Da ova mladja raja zna koliko je tesko bilo doci do ovih prijeratnih kolaza, koji sada djeluju dosta naivno i prosto. Rucno su se pravili fakticki

Kupujes ih, mijenjas sa drugima...pa pokusavas praviti sam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Da ova mladja raja zna koliko je tesko bilo doci do ovih prijeratnih kolaza, koji sada djeluju dosta naivno i prosto. Rucno su se pravili fakticki
Ja se pred rat, preko onog časopisa Tempo, mijenjao sa nekim momcima iz Novog Sada i Beograda za te kolaže i postere, te šalove i dresove. Bas je to sto kažeš bilo cijenjeno u ona vremena.
Burazer kod mene pošto je stariji i on je tako nešto mjenjao preko tog tempa čini mi se. Za neke značke i zastavice Sarajeva dobi šal od AC Milan i potpisana Piksijeva slika valjda neki zvezdaš bio. Kad smo oslobodili grad 1995 godine pošto su ga srbi bili zauzeli 1992. čitava soba nam bila uništena jedino ta slika ostala čitava. Na kraju je buraz i nju bacio.Lucas je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:52Ja se pred rat, preko onog časopisa Tempo, mijenjao sa nekim momcima iz Novog Sada i Beograda za te kolaže i postere, te šalove i dresove. Bas je to sto kažeš bilo cijenjeno u ona vremena.
Treba ih pljuvat na svaki nacin,kad nista ne pisu odma drvlje i kamenje,kad pisu opet nevalja sta hocete vise? Ja hocu da pisu i ovo mi je vrh,treba jos zesce jel problem neki? Ti svoje misljenje ja svoje i to je to,samo ne forsiraj svoje misljenje jer vecinu boli k sta ces ti i Telgetija mislit.
Hahaha. Isti sam. To dopisivinje i razmjena slika “Cao Tifo” je bas bilo u fazonu. Bilo je par kultnih slika uopste tadasnjih grupa za koje bi bio “faca” ako ako si ih imao. Nasa Sjevera narandzasta dimna na utakmici protiv Parizana je jedna od tih. Znali smo ih uduplavat rucno kao i izradjivat kolaze. Ako ne u kucnoj radinosti onda je foto radnja u stadionu na Grbavici bila radnja koja se zeljela bakcat s tim. Kasnije su se znala nabavit i propusnice za atletsku, pa se slikalo, nekakvih se parica moglo zaradit. Uglvnom, tadasnja furka i lijepa sjecanja.Lucas je napisao/la: ↑31 okt 2023, 20:52Ja se pred rat, preko onog časopisa Tempo, mijenjao sa nekim momcima iz Novog Sada i Beograda za te kolaže i postere, te šalove i dresove. Bas je to sto kažeš bilo cijenjeno u ona vremena.
Obicno nam se ova podjebavanja i prepucavanja obiju o glavu, valjda nece sada
Ma pusti kraju, standardna bolest naša. Treba nam realno lijevi štoper i rezervni napadač. Sve ostale nedostatke u igri mogu jedne dobre pripreme da riješe.thebain666 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 11:41Nisam ulazio na forum par dana i citam ove komentare, kao ne treba dovoditi svaki prelazni rok 10 igraca i gomilati igrace, al trebaju nam bekovi, golman, stoper, vezni, krila i napadac. Kakvi ba bekovi, kakva krila, kakav vezni, pa sta nakon 6 mjeseci suditi igracima koji nisu prosli ni pripreme kako treba. Ovdje pojedinci samo da kazu nesto, kao imamo pare pa dovodi sve zivo, daj ba manite se gluposti