NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Bez obzira na sve, mislim da ce biti top atmosfera. Nema ni kise u cetvrtak, satnica solidna. Dosta raje ce pred tekmu kupit ulaznice. Nasi ce zapet, nafuraju se u ovim utakmicama. Mogla bi bit tvrda utakmica iskreno. Mislim da nece falit borbe i zara.
Gospodska izjava Rendulića, kapa dole. Veći respekt pokazuju ljudi sa strane, eto jedan Zrinjski koji je deset nivoa iznad svih drugih klubova u BiH, a i trenutno možda broj jedan u regionu, nego ovi "što vole Čelik".
Ovo je i dokaz da dolaze maksimalno ozbiljni i fokusirani. U karantinu su od sutra u hotelu Zenica. Vjerujem da će izaći sa mix-om prve ekipe da bi vratili pobjedonosni niz koji su izgubili u prethodne dvije utakmice.
Ovo je i dokaz da dolaze maksimalno ozbiljni i fokusirani. U karantinu su od sutra u hotelu Zenica. Vjerujem da će izaći sa mix-om prve ekipe da bi vratili pobjedonosni niz koji su izgubili u prethodne dvije utakmice.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!
Šta je bolan 3000 dobra posjeta? Trebalo je biti preko 6000 da se odigralo dobro u Bihaču! Zadovoljavate se mrvicama a ne tražite krivce! Eto sad je i 3000 dobro,a što nije 6000 kao što je trebalo bit? Nije zbog igrača,zbog Duvnjaka i taktike bez taktike i igre nidje veze!Ebeš gospodske izjave Renduliča patetika živa,eto on bolje cijeni Čelik od nas jel? Ne upratih koliko je on karti kupio,jel član,jel bio u fan shopu? Ebo patetiku i glupe slatke riječi!!! Na šta se sve raja pali,eto on cijeni Čelik ,cijeni malo klinko! I ovo što raje bude na Zrinji niko neče doči zbog igrača ili igre koje nema ,več če više raja doči zbog truda uprave da zaradi što više od ove utakmice!
::::SAMO ČELIK::::
Bice 6 milja rutinski. Stvarnio ne znam cemu pesimizam braco
-
- Kontakt:
Ti si maloumnik koji sve i svakoga ponizava. Covjek je trener najbolje ekipe u historiji Premijer lige i iako je favorit i bolji 10 puta od nas resoektuje velicinu kluba i navijacezamorano je napisao/la: ↑01 nov 2023, 00:02Šta je bolan 3000 dobra posjeta? Trebalo je biti preko 6000 da se odigralo dobro u Bihaču! Zadovoljavate se mrvicama a ne tražite krivce! Eto sad je i 3000 dobro,a što nije 6000 kao što je trebalo bit? Nije zbog igrača,zbog Duvnjaka i taktike bez taktike i igre nidje veze!Ebeš gospodske izjave Renduliča patetika živa,eto on bolje cijeni Čelik od nas jel? Ne upratih koliko je on karti kupio,jel član,jel bio u fan shopu? Ebo patetiku i glupe slatke riječi!!! Na šta se sve raja pali,eto on cijeni Čelik ,cijeni malo klinko! I ovo što raje bude na Zrinji niko neče doči zbog igrača ili igre koje nema ,več če više raja doči zbog truda uprave da zaradi što više od ove utakmice!
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
dinodino2019 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 09:47Dino ovo je za respekt sve ostalo je šuplja koju i sam prosipaš,koliko ti karti ono uze ne upratih ni tebezamorano je napisao/la: ↑01 nov 2023, 00:02Ti si maloumnik koji sve i svakoga ponizava. Covjek je trener najbolje ekipe u historiji Premijer lige i iako je favorit i bolji 10 puta od nas resoektuje velicinu kluba i navijacelaudrop je napisao/la: ↑31 okt 2023, 17:59Mislim da se varate za posjetu. Ljudi vole ove utakmice, vidi se po storijima koje klub objavi na instagramu.
Ako uzmemo sve u obzir i zaista loše rezulate u
Šta je bolan 3000 dobra posjeta? Trebalo je biti preko 6000 da se odigralo dobro u Bihaču! Zadovoljavate se mrvicama a ne tražite krivce! Eto sad je i 3000 dobro,a što nije 6000 kao što je trebalo bit? Nije zbog igrača,zbog Duvnjaka i taktike bez taktike i igre nidje veze!Ebeš gospodske izjave Renduliča patetika živa,eto on bolje cijeni Čelik od nas jel? Ne upratih koliko je on karti kupio,jel član,jel bio u fan shopu? Ebo patetiku i glupe slatke riječi!!! Na šta se sve raja pali,eto on cijeni Čelik ,cijeni malo klinko! I ovo što raje bude na Zrinji niko neče doči zbog igrača ili igre koje nema ,več če više raja doči zbog truda uprave da zaradi što više od ove utakmice!![]()
![]()
![]()
::::SAMO ČELIK::::
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Da je Celik u nekoj formi bio bi pun stadion, ovako 5k je plafon. Brzo se ohladimo, iako su ciljevi za ovu sezonu skoro ispunjeni, ostanak u ligi i deblokada racuna. Sve iznad ovoga je bilo nerealno ocekivati. Zrinjski bi morao biti magnet za dosta vecu posjetu, ali mi smo cudan narod.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.
Danas jos malo izreklamirati utakmicu i to je to.Bit će koliko bude, a od igrača samo očekujem da ginu za grb.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne volim ja ove utakmice. Ispliva sve najgore u nama tada. Delirijum je bio u Zepcu prosle godine ili u Vogosci, Grazu...
Celik!3,2,2.
Zadnji put smo sa Zrinjskim igrali 23.02.20´ i kuci izgubili 0:2. Interesantno da je Zuna igrao prvih 11, a i danas je u Celiku, dok kod Zrinjskog imamo 5-6 igraca koji su konstantno tu. Trenutno prema tm-u nas tim vrijedi 840.000€, a Zrinjski 10,3 mil. €, sto je ca. 10x vise od nas.
Nasi najskuplji igraci su Sivac, Medjuselac i Karalic koji vrijede po 100k, dok sa druge strane sam Mario Cuze vrijedi 1 mil. tj. skuplji od citavog naseg tima.
Nas tim se sastoji od 23 igraca, dok Zrinjski ima 34, sto govori koliko sirok roster imaju, cak i u PL imaju najvise igraca. Uvijek ima ono ali... i Sarajevo je isto ovako bilo skuplje od nas pa su ispali, nadam se istom pristupu, pa ako nista da ostave srce na terenu.
Nasi najskuplji igraci su Sivac, Medjuselac i Karalic koji vrijede po 100k, dok sa druge strane sam Mario Cuze vrijedi 1 mil. tj. skuplji od citavog naseg tima.
Nas tim se sastoji od 23 igraca, dok Zrinjski ima 34, sto govori koliko sirok roster imaju, cak i u PL imaju najvise igraca. Uvijek ima ono ali... i Sarajevo je isto ovako bilo skuplje od nas pa su ispali, nadam se istom pristupu, pa ako nista da ostave srce na terenu.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Oni ce izaci u izmjesanom sastavu to je sigurno, jer imaju mnogo igraca sa malom ili nikakvom minutažom i da vide šta dalje sa tim igračima koji nisu imali priliku da se dokažu.
Naravno tu ce biti 3-4 igrača koji su sigurno konstantno u prvoj postavi ili ulaze sa klupe.
Naravno tu ce biti 3-4 igrača koji su sigurno konstantno u prvoj postavi ili ulaze sa klupe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.