FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- MocMahale444
Re: FK Željezničar
Bekric je jedna velika 0.
Uprava najjaca, da podrsku treneru i onda zele da ga oČeraju.
Basic se izgubio u izmisljanju tople vode.
Ovdje neki pljuju cak i navijace, ali niko ne prica o igracima koji su kita obicna.
Uprava najjaca, da podrsku treneru i onda zele da ga oČeraju.
Basic se izgubio u izmisljanju tople vode.
Ovdje neki pljuju cak i navijace, ali niko ne prica o igracima koji su kita obicna.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- dubioza144
- Kontakt:
Kako stojimo na tabeli Nermine Basicu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
ODLAZI, UBLEHO!
-
- Kontakt:
Tuzla ide zrinjskom pa nastavlja tezak raspred, vece su nam sanse za opstanak.
Znači sada ne možemo ovog pauna ni otpustiti jer nemamo novca za obestecenje? Nema govora lik je fajter.
- MocMahale444
Sta @Gibra veli na ovo sve?
Bio je ko roki kad je dao ostavku Nermin.
“Ne Nermineeeee samo to neeee”
Jesmo cirkus
Jesmo cirkus

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
HahahahahhhahahahahaMocMahale444 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 15:51Sta @Gibra veli na ovo sve?
Jesmo cirkus![]()
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Oduzet mu ovlasti, neka sjedi u magarecoj klupi zbog licence. Tuce moze preuzeti ekipu.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Je li provjerena informacija da trazi isplatu ugovora? Ne mogu sad da kopam, ali zakleo bih se da je negdje izjavio da ga to ne zanima, da ne bi trazio, da bi sam otisao i slicno.
1921
- dubioza144
- Kontakt:
Koliku je kaznu dobio Selimovic? Da li ce mu sef dodat jos 3 utakmice kazne za onaj crveni u 10 min slicno za Jasarevica na treningu 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Ma kakvi cist. Kad ide dobro, on je tito kad ne ide, svi su drugi krivi.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:54Ma nije ni Bekric cist ovdje, da se razumijemo. Cirkus sve skupa, ovi botovi samo koriste i podgrijavaju dodatno situaciju. Iz sezone u sezonu ce se nama ponavljati ove pizdarije sve dok se iz temelja ne promijeni uredjenje kluba. Ja samo ne znam kako oni ne kontaju koliko je kontraproduktivno ovo njihovo botovanje. Meni su oni vise zgadili Misimovica nego ijedan njegov pogresan potez, kunem se.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:48Ipak je BekricAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:20
![]()
Sad su kazu Stila, Aco i Cocalic najveci problem. Kad oni odu, poteci ce med i mlijeko.![]()
Njegove metode "guzicom u stranu" je primjenio i kod Edisa. Ali..
Ali tad to nije smetalo pojedincima, jer je Edis bio veci trn u oku. U svakom slucaju on je vise zasluzio da ostane nego Nermin.
Kao i amarovi botovi sto su uradili..
Valjda prezivimo

Ali nas seljak naguzi, hajde fajteru, hajde fajteru. Ma dat će mu otkaz kad upadnemo u crvenu zonu, ali treba se fajtati, fajt je kljuc svega.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Jel ovo ta stabilizacija u kojoj su nam trubili, meni izgleda da nismo nikad nestabilni bili..
-
- Kontakt:
Ako su tacne sve ove stvari o kojima se prica,mi smo teski cirkus.
Stao si iza covjeka i rekao ima nasu podrsku. Maloumno je da mu mjesec dana poslije trazis zamjenu a da ga nisi ni otpustio.
Ako je vec on dugorocno rijesenje,a nisi zadovoljan postignutim,a ne mozes ili neces da ga otpustis. Ima li SD ingerenciju da ga kazni zbog losih rezultata.
Mislim sta radimo sad sa ovim.
Covjek zna da mu radis iza ledja,dovodis mu integritet i autoritet u pitanje,stvaras jos negativniju atmosferu,ides u plan da dizes navijace protiv covjeka,i riskiras jos vecu rezultatsku dubiozu.
Sad je to krenulo u totalno pogresnom smjeru.
Basic ga je popusio,i svaka naredna greska bice razapet ko Isus.
Ne branim ga sekunde,poceo je i mene nervirati svojim tvrdoglavim stavom.
Ali ljudi on je najmanji problem.
Ne sumnjam ja ni u postenu namjeru Bekrica,ali namjera i znanje nisu isti tas na vagi.
Kod nas mnoge stvari vuku jedna drugu. Kod nas uprava nije cista sta hoce,nije ni neko znanje tu. Sve to povlaci jedno za drugim.
Oni se svi kolektivno gube u svemu ovome. Nije problem da ti trazis novog trenera,ali nije prvi put da neko dobija podrsku i da bude smijenjen nakon mjesec.
Bekric ocito radi na principima Amara Osima,samo sto on nema finansijsku moc,a i prosla su vremena da ti je cast igrati u Zelji. On je razapet izmedju neke stabilizacije i pritiska navijaca.
Ocito da to ide sve tesko,ili neznaju ili smo bas u kurcu da ikoga privucemo.
Evo vise od godinu dana,ni rijeci o novom pozivu,o novom investitoru... nista....
Mi sad i da otjeramo sve,bojim se da nikakvog plana nema. Ili mozda ima,i da je sve ovo neki plan za nesto.
Ali hajde eto nek je bilo sta ali da znamo na cemu smo.Nemojte da tonemo dublje. Dovoljno smo grohnuli.
Stao si iza covjeka i rekao ima nasu podrsku. Maloumno je da mu mjesec dana poslije trazis zamjenu a da ga nisi ni otpustio.
Ako je vec on dugorocno rijesenje,a nisi zadovoljan postignutim,a ne mozes ili neces da ga otpustis. Ima li SD ingerenciju da ga kazni zbog losih rezultata.
Mislim sta radimo sad sa ovim.
Covjek zna da mu radis iza ledja,dovodis mu integritet i autoritet u pitanje,stvaras jos negativniju atmosferu,ides u plan da dizes navijace protiv covjeka,i riskiras jos vecu rezultatsku dubiozu.
Sad je to krenulo u totalno pogresnom smjeru.
Basic ga je popusio,i svaka naredna greska bice razapet ko Isus.
Ne branim ga sekunde,poceo je i mene nervirati svojim tvrdoglavim stavom.
Ali ljudi on je najmanji problem.
Ne sumnjam ja ni u postenu namjeru Bekrica,ali namjera i znanje nisu isti tas na vagi.
Kod nas mnoge stvari vuku jedna drugu. Kod nas uprava nije cista sta hoce,nije ni neko znanje tu. Sve to povlaci jedno za drugim.
Oni se svi kolektivno gube u svemu ovome. Nije problem da ti trazis novog trenera,ali nije prvi put da neko dobija podrsku i da bude smijenjen nakon mjesec.
Bekric ocito radi na principima Amara Osima,samo sto on nema finansijsku moc,a i prosla su vremena da ti je cast igrati u Zelji. On je razapet izmedju neke stabilizacije i pritiska navijaca.
Ocito da to ide sve tesko,ili neznaju ili smo bas u kurcu da ikoga privucemo.
Evo vise od godinu dana,ni rijeci o novom pozivu,o novom investitoru... nista....
Mi sad i da otjeramo sve,bojim se da nikakvog plana nema. Ili mozda ima,i da je sve ovo neki plan za nesto.
Ali hajde eto nek je bilo sta ali da znamo na cemu smo.Nemojte da tonemo dublje. Dovoljno smo grohnuli.
- ferroviario
- Kontakt:
100% amidža. Ja čak nikad nisam bio protiv Misketa, niti da ode. Ali oni su mi ga skroz zgadili što kažeš.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:54Ma nije ni Bekric cist ovdje, da se razumijemo. Cirkus sve skupa, ovi botovi samo koriste i podgrijavaju dodatno situaciju. Iz sezone u sezonu ce se nama ponavljati ove pizdarije sve dok se iz temelja ne promijeni uredjenje kluba. Ja samo ne znam kako oni ne kontaju koliko je kontraproduktivno ovo njihovo botovanje. Meni su oni vise zgadili Misimovica nego ijedan njegov pogresan potez, kunem se.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:48Ipak je BekricAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:20
![]()
Sad su kazu Stila, Aco i Cocalic najveci problem. Kad oni odu, poteci ce med i mlijeko.![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Poklopili su nam se rezultati i za Europu a i za opstanak
Zvijezda09-Velez 0 :0
TC-Gosk Gabela 2:2
Trebamo dat podrsku ekipi i strucnom stabu i pokusat dobit Slogu Doboj koju predvodi Vlado Jagodic
Mir je potreban ekipi do subote a u subotu ispunjen stadion
Zvijezda09-Velez 0 :0
TC-Gosk Gabela 2:2
Trebamo dat podrsku ekipi i strucnom stabu i pokusat dobit Slogu Doboj koju predvodi Vlado Jagodic
- dubioza144
- Kontakt:
Steta sto svi sto su imali podcast Basica su zvali odma posle evrope, a sad bi imali najbolju priču 

- MrAmarOsim
- Kontakt:
Da si ti meni živ i zdrav Švrakindolac, ali mi sada ne bi mogli napuniti ni Otoku.svrakino1921 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:06Trebamo dat podrsku ekipi i strucnom stabu i pokusat dobit Slogu Doboj koju predvodi Vlado Jagodic
Uglavnom kad čovjek razmisli, nimalo nerealno nije da brojka još više krene padati, već sada je 4000, a potezi uprave (smjena Bašića) bi mogli odrediti hoće li nas se držati i onda krenuti polako rasti broj, ili će još više grohnuti. Bojim se da ako se ovako nastavi, da će nas do kraja jesenjek dijela dolaziti najviše do 3 hiljade.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim