FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
42
20%
2. Borbu za Evropu
98
48%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
28
14%

Ukupno glasova: 206

Pablo11
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Pablo11 » 31 okt 2023, 14:43

zeljovolimte je napisao/la:
31 okt 2023, 09:00
MocMahale444 je napisao/la:
30 okt 2023, 22:27
Edis i klan su oČerali pokojnog Odu.
Kakav Edis i pita od 3km.

Druze ko šiša Basica ali poredis ekipu u kojoj je hodzic i santos, sa ekipom gdje igra Alison i Turanjanin.

Vec dugo vremena vam se govori kako Bekric nije za SD.
Otjerao ga Edis. A nisu ljudi (koji i danas upravljaju) iz sjene, koji dovode i kreiraju budzet za Stokica, Mladenovica, Livaju. Edis je vjerovatno i Capljicu kriv jer je preuzeo tim kojem ni imena igraca nije znao.

Kao i prvi put u vezi Edisa, popusili ste pricu koju vam serviraju isti ljudi. Posteno je priznati, tad i jeste bila pita od 3KM. Danas to nije, ali svi kazemo "slab roster" i forsiramo kako nemamo para. A po otkazu, ima i zajebanu platu. Nek nama Alihodzic ne valja, a nekakav Kolasinac je trenercina..

Vodio je i Basic tog Santosa i Hodzica, pa iskreno da sudije nisu okrenule utakmice protiv Posusja i Veleza, mi nikad ne bi. Nisam vidio ni tad (pisao o tome) neki pomak, kao ni sad. A na isti nacin smo ispadali i igrali.

Izuzev Mekica, sve do i jednog igraca igraju losije.
I treba spomenuti da smo proslu sezonu izgurali na tri stoepra (Kosoric, Cocalic, Drina), na ledjima Bece, Gasala i Hajdarevica, sa jednim desnim bekom, Stilicem i Bekricem, sa Mufticem koji je bio puno slabiji golman nego danas.
I Amoahom, doduse i on je jos tu ali ga ne prepoznajemo.

Jedino sto je isto, to je nepravda prema Haracicu.
Jesi li ozbiljan oko Alihodzica ali sad stvarno?
Fk Željezničar.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 31 okt 2023, 14:50

Pablo11 je napisao/la:
31 okt 2023, 14:43
MocMahale444 je napisao/la:
30 okt 2023, 22:27
Edis i klan su oČerali pokojnog Odu.
Kakav Edis i pita od 3km.

Druze ko šiša Basica ali poredis ekipu u kojoj je hodzic i santos, sa ekipom gdje igra Alison i Turanjanin.

Vec dugo vremena vam se govori kako Bekric nije za SD.
Otjerao ga Edis. A nisu ljudi (koji i danas upravljaju) iz sjene, koji dovode i kreiraju budzet za Stokica, Mladenovica, Livaju. Edis je vjerovatno i Capljicu kriv jer je preuzeo tim kojem ni imena igraca nije znao.

Kao i prvi put u vezi Edisa, popusili ste pricu koju vam serviraju isti ljudi. Posteno je priznati, tad i jeste bila pita od 3KM. Danas to nije, ali svi kazemo "slab roster" i forsiramo kako nemamo para. A po otkazu, ima i zajebanu platu. Nek nama Alihodzic ne valja, a nekakav Kolasinac je trenercina..

Vodio je i Basic tog Santosa i Hodzica, pa iskreno da sudije nisu okrenule utakmice protiv Posusja i Veleza, mi nikad ne bi. Nisam vidio ni tad (pisao o tome) neki pomak, kao ni sad. A na isti nacin smo ispadali i igrali.

I treba spomenuti da smo proslu sezonu izgurali na tri stoepra (Kosoric, Cocalic, Drina), na ledjima Bece, Gasala i Hajdarevica, sa jednim desnim bekom, Stilicem i Bekricem, sa Mufticem koji je bio puno slabiji golman nego danas.

On je najmanji problem u ovome..

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 31 okt 2023, 14:53

Mi smo sa Basicem odigrali 3 utakmice evrope i jednu protiv Borca u prvenstvu dobro, i ta protiv Borca golovi su bili vise manje na srecu al okej odigrali su dobru utakmicu, sve ostalo je bilo na guzove, cak bi se moglo reci i na neki kvalitet igraca jeste mal kvalitet al tako je kako je, cak je Mekic koji je bio dobar 3 4 tekme pao, Jasarevic je pao odma posle 3, Amoah je nesto posle evrope, odbrana, sredina, napad sve je to loše, jedini dobar i vrijedan pohvala je Muftic za razliku od perioda Edisa.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 okt 2023, 14:54

Lynx je napisao/la:
31 okt 2023, 14:37
E ako će nam Maksimović doći za trenera najbolje da se odmah ugasimo
I ja baš to kontam. Gdje će čovjek od 39 godina imati autoritet u ekipi gdje glavni igrači imaju po 32+ godine
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 okt 2023, 15:01

19vendetta87 je napisao/la:
31 okt 2023, 14:54
Lynx je napisao/la:
31 okt 2023, 14:37
E ako će nam Maksimović doći za trenera najbolje da se odmah ugasimo
I ja baš to kontam. Gdje će čovjek od 39 godina imati autoritet u ekipi gdje glavni igrači imaju po 32+ godine
Nemam ni ja povjerenje u Maksimovica. Evt Husref ili Adzem nebi bilo lose u nasoj situaciji.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 31 okt 2023, 15:01

31 okt 2023, 14:50
Pablo11 je napisao/la:

Branio sam Basica okej otjerati ga,ali sta za 2mj kad dodje trener istih kvaliteta i to je upitno?! Kad ekipa bude ista sra.nja pravila?
Fk Željezničar.

ferroviario
Kontakt:

Post Postao/la ferroviario » 31 okt 2023, 15:09

A šta vi kontate ko će doći u klub u kojem se ne zna ko pije a ko plaća. Na to sve istrošeni igrači i nesposobna uprava koja sponzora ne zna da nađe. Nije niko lud ovdje da dođe, osim ovih tipa Bašić, Maksimović itd.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 31 okt 2023, 15:14

Pablo11 je napisao/la:
31 okt 2023, 15:01
31 okt 2023, 14:50
Pablo11 je napisao/la:

Branio sam Basica okej otjerati ga,ali sta za 2mj kad dodje trener istih kvaliteta i to je upitno?! Kad ekipa bude ista sra.nja pravila?
Dovedi boljeg

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 31 okt 2023, 15:14

A sta kao Adzem bi bio autoritet za razliku od Maksimovica, Husref pitar može al Rustemovic pitar ne može :urnebes:
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 31 okt 2023, 15:15

Kakav ba Husref i Zeljo hahahah
1921

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 okt 2023, 15:19

Adzem je dokazao da moze od OK ekipe nesto napraviti, uz to promovisati nekoliko mladih igraca. Poznaje ligu i klub. A Husref je isto dokazan trener za BiHPL, poznaje sve igrace i ima autoritet. Nije vizionar, a evo trenutno imamo vizionara.

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 31 okt 2023, 15:23

Ma ne bi Husref dosao za milione uozbiljite se.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 31 okt 2023, 15:23

Hansestadt je napisao/la:
31 okt 2023, 15:19
Adzem je dokazao da moze od OK ekipe nesto napraviti, uz to promovisati nekoliko mladih igraca. Poznaje ligu i klub. A Husref je isto dokazan trener za BiHPL, poznaje sve igrace i ima autoritet. Nije vizionar, a evo trenutno imamo vizionara.
samo sto je problem kod adzema sto je prolupao psiholoski kad smo ga mi isti navijaci otjerali kao kera nakon osvojenog kupa

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 okt 2023, 15:26

Robust je napisao/la:
31 okt 2023, 15:23
Hansestadt je napisao/la:
31 okt 2023, 15:19
samo sto je problem kod adzema sto je prolupao psiholoski kad smo ga mi isti navijaci otjerali kao kera nakon osvojenog kupa
Taman da se vrati sa rehab iz Gorazda

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 31 okt 2023, 16:03

Smiješno je da neko očekuje na klupi Selimbegovića, to nije realno, sa nekim parama i ulagačima možda, trenutno nije ni sekunde realno.

Adžem je dobra opcija, idealan ako baš želimo gurati mlade igrače, međutim mislim da on nije baš najbolji sa zdravljem.

Ima par pojedinaca u UO koji dijele mišljenje da treba kontaktirati Musemića. Mada je to potpuno nerealno zbog pripadnosti susjednom taboru.

Moja neka želja je Toni Karačić, on i Hrkaći kao pomoćnici (Vlado i Frano). Samo mislim da je on malo skuplji a ja ne vjerujem da smo mi spremni da se isprsimo toliko baš.

Što se tiče Maksimovića, solidan, ako sam ja dobro upratio on se nama nudi indirektno još kad je bio na kraju angažmana u Borcu, a kasnije i u Leotaru. Ima jednu titulu, mlad je, imao je finih rezultata i u Leotaru, neloša opcija, rekao bih baš u skladu sa našim mogućnostima. Sa njim bi vjerovatno došao i naš nekadašnji igrač, Damir Memišević.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 31 okt 2023, 16:15

muharemovicdzelo je napisao/la:
31 okt 2023, 16:03
Smiješno je da neko očekuje na klupi Selimbegovića, to nije realno, sa nekim parama i ulagačima možda, trenutno nije ni sekunde realno.

Adžem je dobra opcija, idealan ako baš želimo gurati mlade igrače, međutim mislim da on nije baš najbolji sa zdravljem.

Ima par pojedinaca u UO koji dijele mišljenje da treba kontaktirati Musemića. Mada je to potpuno nerealno zbog pripadnosti susjednom taboru.

Moja neka želja je Toni Karačić, on i Hrkaći kao pomoćnici (Vlado i Frano). Samo mislim da je on malo skuplji a ja ne vjerujem da smo mi spremni da se isprsimo toliko baš.

Što se tiče Maksimovića, solidan, ako sam ja dobro upratio on se nama nudi indirektno još kad je bio na kraju angažmana u Borcu, a kasnije i u Leotaru. Ima jednu titulu, mlad je, imao je finih rezultata i u Leotaru, neloša opcija, rekao bih baš u skladu sa našim mogućnostima. Sa njim bi vjerovatno došao i naš nekadašnji igrač, Damir Memišević.
Znas li mozda sto je Maksimovic uopste zavrsio sa Borcem u onoj sezoni kad je osvojio titulu? Mislim odma na ljeto napustio a dolazi im Ivkovic cini mi se.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 31 okt 2023, 16:18

Al kad otresemo Slogu, pa pitaju Basica sljedeca Banja Luka on se zasmije i kaze slazem se :urnebes:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 31 okt 2023, 16:21

dubioza144 je napisao/la:
31 okt 2023, 16:18
Al kad otresemo Slogu, pa pitaju Basica sljedeca Banja Luka on se zasmije i kaze slazem se :urnebes:
HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA
Ponesi VEO kameru, Nermine Basicu :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 31 okt 2023, 16:22

dubioza144 je napisao/la:
31 okt 2023, 16:18
Ako dobijemo Slogu kojim slucajem ocekujem od Basica jedan poduzi monolog na press konferenciji, mozda cak i ostavku. Brat @gibroni kad se zadere neeeee Nermine ne radi to neeeeeeeeee :urnebes: Bice veselo.
1921

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 31 okt 2023, 16:23

Poluvrijeme 0 0 Bekric i Kovacevic potpisali sporazumni, kraj utakmice 3 0 za Želju izajava Basica sljedeca Banja Luka 10 min posle potpisan je sporazumni ne smijes krenut za Banja Luku

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pablo11 i 36 gostiju.