FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: FK Tuzla City
Ja nebih licitirao imenima, volio bi da dodje mlad i ambiciozan trener, zeljan dokazivanja.
Elvir Baljic
Svi mi znamo da se guraju par igrača samo mi nije jasno zašto. Balja kažeš ako finansira ima pravo.
Pa naravno da ima... i ovi drugi nisu pali s neba i njih plaća isti finansijer. Neka se radi kako se radi samo na ovaj način se kasni sa projektom ako je projekat jak stabilan klub. Poslije Jovića teško je naći trenera, Milenko je trebao biti neko prelazno rješenje nije uspjelo
Ja bih volio Zildžovića ili Rahimića da ovo malo srede. Husref?!!!. Ja nebi.
Srećom mene niko i ne pita
Pa naravno da ima... i ovi drugi nisu pali s neba i njih plaća isti finansijer. Neka se radi kako se radi samo na ovaj način se kasni sa projektom ako je projekat jak stabilan klub. Poslije Jovića teško je naći trenera, Milenko je trebao biti neko prelazno rješenje nije uspjelo
Ja bih volio Zildžovića ili Rahimića da ovo malo srede. Husref?!!!. Ja nebi.
Srećom mene niko i ne pita

-
- Kontakt:
Kad vec pisemo o imenima ja bih probao sa Custovicem, imao internacionalno iskustvo u Belgiji, trenutno bez angazmana.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 29 okt 2023, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Određuje se ko će igrati i ko neće.U toku utakmice se određuje ko će izaći a ko ući.Sve se svodi na to da se telefonom iz lože javlja treneru koji potez da povuče.To nema ni u jednom klubu lige.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 okt 2023, 17:14Kao prvo nije tacno da neko odredzuje prvih jedanaest, dva igraca se guraju i to stoji. Ja da ulazem taj novac, da ne mogu reci da igra moj igrac, ja bih prvi digao ruke i rekao ako ne mogu ninasto uticati zasta dajem pare. Ne sjedi nama na klupi Nesta iz najboljih dana pa da zalimo sto igra Sukilovic, a ne igra neko drugi.. Sjetimo se svi da smo dizali hajku na Celikovica, covjek sad igra svaku utakmicu u Rusiji.. Nije sjajno, ne stojimo ni sa igrom ni bodovno najbolje, ali nije to razlog da samo pisemo o losim stvarima. Previse stvari se preuvelicava, dize se prasina i za stvari koje nisu tacne...Ujutru da dodje trener pola nas mu nece dati sansu, trazice mu manu..husrefbeg je napisao/la: ↑29 okt 2023, 16:14Dobro bez negative. Ali gotovo svi navijači se polako povlače za koga se onda igra. Nije logicno da uvijek gledamo forsiranje nekih igrača koji to ne zaslužuju a drugi se zanemaruju. Evo ima i zvijezda na broju Migi, Susic, Mihajlovic Ali ne igraju. Nama treba moderan trener i da ima odrijesene ruke ovo sad što gledamo ne liči na fudbal i teško da će valjat sve dok trener ne odlučuje ko će igrati a ko ne. Nije to više tajna cijeli grad zna ko određuje sastav pa čak i izmjene. Ako je tako neka vlasnik ili njegov sin ispolazu te licence i neka vode tim.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 okt 2023, 13:46
Apsolutno se slazem sa tobom. Ali problem nas balkanaca je sto u svemu, ama bas svemu trazimo sta je lose, trazimo neke mane a nikako da spomenemo onu trunku dobra. Ispadne Sloboda, Gradacac, Gracanica, Bihac sve su to sredine sa velikim brojem stanovnika, iza kojih stoje gradovi, budzeti, ali ljudi daju podrsku , prate svoje ekipe i guraju. Plesanje po zici ili vazda biti na rubu ispadanja apsolutno nije dobro, ali ako je neko uspio da nas prosle godine iscupa ( igraci to sigurno nisu uradili i nisu bili u stanju) onda, zasto da mu ne dadnem podrsku i nadam se da se da zna sta radim . Ja cu samo postaviti pitanje za ove sto vazdra crne i oblace, koji je interes Azmira da sad digne ruke ili ospadnemo, ako mogu neka mi objasne. Nakon ulozenih miliona u ovo sve nije ni njemu lahko da ide ovako traljavo, ali nekad ne odlucujes sam, nek stvari kroje trenutnu situaciju. Prema tome,samo pozitivno, podrska i bez puno negative.

Migija je trebalo suspendovati zbog ekipe ,pokazati da su svi igrači poštovani.Međutim......
Jedna truhla jabuka u vreći i uskoro pola vreće natruhlo.Ko je Migi da galami na svoje saigrače?
Jedna truhla jabuka u vreći i uskoro pola vreće natruhlo.Ko je Migi da galami na svoje saigrače?
Sutra je nama ili "pukovnik ili pokojnik".
Ekipa Tuzla Cityja posljednju pobjedu je upisala još 3. septembra,
Ekipa Tuzla Cityja posljednju pobjedu je upisala još 3. septembra,
Zadnja izmjena: tuzlac, dana/u 30 okt 2023, 09:51, ukupno mijenjano 1 put.
Pa kakav si ti glupan druze dragi, ljudi se bore za titulu( europu), a milijarder da prodaje utakmice… ljudi ih jucer zasluzeno pobjedili
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Prije će biti da si ti ćorav kod očiju ahmače.
Pretpostavljam da će" struka" danas izvesti ovih 11.
....................................FEJZIĆ
...HODŽIĆ..............ĆORIĆ..............RISTIĆ...............NIKIĆ
...............KARJAŠEVIĆ........................SUŠIĆ(DELIMEĐAC)
...........PANTELIĆ..............MIGI...............MEŠINOVIĆ U-21
..................................HADŽIĆ
ZAMJENE:DELIMEĐAC,KOBILJAR,ORDAGIĆ,MAŠOVIĆ,BIHORAC,MIHAJLOVIĆ.
....................................FEJZIĆ
...HODŽIĆ..............ĆORIĆ..............RISTIĆ...............NIKIĆ
...............KARJAŠEVIĆ........................SUŠIĆ(DELIMEĐAC)
...........PANTELIĆ..............MIGI...............MEŠINOVIĆ U-21
..................................HADŽIĆ
ZAMJENE:DELIMEĐAC,KOBILJAR,ORDAGIĆ,MAŠOVIĆ,BIHORAC,MIHAJLOVIĆ.
Imas slobodnog Duvnjaka mlad,ambiciozan,uspjesan i usput radi u reprezentaciji omladinskoj.Nermin Sabic je takode slobodan odlican trener sa velikim igrackim iskustvom.i kao trener ima korektne rezultateTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑29 okt 2023, 20:03Ja nebih licitirao imenima, volio bi da dodje mlad i ambiciozan trener, zeljan dokazivanja.
Bez renana, vrancica, beganovica, i jos par kljucnih igraca je Sarajevo igralo kralju nije vise 00-01-02-03-04 godina da se prodaju utakmice. To sto ste vi navikli od svog ne znaci da je svaki takav. Lp slobodasuuu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
U tebe je pamćenje samo dokle tebi paše.
Sjeti se sezone 11/12. Prodavalo se i kupovalo žešće nego na Hametovom buvljaku.
Slažem se da Tuzlac bez potrebe proziva Mirvića.
E pošto te pamćenje slabo služi TC je u eliti odskora msm 18/ 19. Nije da nema trgovine, u svakom slučaju manje nego u tvom navedenom vremenu.
Žali Bože živaca. Toliko bezmudosti na jednom mjestu.
Do danas sam odbijao kandidaturu za drugu ligu, na žalost igrači i s. štab su me uvjerili da smo glavni kandidati za selidbu.
Kako god, valja živjeti i dalje s nadom u bolje sutra.
Do danas sam odbijao kandidaturu za drugu ligu, na žalost igrači i s. štab su me uvjerili da smo glavni kandidati za selidbu.
Kako god, valja živjeti i dalje s nadom u bolje sutra.
8. FK Željezničar--15
9. NK GOŠK--13
10.FK Igman --12
11. FK Tuzla City--10
12.Zvijezda 09 --5
9. NK GOŠK--13
10.FK Igman --12
11. FK Tuzla City--10
12.Zvijezda 09 --5
13. KOLO-04.11.23. HŠK Zrinjski - FK Tuzla C. - : -
14. KOLO-11.11.23. FK Tuzla C. - NK Široki B. - : -
15. KOLO-25.11.23. FK Sarajevo - FK Tuzla C. - : -
16. KOLO-02.12.23. FK Tuzla C. - FK Željezničar - : -
17. KOLO-09.12.23. FK Igman - FK Tuzla C. - : -
18. KOLO-16.12.23. FK Tuzla C. - FK Sloga D. - : -
14. KOLO-11.11.23. FK Tuzla C. - NK Široki B. - : -
15. KOLO-25.11.23. FK Sarajevo - FK Tuzla C. - : -
16. KOLO-02.12.23. FK Tuzla C. - FK Željezničar - : -
17. KOLO-09.12.23. FK Igman - FK Tuzla C. - : -
18. KOLO-16.12.23. FK Tuzla C. - FK Sloga D. - : -
Reko ja vama...hvala bogu pa sam prestao vec od ljeta da se nerviram.
Dobro ,šta je tu je.Valjda je Azmiru konačno jasno da treba prodrmati ekipu.
Nema potrebe ponavljati već rečeno.
Nema potrebe ponavljati već rečeno.
Nema potrebe vršiti nikakve analize. Nije to tajna igrači ne dobijaju plate i ne žele da igraju. Može doći hiljadu trenera to je tako. Ako se ne pojavi novac idemo lagano ka federalnoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.