Ako pratite slo prvenstvo Haseljic je sjajno startovao sa 5golova Trebnju,Peric u ligi sampiona 4 gola Portu,Haseljic sjajan ino odbrani sto je ohrabrujuce,Hamidovic treba da se oslobodi vise straha i malo hrabrosti u odbrani,malo cvrstine,dali neko zna dali ce biti okupljanja u ehf slobodnom terminu ,mozda neka utakmica pred EP,nebi bilo lose!Raonffa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 20:00Imamo odlična desna krila, Haseljić i Perić su dobri igrači. Vjerujem da bi Ibro već sad igrao u Njemačkoj da ga nisu povrede unazadile, ne znam je li se oporavio od ove zadnje uopšte.
Lijeva jesu lošija al' daleko od toga da su nam krila najveći problem. Bek šuter, bek šuter i bek šuter, tri najveća problema naše reprezentacije![]()
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Panic dao u LIgi Sampiona 4 gola dva sa lijevom rukom dva sa desnom rukomPatriot9 je napisao/la: ↑23 sep 2023, 08:44Ako pratite slo prvenstvo Haseljic je sjajno startovao sa 5golova Trebnju,Peric u ligi sampiona 4 gola Portu,Haseljic sjajan ino odbrani sto je ohrabrujuce,Hamidovic treba da se oslobodi vise straha i malo hrabrosti u odbrani,malo cvrstine,dali neko zna dali ce biti okupljanja u ehf slobodnom terminu ,mozda neka utakmica pred EP,nebi bilo lose!Raonffa je napisao/la: ↑14 sep 2023, 20:00Imamo odlična desna krila, Haseljić i Perić su dobri igrači. Vjerujem da bi Ibro već sad igrao u Njemačkoj da ga nisu povrede unazadile, ne znam je li se oporavio od ove zadnje uopšte.
Lijeva jesu lošija al' daleko od toga da su nam krila najveći problem. Bek šuter, bek šuter i bek šuter, tri najveća problema naše reprezentacije![]()
17 odbrana Hodzica sinoc u trijumfu 35-26 protiv Creteil.
Jucer frotiv Fuchse Berlin, 12 odbrana u tijesnom porazu oe 24-22. Sve vise i vise uzima mjesto Ivicu. Citam komentare Francuza, odusevljeni njegovom partijom sinoc, nekoliko maestralnih odbrana je bilo.
Ma on je momčina, kako na terenu, tako i van njega. Pametan momak i veliki profesionalac.
Na spisku su: Benjamin Burić (Flensburg; Njemačka), Admir Ahmetašević (Winterthur; Švicarska), Harun Hodžić (Chambery; Francuska), Mirsad Terzić (Wisla Plock; Poljska), Marko Davidović (Tatran Prešov; Slovačka), Mirko Herceg (Csurgoi; Mađarska), Dino Hamidović (Gračanica), Igor Mandić (Selestat; Francuska), Luka Knežević (Sloboda), Marko Panić (Montpellier; Francuska), Nedim Hadžić (Borac), Faris Čolaković (Krivaja), Senjamin Burić (Skjern; Danska), Adin Faljić (Zagreb; Hrvatska), Amir Muhović (Borac), Marko Majstorović (Krka; Slovenija), Adi Mehmedčehajić (Gračanica), Luka Perić (Celje; Slovenija), Srđan Predragović (Graz; Austrija), Ibrahim Haseljić (Gorenje; Slovenija).
Bh. tim će obje utakmice protiv selekcije Češke odigrati u gostima. Prvi susret igrat će se 4. novembra, a drugi meč je na rasporedu dva dana kasnije. Obje utakmice će se igrati u Brnu.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav je ovaj Čolaković? Znam da su ga smatrali talentovanim desnim bekom.
Ovaj Majstorović mi je nepoznat, vjerovatno neko lijevo krilo pošto je Mehmedčehajić jedini od lijevih krila na ovom spisku koliko vidim. Čudno mi je da Pipe nije zaganjao onog Petrovića iz Pelistera, igra momak Ligu prvaka jbg, a tu je ta nega granična pozicija između desnog beka i desnog krila.
Ovaj Majstorović mi je nepoznat, vjerovatno neko lijevo krilo pošto je Mehmedčehajić jedini od lijevih krila na ovom spisku koliko vidim. Čudno mi je da Pipe nije zaganjao onog Petrovića iz Pelistera, igra momak Ligu prvaka jbg, a tu je ta nega granična pozicija između desnog beka i desnog krila.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Atmosfera u repci je na visokom nivou ... da se zna, ako se k'o pit'o kakva je ... 

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
-
- Kontakt:
Hahahahah jel to kad je imao onaj kamp rukometni tamo?
I sto je uopste psovao?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
I za 10+ godina igranja za repku nije skont'o da se majka moze 'sovat i bez vjerskih i nacionalnih odrednica ... ako je istina, djaba mu sto igra s obje ruke kad je balvan ...19vendetta87 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 17:28Hahahahah jel to kad je imao onaj kamp rukometni tamo?
I sto je uopste psovao?

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Istina jarane pitaj u Jajcu svi znaju on i neki cigan Rumun u nekoj pekari učio tog cigana da psuje balinsku mater,momak za glavu manji ga nokautirao odma zaspo.Eto ko igra za BiH psuje Balinsku mater svaka čast tom momkuDaVinci je napisao/la: ↑31 okt 2023, 17:41I za 10+ godina igranja za repku nije skont'o da se majka moze 'sovat i bez vjerskih i nacionalnih odrednica ... ako je istina, djaba mu sto igra s obje ruke kad je balvan ...19vendetta87 je napisao/la: ↑31 okt 2023, 17:28Hahahahah jel to kad je imao onaj kamp rukometni tamo?
I sto je uopste psovao?![]()
- EastwichTown
- Kontakt:
Nema potrebe za tim pričama po forumima , taman i da je istina nije lijepo o tome pisati ...
Zna li neko nešto više o ovom novom lijevom krilu iz Slovenije?
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Da li zna neko sta je sa Josipom Pericem, nema ga na spisku, niti ranije nije dobivao pozive, da li postoji neki problem?
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Pukla tikva, kao sto to cesto biva ...<3 LiMes <3 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 13:02Da li zna neko sta je sa Josipom Pericem, nema ga na spisku, niti ranije nije dobivao pozive, da li postoji neki problem?

Sto nema potreba takvim gadovima Bosna dala sve probio se vani preko naše reprezentacije i tako nema pojma balvan.I tako svak znaEastwichTown je napisao/la: ↑01 nov 2023, 20:48Nema potrebe za tim pričama po forumima , taman i da je istina nije lijepo o tome pisati ...
Obje utakmice protiv Ceske prenosi Face TV.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BiHSportman
- Kontakt:
Bas tako

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.