@holyman, hvala na ponudi, ali ipak ne

Pa željezničari dobili jedinu titulu po političkoj liniji.Virtu4l je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:42Možemo malo i o prijeratnim titulama.![]()
PREDRAG PAŠIĆ: Na svu sreću, nikad mi se to nije desilo. Mi smo igrali tri namještene utakmice za koje sam ja znao: jednu prijateljsku na finalu turnira u Španiji protiv Vašaša i dvije u prvenstvu kad smo osvojili šampionsku titulu.
![]()
Haj jednu, ali svaku da ti sudija silji moras btii Borac ili Sarajevo.HordasOdMalena je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:48Vidiš, toliko Tuzli nije svirano za jednu utakmicu na Grbavici. Ko o čemu..Virtu4l je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:39Velež, Igman, Borac, tri penala nisu dosuđena za ove timove protiv Sarajeva.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:35Borac profitirao, bez kontroverznih sudijskih odluka..
A cist penal Slogi nije sviran..
Ovo se kume ne primjeti kqd gledas sa Pofalica...samo vidis sjaji nesto..nista se ne razlikuju boje Bgm.
Cekaj da se smog razidje.
Nema smoga jos uvijek.Sta vam je ba vi mislite ovo nesto hahaahahaha pa ovo prcvarnik ljudi dragi.
A sta je vama nastrojeninastrojeni21 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:36Vasa borba protiv saveza:OsmaDolazi je napisao/la: ↑30 okt 2023, 21:33Jednostavno jos jedan pokazatelj da se ne prodajemo za 100 000 eura. Ako treba sami protiv svih vlaha iz saveza uz podrsku karavlaha sa Grbavice.
Mi smo svoje rekli.
Virtu4l je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:39Samo jednu utakmicu je Borac poguran a da je uticalo na podjelu bodova, protiv Sarajeva. Velež ne računam, tu je sve bilo riješeno u 95. min.zeljovolimte je napisao/la: ↑30 okt 2023, 22:35Borac profitirao, bez kontroverznih sudijskih odluka..
A cist penal Slogi nije sviran..
Sarajevo je sudijskim lakrdijama uzelo minimalno 5 bodova više nego su zaslužili. Velež, Igman, Borac, tri penala nisu dosuđena za ove timove protiv Sarajeva.
Reče jedan navijač želje da neko pravi sprdnju od kluba
Šta ovo treba da predstavljaju? Ozbiljno pitam bez ikakve zezancije.
Na bilo kakvom da su dnu nikad nisu bili ni 2 posto lakrdija kao vi to svako normalan vidi. Idi lajkaj sad celavom twitletsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:35Reče jedan navijač želje da neko pravi sprdnju od kluba![]()
![]()
![]()
![]()
Vazimosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:48Na bilo kakvom da su dnu nikad nisu bili ni 2 posto lakrdija kao vi to svako normalan vidi. Idi lajkaj sad celavom twitletsgofighter je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:35Reče jedan navijač želje da neko pravi sprdnju od kluba![]()
![]()
![]()
![]()
Al fkt nidje veze,dodo ih pravi još glupljim drži copor a vam ne smije da raspiše referendum koji najavljuje 15 godina nego daj da šta obojimo da vidi sirotinjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:47I sta sa ovim? Pasa nije 15 vijek,samo se vi furate jos na ovo,mada nije cudno jer lider copora vam je Dodik,to sve govori o vama.
Vidis samo na sta s.vr.savaju na boje RS na nekakvoj banderi sunce ti zarko,kao da stave na banderu boje BH,kao da mi ne vidimo zastavu RS svakodnevno pa nam kao cudno nesto,sto se mene tice nek subare okace po banderama isti mi kdonDondon je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:52Al fkt nidje veze,dodo ih pravi još glupljim drži copor a vam ne smije da raspiše referendum koji najavljuje 15 godina nego daj da šta obojimo da vidi sirotinjamosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:47I sta sa ovim? Pasa nije 15 vijek,samo se vi furate jos na ovo,mada nije cudno jer lider copora vam je Dodik,to sve govori o vama.
Ko kad se ker popisa kao da je njegova teritorija a zapravo je samo obični pas koji ovisi o vlasniku
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 25 gostiju.