Sve bi to bilo da ima novca u opticaju.
FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Neda Balja reci da je tako....ali eto misli da smo glupi. Dodjemo i mi do neke informacija.
-
- Kontakt:
Prvo poluvrijeme moze se reci dobro, bilo igre, bilo prilika nazalost propustenih.. Drugo poluvrijeme kao da je usla neka druga ekipa, totalno ne spremni . Sve u svemu ekipa koja moze bolje, ali karakterno bojim se da nismo nikad imali losiju ekipu. Rasprava, losi odnosi - prigovaranje . Fizicka sprema, nikakva. Danas mozemo biti zadovoljni i sa bodom, jer mogli smo ostati i bez boda.
Elvir Baljic
-
- Kontakt:
Sta ja ne dam reci, kao prvo nije u redu da iznosis ne istine. Ja sam prvi napisao ako se zakasni sa necim odma im se isplati sve u kompletu. Sve jedan su uzeli pare na ruke pa onda potpisali ugovor.
Elvir Baljic
Dobro Balja neka bude kako ti kazes. Nebi daljeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:48Sta ja ne dam reci, kao prvo nije u redu da iznosis ne istine. Ja sam prvi napisao ako se zakasni sa necim odma im se isplati sve u kompletu. Sve jedan su uzeli pare na ruke pa onda potpisali ugovor.
Nema igre, nema borbenosti.
Nazalost, ocekivano, nista novo.
Coric nije potrco pola metra.
Koblijar - ultra promasaj.
Masovic, udje zadnjih pola sata, ne potrci ni metra, promasi zicer...
Susic - ima snage za 20 minuta.
Eto - ne znam sta da kazem.
Ako gazda pod hitno nesto drasticno ne promjeni, ova ekipa ispada zagarantovano.
Osmanhodzic smijesno…
Nazalost, ocekivano, nista novo.
Coric nije potrco pola metra.
Koblijar - ultra promasaj.
Masovic, udje zadnjih pola sata, ne potrci ni metra, promasi zicer...
Susic - ima snage za 20 minuta.
Eto - ne znam sta da kazem.
Ako gazda pod hitno nesto drasticno ne promjeni, ova ekipa ispada zagarantovano.
Osmanhodzic smijesno…
-
- Kontakt:
Niti patim, niti mora da bude kako ja kazem . Sto se tebe tice nasjedas na glasine, nasjedas na postove menadzera koji se javi po nekad kad mu igraci ne igraju. Kad nije zadovoljan minutazom itd itd.Hazre je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:00Dobro Balja neka bude kako ti kazes. Nebi daljeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:48Sta ja ne dam reci, kao prvo nije u redu da iznosis ne istine. Ja sam prvi napisao ako se zakasni sa necim odma im se isplati sve u kompletu. Sve jedan su uzeli pare na ruke pa onda potpisali ugovor.
Elvir Baljic
A cekaj balja, nisam jedini na ovom forumu koji isto zna i pise. Eto husrefbeg recimo...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:04Niti patim, niti mora da bude kako ja kazem . Sto se tebe tice nasjedas na glasine, nasjedas na postove menadzera koji se javi po nekad kad mu igraci ne igraju. Kad nije zadovoljan minutazom itd itd.Hazre je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:00Dobro Balja neka bude kako ti kazes. Nebi daljeTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 16:48
Sta ja ne dam reci, kao prvo nije u redu da iznosis ne istine. Ja sam prvi napisao ako se zakasni sa necim odma im se isplati sve u kompletu. Sve jedan su uzeli pare na ruke pa onda potpisali ugovor.
-
- Kontakt:
Samo pisi, nemam ja problem sa tim.Hazre je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:14A cekaj balja, nisam jedini na ovom forumu koji isto zna i pise. Eto husrefbeg recimo...TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:04Niti patim, niti mora da bude kako ja kazem . Sto se tebe tice nasjedas na glasine, nasjedas na postove menadzera koji se javi po nekad kad mu igraci ne igraju. Kad nije zadovoljan minutazom itd itd.
Elvir Baljic
Nadam se da Osmić nije ozbiljnije povrijeđen.Redžić nam se vraća.
-
- Kontakt:
Vjeruj mi ja bih Karjasevica ostavio na stoperu. Susic mora igrati, fali mu snage, ali zna smirit igru, zagraditi se, okrenuti stranu...zna igrati fudbala, fali mu snage samo.
Zadnja izmjena: TuzlaCityfighter, dana/u 30 okt 2023, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Elvir Baljic
Osnovni razlog za trenutnu situaciju je loša procjena AH i sina da se sa isluženim i potrošenim ( povrijeđenim) igračima,koji su nekada prije 5-10 godina nešto značili i ponešto igrali fudbal, može sada igrati uspješno u prvoj ligi.Nagomilani su igrači koji ne mogu da trče i koji jednom u pet utakmica odigraju neki dobar potez a nisu u stanju da igraju dobro u kontinuitetu ni dvije -tri utakmice a kamoli 10.
Fejzić,Ćorić,Hadžić,Hodžić,Ordagić,Mehanović,Tino Sušić,Kobiljar,Mašović itd su dizelaši tj igrači koji ne mogu da trče,nemaju fizičku spremu i malo toga mogu trenutno da ponude.Oni na sve liče osim na ozbiljne igrače koji profesionalno treniraju i igraju.Kad se tu ubroje i igrači "rođaci" te odsustvo trenera onda gledamo očajne partije poput današnje.
Ipak treba pohvaliti današnju igru,borbenost i zalaganje Huse Karjaševića te solidnu partiju mladog golmana Lolića koji je imao nekoliko dobrih odbrana i kojeg su pogubljeni saigrači iz odbrane i sredine ostavljali na pravoj streljani pred igračima goška.
Fejzić,Ćorić,Hadžić,Hodžić,Ordagić,Mehanović,Tino Sušić,Kobiljar,Mašović itd su dizelaši tj igrači koji ne mogu da trče,nemaju fizičku spremu i malo toga mogu trenutno da ponude.Oni na sve liče osim na ozbiljne igrače koji profesionalno treniraju i igraju.Kad se tu ubroje i igrači "rođaci" te odsustvo trenera onda gledamo očajne partije poput današnje.
Ipak treba pohvaliti današnju igru,borbenost i zalaganje Huse Karjaševića te solidnu partiju mladog golmana Lolića koji je imao nekoliko dobrih odbrana i kojeg su pogubljeni saigrači iz odbrane i sredine ostavljali na pravoj streljani pred igračima goška.
-
- Kontakt:
Do jučer smo mislili da ispadamo samo nam to niko jos nije rekao. Danas su nam evo to i rekli. Ukoliko nismo mogli dobiti Gošk kući znaci da nismo ekipa koja moze ostati u PL.
Naredne 4 utakmice ultra teške. Ne vjerujem da mozemo uzeti dva boda u tim utakmicama a to ce konkurenti iskoristiti i dodatno se odvojiti na tabeli. Ja se ne brinem previše, ne brine se ni vlasnik kluba pa zašto bih ja. Odem, pogledam i to je sve. O ovom klubu se priča ja kapaljkju, informacije su nedostupne, brige za navijačima nema i zato imamo sramotan broj publike. U Tojšićima bude više. Kao što rekoh to gazdu ne brine pa samim tim ni mene.
Gazda se kroz medije ograđuje od kluba, SD kao da ne postoji a vec dugo vremena nismo sposobni ni trenera naći.
Ali srećom doveli su nam Ordagiće, Sušiće, Kobiljare i sl oni ako nas ne spase, neće niko. A svi znamo zašto je prevara Ordagić doveden.
Kako god ja ću uživati u PL na Tušnju do maja a daj Boze da ćemo to moći i u budućem periodu.
Naredne 4 utakmice ultra teške. Ne vjerujem da mozemo uzeti dva boda u tim utakmicama a to ce konkurenti iskoristiti i dodatno se odvojiti na tabeli. Ja se ne brinem previše, ne brine se ni vlasnik kluba pa zašto bih ja. Odem, pogledam i to je sve. O ovom klubu se priča ja kapaljkju, informacije su nedostupne, brige za navijačima nema i zato imamo sramotan broj publike. U Tojšićima bude više. Kao što rekoh to gazdu ne brine pa samim tim ni mene.
Gazda se kroz medije ograđuje od kluba, SD kao da ne postoji a vec dugo vremena nismo sposobni ni trenera naći.
Ali srećom doveli su nam Ordagiće, Sušiće, Kobiljare i sl oni ako nas ne spase, neće niko. A svi znamo zašto je prevara Ordagić doveden.
Kako god ja ću uživati u PL na Tušnju do maja a daj Boze da ćemo to moći i u budućem periodu.
I ja bih Husu ostavio na stopera. Dobro je danas što je Lolic odbranio par dobrih udaraca i neka se kali. Nije ni Susic bio loš njemu treba koja utakmica.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:24Vjeruj mi ja bih Karjasevica ostavio na stoperu. Susic mora igrati, fali mu snage, ali zna smirit igru, zagraditi se, okrenuti stranu...zna igrati fudbala, fali mu snage samo.
-
- Kontakt:
Vjeruj danas je Masovic usao sa povredom.
Elvir Baljic
Slažem se to što kažeš za Sušića.Eh sad ,pitan je, je li on kasno došao i dugo pazirao pa ga moramo sačekati za proljetni dio ili je on hronično takvog stanja kad je kondicija u pitanju.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:24Vjeruj mi ja bih Karjasevica ostavio na stoperu. Susic mora igrati, fali mu snage, ali zna smirit igru, zagraditi se, okrenuti stranu...zna igrati fudbala, fali mu snage samo.
Imam dojam da Azmir gleda da jesen završi sa što manjim troškovima i da budemo 9.10 ili 11 mjesto.Potom će zimus pojačati ekipu idovesti trenera.U prevodu, odriješit će kesu.Nije lahko držati fudbalski klub u našoj prljavoj i nepravednoj ligi.Ja mu dovu činim.Moraš jako voljeti fudbal i finansirati sam u cjelosti fudbalsku ekipu u BiH.Okružen gotovo besmislom ,i kad je u pitanju stanje u BiH ali i Evropi i Svijetu.Lahko je klubovima koji troše narodne pare.Lahko je i Zrinjskom koji je hrvatski projekat ili Borcu koji je Srpski projekat.Ja se divim Azmiru,zatim Stanišiću a za Mirvića se ne bih izjašnjavao jer ne znam čije on pare troši.Ako troši svoje onda se divim i njemu.Daće Bog nafaku,bit će još Karjaševića, Karića,Redžića,Osmića ,Pantelića. To je ispravan put i u bogatijim zemljama.Mislim da kritike treba malo stišati,to kažem prvo sebi poslije današnje utakmice.CityCity je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:24Osnovni razlog za trenutnu situaciju je loša procjena AH i sina da se sa isluženim i potrošenim ( povrijeđenim) igračima,koji su nekada prije 5-10 godina nešto značili i ponešto igrali fudbal, može sada igrati uspješno u prvoj ligi.Nagomilani su igrači koji ne mogu da trče i koji jednom u pet utakmica odigraju neki dobar potez a nisu u stanju da igraju dobro u kontinuitetu ni dvije -tri utakmice a kamoli 10.
-
- Kontakt:
To je ono sto ja ovdje potenciram. Ja znam da je ovdje svaka kritika da kazemo iz srca, da zaboli losa igra i porazi, ali moramo podrzati ovo sto imamo i vjerovati A.H. Gresaka i mana ima, to vidimo svi, ali nadamo se akobogda boljem .tuzlac je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:20Imam dojam da Azmir gleda da jesen završi sa što manjim troškovima i da budemo 9.10 ili 11 mjesto.Potom će zimus pojačati ekipu idovesti trenera.U prevodu, odriješit će kesu.Nije lahko držati fudbalski klub u našoj prljavoj i nepravednoj ligi.Ja mu dovu činim.Moraš jako voljeti fudbal i finansirati sam u cjelosti fudbalsku ekipu u BiH.Okružen gotovo besmislom ,i kad je u pitanju stanje u BiH ali i Evropi i Svijetu.Lahko je klubovima koji troše narodne pare.Lahko je i Zrinjskom koji je hrvatski projekat ili Borcu koji je Srpski projekat.Ja se divim Azmiru,zatim Stanišiću a za Mirvića se ne bih izjašnjavao jer ne znam čije on pare troši.Ako troši svoje onda se divim i njemu.Daće Bog nafaku,bit će još Karjaševića, Karića,Redžića,Osmića ,Pantelića. To je ispravan put i u bogatijim zemljama.Mislim da kritike treba malo stišati,to kažem prvo sebi poslije današnje utakmice.CityCity je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:24Osnovni razlog za trenutnu situaciju je loša procjena AH i sina da se sa isluženim i potrošenim ( povrijeđenim) igračima,koji su nekada prije 5-10 godina nešto značili i ponešto igrali fudbal, može sada igrati uspješno u prvoj ligi.Nagomilani su igrači koji ne mogu da trče i koji jednom u pet utakmica odigraju neki dobar potez a nisu u stanju da igraju dobro u kontinuitetu ni dvije -tri utakmice a kamoli 10.
Elvir Baljic
Sve je to tačno ali po meni bi fudbal trebao biti ponekad i jedna vrsta zabave i opuštanja.Ali nakon mučenja tima prošle sezone ,ove godine na našim utakmicama zaista nema više ništa zanimljivo,zabavno i relaksirajuće.Tek dvije pobjede u 12 utakmica suviše su mršav bilans.tuzlac je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:20Imam dojam da Azmir gleda da jesen završi sa što manjim troškovima i da budemo 9.10 ili 11 mjesto.Potom će zimus pojačati ekipu idovesti trenera.U prevodu, odriješit će kesu.Nije lahko držati fudbalski klub u našoj prljavoj i nepravednoj ligi.Ja mu dovu činim.Moraš jako voljeti fudbal i finansirati sam u cjelosti fudbalsku ekipu u BiH.Okružen gotovo besmislom ,i kad je u pitanju stanje u BiH ali i Evropi i Svijetu.Lahko je klubovima koji troše narodne pare.Lahko je i Zrinjskom koji je hrvatski projekat ili Borcu koji je Srpski projekat.Ja se divim Azmiru,zatim Stanišiću a za Mirvića se ne bih izjašnjavao jer ne znam čije on pare troši.Ako troši svoje onda se divim i njemu.Daće Bog nafaku,bit će još Karjaševića, Karića,Redžića,Osmića ,Pantelića. To je ispravan put i u bogatijim zemljama.Mislim da kritike treba malo stišati,to kažem prvo sebi poslije današnje utakmice.CityCity je napisao/la: ↑30 okt 2023, 17:24Osnovni razlog za trenutnu situaciju je loša procjena AH i sina da se sa isluženim i potrošenim ( povrijeđenim) igračima,koji su nekada prije 5-10 godina nešto značili i ponešto igrali fudbal, može sada igrati uspješno u prvoj ligi.Nagomilani su igrači koji ne mogu da trče i koji jednom u pet utakmica odigraju neki dobar potez a nisu u stanju da igraju dobro u kontinuitetu ni dvije -tri utakmice a kamoli 10.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.