Stvari stoje ovako: uzimamo im najbolje igrace, a saljemo ove sto kod nas nemaju mjesta. Sve u skladu sa velicinom i ambicijama klubova. Dobro nama, dobro njima. Realno. Ja licno ne vidim nikakav problem, a ne vidi ni vecina navijaca Veleza. Da vide, njihova uprava bi prekinula saradnju s nama. Koga briga sta pise par indijanaca na ovom forumu, kad u stvarnosti sve lijepo funkcionise.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:08Uzivali su i Mujezinovic,Zeljkovic,Andjusic i mnogi drugi pa jedva cekali da dodju u gigante. Nece da igraju pred kopom od 10 ljudi,radje igrat za velik klub pred 10 hiljada ili 20 sto je pojam za Velez. Da malo odgovorim ovim prepotentnim,gledam ih mjesecima orgijaju,Sarajevo im trn u oku. Zeljkovic molio Boga da mu se ukaze prilika da igra za Sarajevo kao i svaki drugi,jedva cekaju da pobijegnu iz Veleza njih 90 posto osim Vehabovica. Za vas je Suljic mjera
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Treba reci ovim iz Veleza da nam vrate Mucaja
-
- Kontakt:
Jel ovo pukla ljubav?
-
- Kontakt:
E sad uzivajte, okrecemo se shizopitarima

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Treba Velezovce razumjeti. Nije lako sebi priznati da si necija filijala, pogotovo ne da si filijala kluba iz iste lige, koji bi ti trebao biti nekakav konkurent (jer sam sebe trpas u vrh bh. fudbala, na osnovu nicega). Oni ne znaju kako da to sebi objasne, pa racionaliziraju mrznjom prema Zelji. Kao, mi smo dobri s pitarima jer mrzimo njihove gradske rivale
Jedino su komicne ove situacije kad izvuku zivac pitarima, pa im ovi svezu koju vaspitnu, kao sad @mosarajvosa. Ne treba objasnjavati da FK Sarajevo ne volim, ali ima ta nota lokalpatriotizma. Na neki cudan nacin mi je drago kad ovo vidim, mada mi je vise smijesno 

1921
-
- Kontakt:
E ako vako analizirate svoje probleme, nije cudo sto ste u svemu napredovali ovakoAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:49Treba Velezovce razumjeti. Nije lako sebi priznati da si necija filijala, pogotovo ne da si filijala kluba iz iste lige, koji bi ti trebao biti nekakav konkurent (jer sam sebe trpas u vrh bh. fudbala, na osnovu nicega). Oni ne znaju kako da to sebi objasne, pa racionaliziraju mrznjom prema Zelji. Kao, mi smo dobri s pitarima jer mrzimo njihove gradske rivaleJedino su komicne ove situacije kad izvuku zivac pitarima, pa im ovi svezu koju vaspitnu, kao sad @mosarajvosa. Ne treba objasnjavati da FK Sarajevo ne volim, ali ima ta nota lokalpatriotizma. Na neki cudan nacin mi je drago kad ovo vidim, mada mi je vise smijesno
![]()

A zamisli kako se vi osjecate koji vise ne mozete Igmanu parirati kad zagrizete za vase dijete

I btw. sta ovo citam nemate novca da otjerate Nerku Basica, ja bih se oko toga malo vise zabrinuo nego oko Veleza

Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 30 okt 2023, 15:03, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- Shategabri
- Kontakt:
Onda gluposti lupa i sportski vam direktor. Ako on laže, lažem i ja.Virtu4l je napisao/la: ↑30 okt 2023, 10:16Kako ti više ne dosadi da lupaš te gluposti.Shategabri je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:59Kako da ih dovedeš? Jesi li ti svjestan da ti je većina ekipe pod amateriskim ugovorima, minimalcima?
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro i? Sloga je svakog mlatnula kući, ljudi imaju kući 5 0 0, to niko u ligi nema.Tifo je napisao/la: ↑30 okt 2023, 12:25Eto vi ste iskesirali milion za silna pojacanja, pa vas Sloga ko slinu mlatnu, i kao nije vam san titula!Shategabri je napisao/la: ↑30 okt 2023, 09:59Ne znam samo na čemu temeljiš optimizam s tim pojačanjima?
Kako da ih dovedeš? Jesi li ti svjestan da ti je većina ekipe pod amateriskim ugovorima, minimalcima?
I da igraju đuturumi. Znaš li što je tako?
Ko eto komentarisao bi smisleno, a odvojen od realnosti skroz.
Otvara ti se treće mjesto...Ma kad se pojačate na zimu, ide titula hladno![]()
![]()
Ljudi se odlično postavljaju na terenu i imaju izuzetno visoku ekipu što nama nikako ne leži.
Jasno da je san titula, ne ulažeš da bi bio treći.
Sad što smo mi pogubljeni ušli u sezonu i bez trenera, to je druga tema.
To nas je sigurno koštalo nekih bodova gdje bi bar bili egal s Borcem.
Borba za titulu svakako, sad koliko je to realno ove sezone, vidjećemo.
Rožmana svakako pustiti da radi, naravno minimum je Evropa.
I da narednu sezonu uđe sa svojom ekipom i max spremnom.
Ne vidim fakat kakve to veze ima sa Željom i finansijskim problemima i što je ovaj gore odvojen od realnosti, pa spominje nekakva pojačanja, pa ko će ti doći igrati za minimalac, a da nešto valja?! Eto hajde reci realno!
Koševo Zapad
Velež je filijala Sarajevu ako igrač kojem ističe ugovor pređe kod njih
Skretničari su potpuno blentavi.

Skretničari su potpuno blentavi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Odgovara li nk skretnicar ovaj rezultat iz tuzle?
-
- Kontakt:
Klaun neće da ide dok njemu i stručnom štabu ne isplate sve do zadnje marke.

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lijepu namještaljku Azmir odradi, vjerovatno je milionče koje okrenuto u Hong Kongu i Maleziji.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Ma ako se posloži može Željkan i na treću poziciju. Nisu ove ekipe iznad ništa bolje po kvaliteti.FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 okt 2023, 15:38Vodi GOSK trenutno su nam kone na devetom mjestu. Podrska Basicu

FKSDoGroba je napisao/la: ↑30 okt 2023, 15:38Vodi GOSK trenutno su nam kone na devetom mjestu. Podrska Basicu

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dala je Tuzla gol, sigurni su!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vi skretnicari ste skrenuli.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:29Stvari stoje ovako: uzimamo im najbolje igrace, a saljemo ove sto kod nas nemaju mjesta. Sve u skladu sa velicinom i ambicijama klubova. Dobro nama, dobro njima. Realno. Ja licno ne vidim nikakav problem, a ne vidi ni vecina navijaca Veleza. Da vide, njihova uprava bi prekinula saradnju s nama. Koga briga sta pise par indijanaca na ovom forumu, kad u stvarnosti sve lijepo funkcionise.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:08Uzivali su i Mujezinovic,Zeljkovic,Andjusic i mnogi drugi pa jedva cekali da dodju u gigante. Nece da igraju pred kopom od 10 ljudi,radje igrat za velik klub pred 10 hiljada ili 20 sto je pojam za Velez. Da malo odgovorim ovim prepotentnim,gledam ih mjesecima orgijaju,Sarajevo im trn u oku. Zeljkovic molio Boga da mu se ukaze prilika da igra za Sarajevo kao i svaki drugi,jedva cekaju da pobijegnu iz Veleza njih 90 posto osim Vehabovica. Za vas je Suljic mjera
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
slijedeca fobija skretnicara, ko ce s kim partnerstvo dogovoriti.. gledajte svoje probleme, ima ih na pretek
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Trenutno korisnika/ca: held9, Rule_hz, VivaLaLiberta i 26 gostiju.