NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

avenija
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la avenija » 30 okt 2023, 12:49

Konacno i idealni vremenski uslovi bez kise, vjetra, grmljavine..

čisto, vedro i toplo uz jugovinu u četvrtak za vrijeme utakmice :D
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 30 okt 2023, 13:14

Znam da svi jedva čekaju utakmicu protiv Zrinjskog i da će biti 6-7000 sigurno, ali mene brine utakmica protiv Budućnosti koja je tri dana kasnije, mi ne smijemo dozvoliti više kiks na domaćem terenu inace se dovodimo u situaciju da se na proljeće grčevito borimo za opstanak. Imamo mnogo povrijeđenih fudbalera, nadam se da će protiv Zrinjskog i Budućnosti strućni štab nekako sklepati igrački kadar i da dobijemo Budućnost. O pobjedi protiv Zrinjskog ću maštati, ali realnost je druga i nemojte molim vas pisati da smo prošle sezone dobili Sarajevo i da je to isto kao sad.

Budući da Zrinjski igra dosta po bokovima sa sjajnim ubacivanjima za Bilbiju i ostale napadače, nadam se da ćemo ih u tom segmentu limitirati koliko se god mogne. Sivac i Arnautović će biti na velikom ispitu u četvrtak, naravno kao i čitava zadnja linija.

Nadam se jednoj muškoj i borbenoj utakmici i nekom minimalnom porazu uz spektakl na tribinama
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 okt 2023, 13:18

Trebalo bi malo marketinski aktivnije da se uradi najava utakmice.Iako nije neka euforija trebalo bi koliko tolko da se priblizi narodu.Polahko i narod zaboravlja utakmicu sa Jedinstvom, a sada nam dolazi utakmica i za nas gledaoce bez pritiska, bez nerviranja, bez sekiracije, nismo optereceni rezultatom...jednostavno da uživamo samo u utakmici.Ovakve utakmice su najbolje.Jbg podržimo ga naš je, dok ne dođu neka bolja vremena kada će Zrinjski strahovati.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 30 okt 2023, 13:23

Dovoljno je što ti na Bilino polje dolazi najbolja ekipa u historiji Premijer lige, naravno po rezultatima, dvostruka kruna i ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige, neki dan smo ih gledali kako se nose sa Aston Vilom i kuci s Legiom, gdje su nesretno porazeni, u cetvrtak ti dolaze u Zenicu, bolji marketing od toga ne treba, ali ne sumnjam da ce klub putem drustvenih mreza, te radio stanica odraditi to na najbolji moguci nacin
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 okt 2023, 13:32

slika

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 13:38

Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 13:42

Trebaju neki video objaviti. Tu bude najviše pregleda.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 13:53

slika

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 okt 2023, 14:04

Convicts je napisao/la:
30 okt 2023, 13:42
To nas najvise nafura :mrgreen:
Trebalo bi stvarno da se potrude naizad samo radi dobre zarade od posjete, jer nema veceg sponzonzora od ovakvih utakmica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 14:16

Celicni je napisao/la:
30 okt 2023, 14:04
Convicts je napisao/la:
Trebalo bi stvarno da se potrude naizad samo radi dobre zarade od posjete, jer nema veceg sponzonzora od ovakvih utakmica.
Očekujem 10.000. Zrinjski je Zrinjski.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 14:18

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 okt 2023, 14:29

Convicts je napisao/la:
30 okt 2023, 14:16
Celicni je napisao/la:
Convicts je napisao/la:
Ako ne može u Evropu dovest ćemo Evropu na Bilino.:mrgreen:
Gledao sam ih sinoć protiv Posušja, mnogo im se nervoze uvuklo u ekipu poslije poraza od Legije, jer su baš i nesretno izgubili, a VAR im 2 gola ponistio, jedan jeste opravdano ovaj drugi nebi rekao, jer su povukli nekakvu liniju da te bog sacuva, bas sam gledao i tu utakmicu, ali sinoc uderaju igrače Posušja.Onaj na pocetku utakmice puče šamar igraču dobi crveni, a i cijelu utakmicu su nervozni bili, pa Bilbijin naklon publici.Tako da su sami sebe pobjedili sinoc.
Nevjerujem da će nas podcjeniti i da ce ici prvo da nas malo nakantaju pa ce onda dobiti vecu minutažu ovi koji su imali manju minutažu, jer vidim da jedan hoce da ide zbog toga, a i radi same rezultatske krize im treba ovjera favorita, tako da mislim da ce izaci u najjačem sastavu.
Oni neka strahuju mi cemo da uživamo :kafa:

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 14:34

Celicni je napisao/la:
30 okt 2023, 14:29
Convicts je napisao/la:
Celicni je napisao/la:

Gledao sam ih sinoć protiv Posušja, mnogo im se nervoze uvuklo u ekipu poslije poraza od Legije, jer su baš i nesretno izgubili, a VAR im 2 gola ponistio, jedan jeste opravdano ovaj drugi nebi rekao, jer su povukli nekakvu liniju da te bog sacuva, bas sam gledao i tu utakmicu, ali sinoc uderaju igrače Posušja.Onaj na pocetku utakmice puče šamar igraču dobi crveni, a i cijelu utakmicu su nervozni bili, pa Bilbijin naklon publici.Tako da su sami sebe pobjedili sinoc.
Nevjerujem da će nas podcjeniti i da ce ici prvo da nas malo nakantaju pa ce onda dobiti vecu minutažu ovi koji su imali manju minutažu, jer vidim da jedan hoce da ide zbog toga, a i radi same rezultatske krize im treba ovjera favorita, tako da mislim da ce izaci u najjačem sastavu.
Treba iskoristiti što bolje ove velike utakmice. Bog zna kad ćemo u Premijer ligu.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 okt 2023, 15:06

Convicts je napisao/la:
30 okt 2023, 14:34
Celicni je napisao/la:
30 okt 2023, 14:29
Convicts je napisao/la:

Treba iskoristiti što bolje ove velike utakmice. Bog zna kad ćemo u Premijer ligu.
Ma treba.Prvo što nam dolazi velika pauza, zarade od karata nema, a nama svaka marka važna.Drugo sigurno ce doci jos koji igrač na zimu malo veceg kvaliteta, jer to ce i Damjanovic traziti, jer sa ovima je samo borba za opstanak, Mušija ulazi u Mladost ponovo, sva prava mu dali, tako da ce i dole na dnu biti borbe.Trece, gdje odraditi pripreme, moraš u toplije krajeve malo.Tako da su dovoljne ove 3 stavke zašto trebaju da iskoriste ovu utakmicu.
Daleko smo mi od PL-a, klub generalno, dosta stvari se mora jos uraditi pogotovo u onom najvaznijem sektoru, jer bez love nema kluba.Pa sami su vidjeli šta je 1. FL i kako se malo podcjenila i kako se baš ne može ulagati kako su oni planirali, kao što su i rekli da se ovome niko nije nadao.E sad zamisli gdje je PL i da nije PL ista sada i kad smo mi bili u njoj.Zrinjski je sam povukao i natjerao 2-3 ekipe iz vrha da više ulažu.Jbg imamo i tu utegu sa blokiranim racunom ne možeš se nigdje prijaviti za novac, makara bi im tu skinuli neke brige, novac za pripreme itd.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 16:04

slika

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 30 okt 2023, 16:51

Naravno da smo daleko jer smo bili previse potonuli. Zato UO treba da donosi odluke koje idu na ruku klubu, a ne navijacima. Ja bih prvi volio da smo prvaci BIH i da nam je jedina briga kako skupiti novac za gostovanje u Evropi, ali imamo sta imamo.

Zamislite sad mi imamo 4 mjeseca bez marke prihoda od utakmica. Posljedicno ce i fan shop raditi slabije kao i ostale donacije. Zimski san. Zato moramo biti pazljivi sa budzetom jer nase obaveze ne miruju, sto aktivne, sto dugovi. A ne mozes ni igrace ostaviti bez prihoda jer ih onda i neces imati. Pa onda dolazi sezona, treba rijesiti i pripreme. Svi bi mi voljeli da imamo najbolje igrace, ali moramo biti svjesni i svojih ogranicenja. U takvim ogranicenjima, realno je da nasi igraci kostaju manje nego strani, da me neko ne shvati pogresno, ne igraju ni nasi za kikiriki, ali igraju za manje nego strani igraci. Zato i nasa OS mora biti bolja jer 60-70% tima moraju biti nasi igraci, ostale deficitarne pozicije se mogu popunjavati sa trzista.
Celik!3,2,2.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 30 okt 2023, 17:17

Uprkos lošim rezultatima vlada velika zainteresovanost za utakmicu protiv Zrinjskog. Ulaznice idu u velikom broju po kafićima trenutno.

:opaopa:
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 30 okt 2023, 17:19

laudrop je napisao/la:
30 okt 2023, 17:17
Uprkos lošim rezultatima vlada velika zainteresovanost za utakmicu protiv Zrinjskog. Ulaznice idu u velikom broju po kafićima trenutno.

Tako jeeeeeeeeee :ljepota: :opaopa: :bih:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 30 okt 2023, 17:50

slika

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 30 okt 2023, 17:57

laudrop je napisao/la:
30 okt 2023, 17:17

Toooooooo :opaopa:
Kažem nama samo malo treba da nas nafuraš.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: nebeskasila i 7 gostiju.