Kolika debilcina je Basic ej pa zar on ima obraza ostat u klubu i zar jos misli da nesto moze uradit, kakav kreten majko mila, pustio druge da odlucuju o njemu umjesto sma da kupi prnje
Čovjek je nudio ostavku, neće da dosadjuje
Nerko je pravi fighter, voli izazove i neće se sigurno povući nakon 8 poraza u 13 utakmica, već će se suočiti sa problemom, a ne pobjeći od njega
On nažalost samo misli da je fajter. Kad si fajter, izadjes i pobijediš.
On nažalost nije kompetentan da ovim momcima na terenu pomogne, da ih podigne individualno a o kolektivu da ne pričam.
Nermin Bašić: 'Sinergija sa navijačima kad se udruži sa terenom, niko nam ništa ne može'
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Nermin Bašić: 'Sinergija sa navijačima kad se udruži sa terenom, niko nam ništa ne može'
Pa zato i imamo skoro sve pobjede kod kuće, tu nam ni Dinamo ni Neftchi nisu mogli pera odbiti, zna Nerko znanje.
Možda da uprava finansira odlazak po 500-600 navijača na gostujuće utakmice, pa da i tamo ta sinergija dođe do izražaja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Nerko je pravi fighter, voli izazove i neće se sigurno povući nakon 8 poraza u 13 utakmica, već će se suočiti sa problemom, a ne pobjeći od njega
Uvijek sam za kritički osvrt na svačiji rad. Nermin je napravio dosta grešaka i nadam se da će naučiti nešto iz njih. Ali kada čitam ovdje ove koji su jedva dočekali Nerminove greške kako bi se ustvari obračunali sa upravom onda neka ga još zbog njih. Željo im je svakako na zadnjem mjestu.
Iskreno jako malo je onih koji su cekali njegov kiks, jako malo. Vecina mu je dala veliku podrsku od obicnih navijaca, medjutim kad vidis rezultate nema se tu sta vise puno dodati.
Slažem se,ne pamtim da je neko imao ovakvu podršku,samo zbog te činjenice bi trebao ispasti obrazli prema sebi,nama,svim koji vole Želju.Ljudski je griješiti a i ljudski je priznati greške.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nikad nijedan trener nije imao ovoliku podrsku. Pa jednom Odi se psovalo sve i svasta, pogotovo u onom zadnjem mandatu. Ne moze se reci da se Basica nije pokusalo istrpiti i podrzati, mnogi bi davno bili bivsi. On je tu podrsku uzvratio demagogijom, laznim ostavkama, nepojavljivanjima na konferencijama. I uz sve to, meni ne bi ni smetalo toliko da ostane, da vidim bilo kakve naznake da moze na bolje, ali ih zaista ne vidim.
Uvijek sam za kritički osvrt na svačiji rad. Nermin je napravio dosta grešaka i nadam se da će naučiti nešto iz njih. Ali kada čitam ovdje ove koji su jedva dočekali Nerminove greške kako bi se ustvari obračunali sa upravom onda neka ga još zbog njih. Željo im je svakako na zadnjem mjestu.
Iskreno jako malo je onih koji su cekali njegov kiks, jako malo. Vecina mu je dala veliku podrsku od obicnih navijaca, medjutim kad vidis rezultate nema se tu sta vise puno dodati.
Slažem se,ne pamtim da je neko imao ovakvu podršku,samo zbog te činjenice bi trebao ispasti obrazli prema sebi,nama,svim koji vole Želju.Ljudski je griješiti a i ljudski je priznati greške.
Apsolutno, ja koji ih tjeram sam ih maksimalno podržavao do prije 2 mjeseca
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Nikad nijedan trener nije imao ovoliku podrsku. Pa jednom Odi se psovalo sve i svasta, pogotovo u onom zadnjem mandatu. Ne moze se reci da se Basica nije pokusalo istrpiti i podrzati, mnogi bi davno bili bivsi. On je tu podrsku uzvratio demagogijom, laznim ostavkama, nepojavljivanjima na konferencijama. I uz sve to, meni ne bi ni smetalo toliko da ostane, da vidim bilo kakve naznake da moze na bolje, ali ih zaista ne vidim.
Zasto se o Basicu prica ? o upravi se treba pricati, a ne o treneru. Oni da hoce vec danas ga mogu smijeniti ali ne znaju koga dovesti, zapravu nemaju ideju koga dovesti. Da imaju neku zamjenu za njega, vec davno bi ga smijenili al nemaju. Uostalom, Basic je vec bio podnio ostavku - a ovi to odbili
Pema tome, sve ovo je jedna sprdnja sa klubom, nesposobnost samog vrha kluba koja ne zna rijesiti razne krize (finansijske, igracke, rezultatske) i onda hajmo pricati o stabilizaciji i vracanju dugova.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 30 okt 2023, 13:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pa bit i nije podrška ili otkaz (ostavka) Nerminu Bašiću. Meta je uprava a mi u ovom trenutku bolju ne možemo imati bez obzira na sve njene mane. Neki ljudi okrutni, opasni k'o zmaj slistili bi taj pravi mali raj!
Zasto se o Basicu prica ? o upravi se treba pricati, a ne o treneru. Oni da hoce vec danas ga mogu smijeniti ali ne znaju koga dovesti, zapravu nemaju ideju koga dovesti. Da imaju neku zamjenu za njega, vec davno bi ga smijenili al nemaju. Uostalom, Basic je vec bio podnio ostavku - a ovi to odbili
Pema tome, sve ovo je jedna sprdnja sa klubom, nesposobnost samog vrha kluba koja ne zna rijesiti razne krize (finansijske, igracke, rezultatske) i onda hajmo pricati o stabilizaciji i vracanju dugova.
Mahalska je da Bekric vec neko vrijeme trazi zamjenu za Basica, a evo Irfo potvrdi da je uprava podijeljena po pitanju otkaza, pa ga zato nema. Sto se tice njegove ostavke, to je bio najnizi populizam. Da je htio zaista da je podnese, dao bi neopozivu. Sve u svemu, cirkus.
Zadnja izmjena: Amidzatvojnajdrazi, dana/u 30 okt 2023, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
Apsolutno, ja koji ih tjeram sam ih maksimalno podržavao do prije 2 mjeseca
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sto se tice njegove ostavke, to je bio najnizi populizam. Da je htio zaista da je podnese, dao bi neopozivu. Sve u svemu, cirkus.
To je to.
Nakon sto smo pobjedili Siroki, on se dosjetio da ponudi ostavku - a zna odlicno da nece biti usvojena, jer se blizio derbi.
Namazana seoska politika, koja nazalost prolazi u Zelji.
Ako nam Vladex opet ogadi fudbal na Grbavici a na klupi bude Eusebio Di Francesco moglo bi bit svasta