Vi najbolje znate kako Zalik zna tijesan bitiSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 20:16Only tijesan će ti Zalik bitOnlyLeft22 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 20:00Ljubi bratSokolPravde je napisao/la: ↑30 okt 2023, 19:51
Bola ti nisi dobar s glavom a pomalo si i priglup što više pišeš veće su ti šanse da ćeš se morati prisilno evakuirati iz Mostara![]()
Provocirali ste svi ispod pojasa i sprdali se i onda kad vam netko nešto napiše slično smeta vam![]()
![]()
![]()
Mi rangiramo cijene karata prema protivniku
Ma yebes to, smijesno mi je zbog ovog za VARNajvecaRadosti je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:15Mi rangiramo cijene karata prema protivniku
Pa eto po cijenama znate o kakvom se protivniku radi![]()
Realno i ne vrijedi vise ekipa koja je uvijek bila sredina tabele i cesto ispadala,kakav protivnik takve cijene
Znači pratiš Diva i na instagramu. Opsesija totalna
Samo cekam.
Naravno da ne pratim, ali sam morao ući da provjerim jesu li zaista postavili ovu glupost.
Svaka cast predsjednice, objava je za 10. Kad ste vec tu, ako moze u pp kontakt od vaseg brata, treba mi nesto, Amidza je. Hvala vam i zivjeli.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:28Iskren da budem, i mislio sam da ce se ljudima svidjeti ova objava, jer donekle je inspirisana odredjenim stvarima koje su se ovdje pisale, ali zaista nisam ocekivao ovakve reactions.
Bordo porodica![]()
Naravno kad je po automatizmu takva regionalna postavka.
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Svaka cast predsjednice, objava je za 10. Kad ste vec tu, ako moze u pp kontakt od vaseg brata, treba mi nesto, Amidza je. Hvala vam i zivjeli.IsmirMirvic je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:28Iskren da budem, i mislio sam da ce se ljudima svidjeti ova objava, jer donekle je inspirisana odredjenim stvarima koje su se ovdje pisale, ali zaista nisam ocekivao ovakve reactions.
Bordo porodica![]()
A ne.OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.
Trenutno korisnika/ca: supervizor, Vanja8, VolimBiH96 i 28 gostiju.