FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- siroliver69
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA...
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA NAZAD!
NEMA...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Jedini lik na ovoj "sceni" u BiH kojeg bih volio prebiti je ovaj Tegeltija. Kako bih ga slatko ubio od batina, ništa mi slađe ne bi leglo. Kakva odvratna poltronsko-ubleharska njuška. Ebem li ti majku mrtvu cigane!
+ 1.GalileoGalilei je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:29Jedini lik na ovoj "sceni" u BiH kojeg bih volio prebiti je ovaj Tegeltija. Kako bih ga slatko ubio od batina, ništa mi slađe ne bi leglo. Kakva odvratna poltronsko-ubleharska njuška. Ebem li ti majku mrtvu cigane!
- FKS -
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Zato vas molim raja da hajcate koga god stignete, da počastite nekog kartom (ko je u mogućnosti), samo da nas bude što više. Cijene su svakako simbolične, onom kome je teško da plati ovaj iznos, ne mora ni dolaziti. Kako bih volio da nas bude blizu 20.000, da grmimo čitavu tekmu, da budemo na nogama 90 minuta, da im se nayebemo mame, da izdominiramo na svakom polju i pobjedimo. Ciganima će se noge tresti, jer su oni naučili da igraju ispred šake jada. Samo ložite i ložite.
Ja ću posebno pripaziti Kvržića.
-
- Kontakt:
Proslu su nas kaznili 15k,sad ce nas kaznit ako budemo celopeka psovali 50 miljaGalileoGalilei je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:35Zato vas molim raja da hajcate koga god stignete, da počastite nekog kartom (ko je u mogućnosti), samo da nas bude što više. Cijene su svakako simbolične, onom kome je teško da plati ovaj iznos, ne mora ni dolaziti. Kako bih volio da nas bude blizu 20.000, da grmimo čitavu tekmu, da budemo na nogama 90 minuta, da im se nayebemo mame, da izdominiramo na svakom polju i pobjedimo. Ciganima će se noge tresti, jer su oni naučili da igraju ispred šake jada. Samo ložite i ložite.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Neka kazne 100 milja. samo da ne budemo anemični na tribinama. Svako ko imalo ima u glavi će podržati ekipu i njih dočekati na "nož". Ove brojke Mirvić obrne dok se popiša ujutru.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 00:02Proslu su nas kaznili 15k,sad ce nas kaznit ako budemo celopeka psovali 50 miljaGalileoGalilei je napisao/la: ↑30 okt 2023, 23:35Zato vas molim raja da hajcate koga god stignete, da počastite nekog kartom (ko je u mogućnosti), samo da nas bude što više. Cijene su svakako simbolične, onom kome je teško da plati ovaj iznos, ne mora ni dolaziti. Kako bih volio da nas bude blizu 20.000, da grmimo čitavu tekmu, da budemo na nogama 90 minuta, da im se nayebemo mame, da izdominiramo na svakom polju i pobjedimo. Ciganima će se noge tresti, jer su oni naučili da igraju ispred šake jada. Samo ložite i ložite.
Svi preduslovi za bar 15 milja su tu, pa tamam i cuskije padale
Rožman kad poludi jednom

Da je u subotu tekma moglo bi se doci, ovako nedjelja kasni termin, a u pon ujutro na posao, a razlika 300 km nazalost kurko
tako da ako neko nema ili sl. od mene dvije karte sjevera

1946-1987
- morsecode
- Kontakt:
Kako samo jedna objava nafura raju hahaha, sta bi tek bilo da smo uzeli Slogu auuu, ali i ovako ocekujem.jaku posjetu nista ispod 12000
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Ma razgulit cemo ih akobogda.
Sretno ekipa i raja.
Sretno ekipa i raja.
zgaditi im fudbal. A najvece smece je trener Vinko. JEdino cega me stid u historiji Sarajeva je sto nam je on bio trener.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Da se ssad ne vračamo na tu temu ali meni način na koji je došao....mislim da če trebati još vode Miljackom da proteče da bi se oprala sva sramota koju smo napravili Husrefu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- feniksptica
- Kontakt:
Imam neki ludi predosjećaj da Kvrzic neće igrati
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- belosevic23
- Kontakt:
evo mušija se vraća na čelo mladosti dk, treba opet neku konekciju napravit, imaju oni fine uslove za razvoj mladih igrača, a bez rezultatskog imperativa mogu istrpiti igrače
Hahahahahhaha jbo te zivot
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
kvalitet ili kvantitetTatamata1946 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 10:16Ja mislim da ce biti 8000 najvise
Nece vise jer dolazi hladnije vrijeme i kise. Plus zadnju izgubili 3:0
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Vala ti sto nece doci jer smo izgubili zadnju tekmu neka i ne dolaze
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!