čisto, vedro i toplo uz jugovinu u četvrtak za vrijeme utakmice

Moderator/ica: GracanicaAA
Ako ne može u Evropu dovest ćemo Evropu na Bilino.
Treba iskoristiti što bolje ove velike utakmice. Bog zna kad ćemo u Premijer ligu.Celicni je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:29Ako ne može u Evropu dovest ćemo Evropu na Bilino.![]()
Gledao sam ih sinoć protiv Posušja, mnogo im se nervoze uvuklo u ekipu poslije poraza od Legije, jer su baš i nesretno izgubili, a VAR im 2 gola ponistio, jedan jeste opravdano ovaj drugi nebi rekao, jer su povukli nekakvu liniju da te bog sacuva, bas sam gledao i tu utakmicu, ali sinoc uderaju igrače Posušja.Onaj na pocetku utakmice puče šamar igraču dobi crveni, a i cijelu utakmicu su nervozni bili, pa Bilbijin naklon publici.Tako da su sami sebe pobjedili sinoc.
Nevjerujem da će nas podcjeniti i da ce ici prvo da nas malo nakantaju pa ce onda dobiti vecu minutažu ovi koji su imali manju minutažu, jer vidim da jedan hoce da ide zbog toga, a i radi same rezultatske krize im treba ovjera favorita, tako da mislim da ce izaci u najjačem sastavu.
Oni neka strahuju mi cemo da uživamo![]()
Ma treba.Prvo što nam dolazi velika pauza, zarade od karata nema, a nama svaka marka važna.Drugo sigurno ce doci jos koji igrač na zimu malo veceg kvaliteta, jer to ce i Damjanovic traziti, jer sa ovima je samo borba za opstanak, Mušija ulazi u Mladost ponovo, sva prava mu dali, tako da ce i dole na dnu biti borbe.Trece, gdje odraditi pripreme, moraš u toplije krajeve malo.Tako da su dovoljne ove 3 stavke zašto trebaju da iskoriste ovu utakmicu.Convicts je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:34Treba iskoristiti što bolje ove velike utakmice. Bog zna kad ćemo u Premijer ligu.Celicni je napisao/la: ↑30 okt 2023, 14:29Ako ne može u Evropu dovest ćemo Evropu na Bilino.![]()
Gledao sam ih sinoć protiv Posušja, mnogo im se nervoze uvuklo u ekipu poslije poraza od Legije, jer su baš i nesretno izgubili, a VAR im 2 gola ponistio, jedan jeste opravdano ovaj drugi nebi rekao, jer su povukli nekakvu liniju da te bog sacuva, bas sam gledao i tu utakmicu, ali sinoc uderaju igrače Posušja.Onaj na pocetku utakmice puče šamar igraču dobi crveni, a i cijelu utakmicu su nervozni bili, pa Bilbijin naklon publici.Tako da su sami sebe pobjedili sinoc.
Nevjerujem da će nas podcjeniti i da ce ici prvo da nas malo nakantaju pa ce onda dobiti vecu minutažu ovi koji su imali manju minutažu, jer vidim da jedan hoce da ide zbog toga, a i radi same rezultatske krize im treba ovjera favorita, tako da mislim da ce izaci u najjačem sastavu.
Oni neka strahuju mi cemo da uživamo![]()
Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.