulevar87 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:10ŠLAGIRANTOSI, da ste produžili još 100km mogli ste u Minhenu biti![]()
![]()
Al eto, sad je bitnije sto je Fukara duplo manje nego vas, samo nek se spinuje. Sta je sljedeće? Da se vade tatine čune, da vidimo kod koga je veći![]()
Joj tabletomana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ovi dižu tri prsta, psuju Markale, postavljaju one transparente.
Dakle Srbi. A svi znamo da su Srbi najveći mitomani.![]()
Video koji pokazuje sve, sto se tice Tuzle taj grad nema ni autoputa, stadion jedan od najgorih, tamo nikad u zivotu nece doc Ronaldo ili neko drugi, turizam u Zenici pogotovo kad su utakmice protiv velikih reprezentacija je na velikom nivou i tu se prica zavrsava. Drzite se morske zamjene i komunizma.
Jesul Zenicani i Fuad Kasumovic napunili kofer, inace ih pobjeđujemo u Srebreniku i saljemo u Drugu ligu?
Musija je prejak on ce izvuci Mladost, Jedinstvo ostaje, a cujem Madi se vraca u TOSK. Daso nema sanse da se dovede u losu situaciju, znaci glavni konkurenti za ispadanje Rudar Kakanj, Radnik H. i Celik.
Zenicani napunite kofer, Gradina vam je jedina nada.
Musija je prejak on ce izvuci Mladost, Jedinstvo ostaje, a cujem Madi se vraca u TOSK. Daso nema sanse da se dovede u losu situaciju, znaci glavni konkurenti za ispadanje Rudar Kakanj, Radnik H. i Celik.
Zenicani napunite kofer, Gradina vam je jedina nada.
-Video koji pokazuje da smo kulturan i pošten narod, da je kod nas svako dobrodošao i da nismo nacionalisti. S druge strane, vaši zenički četalji psuju Markale, dižu tri prsta i onaj trans defektni.Almo07 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:26IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:14TzBulevar87 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:10ŠLAGIRANTOSI, da ste produžili još 100km mogli ste u Minhenu biti![]()
![]()
Al eto, sad je bitnije sto je Fukara duplo manje nego vas, samo nek se spinuje. Sta je sljedeće? Da se vade tatine čune, da vidimo kod koga je veći![]()
Joj tabletomana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ovi dižu tri prsta, psuju Markale, postavljaju one transparente.
Dakle Srbi. A svi znamo da su Srbi najveći mitomani.![]()
Video koji pokazuje sve, sto se tice Tuzle taj grad nema ni autoputa, stadion jedan od najgorih, tamo nikad u zivotu nece doc Ronaldo ili neko drugi, turizam u Zenici pogotovo kad su utakmice protiv velikih reprezentacija je na velikom nivou i tu se prica zavrsava. Drzite se morske zamjene i komunizma.
-Ronaldo vam došao zbog reprezentacije ne zbog vas + izjavio da je to bio jedan od najgorih stadiona na kojima je igrao zbog vaše oranice.
-Mi što zaradimo samo na Panonici vi nećete moći za 100 godina od vašim smiješnih utakmica. Turizam naš i vaš nebo i zemlja. Edukuj se koliko ljudi godišnje posjeti Tuzlu, a koliko smogovsku Zenicu.
+1 Zeničanin koji je nabijen nogom u raspravi.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Zenicu za Pale sta kazes Milorade ?
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Kultura a prvom prilikom bi napravili genocid ponovo, ma da i ne cudi svakako je Beograd u blizini tog vaseg jugoslovenskog grada, ista bagra. Ronaldo je bio 2x u Zenici, to mozete samo sanjati.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:33-Video koji pokazuje da smo kulturan i pošten narod, da je kod nas svako dobrodošao i da nismo nacionalisti. S druge strane, vaši zenički četalji psuju Markale, dižu tri prsta i onaj trans defektni.Almo07 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:26
-Ronaldo vam došao zbog reprezentacije ne zbog vas + izjavio da je to bio jedan od najgorih stadiona na kojima je igrao zbog vaše oranice.
-Mi što zaradimo samo na Panonici vi nećete moći za 100 godina od vašim smiješnih utakmica. Turizam naš i vaš nebo i zemlja. Edukuj se koliko ljudi godišnje posjeti Tuzlu, a koliko smogovsku Zenicu.
+1 Zeničanin koji je nabijen nogom u raspravi.![]()
Ne vidim problem što je iskazano poštovanje i što nismo nacionalisti. Vi ste ti koji psuju Markale s tribina i dižu tri prsta.Almo07 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:45Kultura a prvom prilikom bi napravili genocid ponovo, ma da i ne cudi svakako je Beograd u blizini tog vaseg jugoslovenskog grada, ista bagra. Ronaldo je bio 2x u Zenici, to mozete samo sanjati.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:33-Video koji pokazuje da smo kulturan i pošten narod, da je kod nas svako dobrodošao i da nismo nacionalisti. S druge strane, vaši zenički četalji psuju Markale, dižu tri prsta i onaj trans defektni.Almo07 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:26
Ne možete nam parirati ni u turizmu, ne brukaj se drug.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Druže, daj video gdje Robijaši psuju Markale.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:48Ne vidim problem što je iskazano poštovanje i što nismo nacionalisti. Vi ste ti koji psuju Markale s tribina i dižu tri prsta.Almo07 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:45Kultura a prvom prilikom bi napravili genocid ponovo, ma da i ne cudi svakako je Beograd u blizini tog vaseg jugoslovenskog grada, ista bagra. Ronaldo je bio 2x u Zenici, to mozete samo sanjati.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:33
-Video koji pokazuje da smo kulturan i pošten narod, da je kod nas svako dobrodošao i da nismo nacionalisti. S druge strane, vaši zenički četalji psuju Markale, dižu tri prsta i onaj trans defektni.
Ne možete nam parirati ni u turizmu, ne brukaj se drug.![]()
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Vidiš li ti da je samo jedan lik digao tri prsta??
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Zašto niko mongoloidnim zenićanima nije ukazao da im 100-ak navijača više u prosjeku ne znači ništa, obzirom da imaju duplo veći stadion, što je podatak koji često ističu? Stadion im je ispunjen 17,33 %, dok je Tušanj ispunjen 34,29 % kapaciteta.
P.S. Za retardirane zenićane koji nisu završili osnovnu školu 34,29 > 17,33.
P.S. Za retardirane zenićane koji nisu završili osnovnu školu 34,29 > 17,33.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Bukvalno nemaju više ni onu slamku spasa u raspravi.
-Postave ovo 800km puta, @bulevar ih poklopi onom slikom.
-Postave našu posjetu protiv Tomija, ja ih poklopim njihovom posjetom protiv Tomija.
-Spominju posjetu na Bilinom, poklopim ih ukupnom posjetom.
-Postave video sa himnom Srbije, poklopim ih dokazima za psovanje Markala, za trans i dizanje tri prsta.
-Postave Fukare protiv Tomija, poklopim ih sa 15 Robijaša.
-Postave ovo gradove, turizam, tu ih također poklopim.
Teško je biti Zenićanin ovih dana. Našamarani na terenu, na forumu, dug 6 milki, račun još nije deblokiran, igrači nezadovoljni, -15 u odnosu na nas, ništa ne funkcioniše nažalost.
Gasi se gasiii, mali Čelik.
Sa sobom nosi i Zenićane. 
Laka noć, lijepi snovi.
-Postave ovo 800km puta, @bulevar ih poklopi onom slikom.
-Postave našu posjetu protiv Tomija, ja ih poklopim njihovom posjetom protiv Tomija.
-Spominju posjetu na Bilinom, poklopim ih ukupnom posjetom.
-Postave video sa himnom Srbije, poklopim ih dokazima za psovanje Markala, za trans i dizanje tri prsta.
-Postave Fukare protiv Tomija, poklopim ih sa 15 Robijaša.
-Postave ovo gradove, turizam, tu ih također poklopim.
Teško je biti Zenićanin ovih dana. Našamarani na terenu, na forumu, dug 6 milki, račun još nije deblokiran, igrači nezadovoljni, -15 u odnosu na nas, ništa ne funkcioniše nažalost.
Gasi se gasiii, mali Čelik.
Laka noć, lijepi snovi.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci da Tusanj kojim slucajem ima vise stolica, bilo bi vas vise? Znaci nije problem sto ste losi navijaci, vec sto je los stadion?
Doduse, moze biti nesto u vasoj logici. Inace vas na gostovanjima bude 0.0000001% kapaciteta, u Zenici je bilo 0.0000002%.
Znaci da podvucemo ove dvije utakmice: Robijasi presli samo 500 km i doslo ih 100+, fukse tuzla presle 1 km i doslo ih 16+. Zato cemo se vaditi na kilometre i ostale gluposti da saperemo tih kilometar i 16+.
Pazi argumenata "ja cuo..." Logicno je da ne mozes vidjeti jer na utakmice i ne ides, pa se slusaju lovacke. Prica u rangu "dva tenka idu, a ja samo noz imam..."
Doduse, moze biti nesto u vasoj logici. Inace vas na gostovanjima bude 0.0000001% kapaciteta, u Zenici je bilo 0.0000002%.
Znaci da podvucemo ove dvije utakmice: Robijasi presli samo 500 km i doslo ih 100+, fukse tuzla presle 1 km i doslo ih 16+. Zato cemo se vaditi na kilometre i ostale gluposti da saperemo tih kilometar i 16+.
Pazi argumenata "ja cuo..." Logicno je da ne mozes vidjeti jer na utakmice i ne ides, pa se slusaju lovacke. Prica u rangu "dva tenka idu, a ja samo noz imam..."
Celik!3,2,2.
Tabela 1. Lige FBiH : Sloboda (1.) > Čelik (10.)AllGunsBlazing je napisao/la: ↑29 okt 2023, 22:48Znaci da Tusanj kojim slucajem ima vise stolica, bilo bi vas vise? Znaci nije problem sto ste losi navijaci, vec sto je los stadion?![]()
Znaci da podvucemo ove dvije utakmice: Robijasi presli samo 500 km i doslo ih 100+, fukse tuzla presle 1 km i doslo ih 16+. Zato cemo se vaditi na kilometre i ostale gluposti da saperemo tih kilometar i 16+.![]()
![]()
Posjeta : Sloboda (17200) > Čelik (12000)
Tabela vječne Yuge : Sloboda > Čelik
Tabela sadašnje BiH : Sloboda > Čelik
Međusobni : Sloboda 20, Čelik 11, neriješeno 10.
Kup 2023 : Sloboda > Čelik
Evropa : Sloboda > Čelik
Gradovi : Tuzla > Zenica
Navijači : Fukare > Robijaši
Veći dug : Čelik
Blokiran račun : Čelik
Nezadovoljni igrači : Čelik
Dizanje tri prsta, psovanje Markala : Čelik
Pretučeni navijači : Čelik
A sad adiooo, a sad adiooo.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- prisonbreak
- Kontakt:
Koja logika ne vjerujem hahahahahaha
Sta kaze brat veci stadion
Gledam da ne gubim vrijeme na forumu al kad ovo procitam nije mi dobro hahahahahahaha
Sta kaze brat veci stadion
Gledam da ne gubim vrijeme na forumu al kad ovo procitam nije mi dobro hahahahahahaha
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
-
Nulatridva
- Kontakt:
JOLDA FALA TI 

Seljanče yebem li ti mater u usta, ti ćeš genocid spominjat.Almo07 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:45Kultura a prvom prilikom bi napravili genocid ponovo, ma da i ne cudi svakako je Beograd u blizini tog vaseg jugoslovenskog grada, ista bagra. Ronaldo je bio 2x u Zenici, to mozete samo sanjati.IceTea je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:33-Video koji pokazuje da smo kulturan i pošten narod, da je kod nas svako dobrodošao i da nismo nacionalisti. S druge strane, vaši zenički četalji psuju Markale, dižu tri prsta i onaj trans defektni.Almo07 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:26
Idi nekad u Beograd yebo ti sve svoje zadrto.
Yebala ti Sloboda, Tuzla, Tuzlaci i Ronaldo sve što voliš.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!