Odjavite se sami,kako vas nije stid lupetati do ove mjere.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jointunija
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- MocMahale444
- dubioza144
- Kontakt:
Povedi nas Maksimovicu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kad cujem Memic uvijek mi u glavi slika kako u izraelu copa jagnje.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Doduse, ja ga se sjecam po pobjedi protiv Veleza na strani kad je uskocio umjesto Bake. Baka dezertirao do Neuma, privatni problemi.
-
- Kontakt:
Kakav je to cirkus bio. Privatni problemi, familija, nidje covjeka, kad na klixu izleti slika Baka na otvorenju nekakvog hotelaHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 18:38Doduse, ja ga se sjecam po pobjedi protiv Veleza na strani kad je uskocio umjesto Bake. Baka dezertirao do Neuma, privatni problemi.

1921
-
- Kontakt:
http://www.oldschoolpanini.com/2011/05/ ... rifon.html
Ja mislim da ce se neko obogatiti na ovaj raritet panini slicice
Ja mislim da ce se neko obogatiti na ovaj raritet panini slicice
-
- Kontakt:
A ovaj bi mogao drzati predavanja na najboljim fakultetima, kako maksimalno unovciti svoj skromni talenat:
https://www.transfermarkt.com/rusmir-cv ... ainer/8376
Nevjerovatno, covjek je stvarno maher.
-
- Kontakt:
On i Mensur Dogan mogu ruku pod rukuHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 19:11A ovaj bi mogao drzati predavanja na najboljim fakultetima, kako maksimalno unovciti svoj skromni talenat:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Sad on fino jede hurme uz serbe sa nekih sejhom, prezentuje mu planove za naredni period, dok Vlado Jagodic mora prljati cipele po nasim pasnjacima. Opet kazem, masala stvarno covjek ima moj respekt19vendetta87 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 19:20On i Mensur Dogan mogu ruku pod rukuHansestadt je napisao/la: ↑29 okt 2023, 19:11A ovaj bi mogao drzati predavanja na najboljim fakultetima, kako maksimalno unovciti svoj skromni talenat:
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
48h nakon utakmice nijedne jedine riječi na zvaničnoj.
Ne znam šta ocekujete , kao da smo prvi put izgubili. Koliko cesto pobjedjujemo logicno bi bilo da kad pobjedimo da bude neko saopstenje.
- dubioza144
- Kontakt:
3 cemo zavrsit i pravit docek igracima zbog izborene evrope 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
I pjevat ćemo Boljeviću ostanidubioza144 je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:163 cemo zavrsit i pravit docek igracima zbog izborene evrope![]()
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Treba sačekati da Jakirović otkaz dobije
Danas se za dlaku izvukao
Danas se za dlaku izvukao

Da smo pobijedili Gošk, protiv kojeg smo imali zicere nakon 1:1, i 2:2, a onda primamo gol bukvalno u posljednjoj sekundi, da smo izvukli barem 1 bod protiv Zrinjskog, što smo realno trebali da se nismo povukli u 16 zadnjih 30 minuta, igrajući bez napadača, sa tri štopera, sad bismo imali isto bodova kao Široki i Velež, 4 manje od Sarajeva i Zrinjskog.
Onda protiv Igmana baksuzluk da ostanemo sa igračem manje nakon 9 minuta igre, jer vidjelo se da smo dok smo imali snage i sa desetoricom bili bolji u prvom poluvremenu, tako da prosipamo još možda 3, barem 1 bod.
Ne znam, katastrofalni smo bili u gostima protiv Posušja, Sloge i Sarajeva. Međutim, nevjerovatno je da sa nekoliko pobjeda u ovom jesenjem dijelu, kojima se nadam, mi možemo do tog 4. mjesta, a ko zna možda nam ni 3. neće mnogo bježati.
Nemojte zaboraviti da nije igrao Amoah u Konjicu. On i Boljević na krilima, sa Krpićem na špicu, naš napad uopće ne izgleda loše.
Inače ovo piše vječiti optimista, tako da ovo sve uzmite s velikom dozom rezerve.
Ali realno nema ništa ni od stalne kuknjave.
Onda protiv Igmana baksuzluk da ostanemo sa igračem manje nakon 9 minuta igre, jer vidjelo se da smo dok smo imali snage i sa desetoricom bili bolji u prvom poluvremenu, tako da prosipamo još možda 3, barem 1 bod.
Ne znam, katastrofalni smo bili u gostima protiv Posušja, Sloge i Sarajeva. Međutim, nevjerovatno je da sa nekoliko pobjeda u ovom jesenjem dijelu, kojima se nadam, mi možemo do tog 4. mjesta, a ko zna možda nam ni 3. neće mnogo bježati.
Nemojte zaboraviti da nije igrao Amoah u Konjicu. On i Boljević na krilima, sa Krpićem na špicu, naš napad uopće ne izgleda loše.
Inače ovo piše vječiti optimista, tako da ovo sve uzmite s velikom dozom rezerve.
Popij terapiju!ZaZelju je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:36Da smo pobijedili Gošk, protiv kojeg smo imali zicere nakon 1:1, i 2:2, a onda primamo gol bukvalno u posljednjoj sekundi, da smo izvukli barem 1 bod protiv Zrinjskog, što smo realno trebali da se nismo povukli u 16 zadnjih 30 minuta, igrajući bez napadača, sa tri štopera, sad bismo imali isto bodova kao Široki i Velež, 4 manje od Sarajeva i Zrinjskog.
Da nije Sarajevu ponisten gol,da nije zrinjski dobio crveni imali bi jos 6 bodova,kako ti to gledas fudbal,cuj da nije ovo da nije ono

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
delinjo je napisao/la: ↑29 okt 2023, 23:43Popij terapiju!ZaZelju je napisao/la: ↑29 okt 2023, 21:36Da smo pobijedili Gošk, protiv kojeg smo imali zicere nakon 1:1, i 2:2, a onda primamo gol bukvalno u posljednjoj sekundi, da smo izvukli barem 1 bod protiv Zrinjskog, što smo realno trebali da se nismo povukli u 16 zadnjih 30 minuta, igrajući bez napadača, sa tri štopera, sad bismo imali isto bodova kao Široki i Velež, 4 manje od Sarajeva i Zrinjskog.
Da nije Sarajevu ponisten gol,da nije zrinjski dobio crveni imali bi jos 6 bodova,kako ti to gledas fudbal,cuj da nije ovo da nije ono![]()
![]()
Nemoj tako tebra vidis da nam se bebek glavom i bradom ukazao na temi

A da je sreće bilo, ti bi sa mnom spavala
A da je sreće bilo, djecu bi mi rodila
A da je sreće bilo, ti bi sa mnom spavala
A da je sreće bilo, djecu bi mi rodila

- PointBlank
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: dark44, Google Adsense [Bot], Lokomotifa, Pact1921, TefalTava i 62 gosta.