Novo gostovanje pred našim momcima, koji u ponedjeljak idu u Mrkonjić Grad na megdan "Mladosti". Idemo po pobjedu i mjesto u vrhu tabele!
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Hajde malo ohladi , ko si ti da govoriš ko će da piše na ovoj temi ? Jesi li moderator ? Svi ovdje navijamo za Bosnu , to je najbitnije .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:12Ja ne znam vise sta na ovoj temi traze Pitari
A narocito ovaj @Mortem
Bjezite odavde Pitari
K.K.Zeljeznicar je ucestvovao u opstanku ove K.K.Bosne Meridianbet
Znaci K K.Zeljeznicar je ugasen da bi bilo ove K.K Bosne
Imate svoj K.K.Sarajevo
Kako je psihijatruVensanKasel je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:29Hajde malo ohladi , ko si ti da govoriš ko će da piše na ovoj temi ? Jesi li moderator ? Svi ovdje navijamo za Bosnu , to je najbitnije .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:12Ja ne znam vise sta na ovoj temi traze Pitari
A narocito ovaj @Mortem
Bjezite odavde Pitari
Imate svoj K.K.Sarajevo
Zamolio bih te da nas poštediš vaših fudbalskih debilizama , imate one svoje retardirane teme gdje psujete djecu , mrtve roditelje i slično ... Fudbaleri su najgluplji sportisti , pa valjda i ostalo mora biti isto ...
Ostavi nama našu košarku , da pokušamo zajedničkim snagama da vratimo Bosnu na mjesto kokoj joj pripada . Ako isto želiš bujrum , ostalo nemoj molim te , nema potrebe .
On ima nekih problema, zato više i ne odgovaram. Ničim izazvan ovako pukne i počne prozivati pa se ušuti i tako u krug a ja sam mu posebna meta iz nekog razloga, dugo ovo radi. Šta odgovoriti loli iz Olova koji govori Sarajliji da ''bježi'' odavde? Klasičan primjer divljaka.VensanKasel je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:29Hajde malo ohladi , ko si ti da govoriš ko će da piše na ovoj temi ? Jesi li moderator ? Svi ovdje navijamo za Bosnu , to je najbitnije .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:12Ja ne znam vise sta na ovoj temi traze Pitari
A narocito ovaj @Mortem
Bjezite odavde Pitari
Imate svoj K.K.Sarajevo
Zamolio bih te da nas poštediš vaših fudbalskih debilizama , imate one svoje retardirane teme gdje psujete djecu , mrtve roditelje i slično ... Fudbaleri su najgluplji sportisti , pa valjda i ostalo mora biti isto ...
Ostavi nama našu košarku , da pokušamo zajedničkim snagama da vratimo Bosnu na mjesto kokoj joj pripada . Ako isto želiš bujrum , ostalo nemoj molim te , nema potrebe .
Ne obaziri se, ovo je samo loš i nikakav pokušaj trolanja. Nedavno je pisao isto.VensanKasel je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:29Hajde malo ohladi , ko si ti da govoriš ko će da piše na ovoj temi ? Jesi li moderator ? Svi ovdje navijamo za Bosnu , to je najbitnije .svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:12Ja ne znam vise sta na ovoj temi traze Pitari
A narocito ovaj @Mortem
Bjezite odavde Pitari
Imate svoj K.K.Sarajevo
Može on imat 30 poena, ali pogledaj nase utakmice od prije dvije sezone pa vidi kako je imao dobar sut
Pravno lice je Royal, to što su uzeli ime Bosna ne znači ništa.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:12Ja ne znam vise sta na ovoj temi traze Pitari
A narocito ovaj @Mortem
Bjezite odavde Pitari
Imate svoj K.K.Sarajevo
Nije vise takoGoskGabela je napisao/la: ↑31 okt 2023, 08:25Pravno lice je Royal, to što su uzeli ime Bosna ne znači ništa.svrakino1921 je napisao/la: ↑28 okt 2023, 11:12Ja ne znam vise sta na ovoj temi traze Pitari
A narocito ovaj @Mortem
Bjezite odavde Pitari
Imate svoj K.K.Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.