FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hajd dobro dao si otkaz treneru
Al sad nemas trenera za subotu
Igraci danas sami treniraju
Haaalllloooo ba
Nek stave Facu Zerica do subote i u subotu nek ih Faco vodi
Da ih malo isaketa moj Svrakindolac
Da vide malo sta je trening
Cuj puknu otkaz i nema rjesenja u novom treneru
Ja budala
Igraci sami treniraju
Hahahaha
Al sad nemas trenera za subotu
Igraci danas sami treniraju
Haaalllloooo ba
Nek stave Facu Zerica do subote i u subotu nek ih Faco vodi
Da ih malo isaketa moj Svrakindolac
Da vide malo sta je trening
Cuj puknu otkaz i nema rjesenja u novom treneru
Ja budala
Igraci sami treniraju
Hahahaha
- ferroviario
- Kontakt:
FK Mahala. Svi se raspisali o otkazu, a na zvaničnoj nikakve informacije. Yebo ti ovo kad iz kluba prvo nekom šteknu, pa nakon xx sati/dana tek objave lično.
ODLAZI SMRADE RASPALI !
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ako je istina, hvala Basicu, nazalost nemamo ni uslova ni sredstava da vidimo da li covjek moze nesto ispravno napraviti.
Ko god dodje najebat ce jer ce ga opet smijeniti niz losih rezultata pokrenut od nekih ljudi i tako u krug. Nek nam je bog na pomoci.
Ko god dodje najebat ce jer ce ga opet smijeniti niz losih rezultata pokrenut od nekih ljudi i tako u krug. Nek nam je bog na pomoci.
Upravo to svi sve znaju prije nego sto se klub zvanicno oglasiferroviario je napisao/la: ↑01 nov 2023, 13:36FK Mahala. Svi se raspisali o otkazu, a na zvaničnoj nikakve informacije. Yebo ti ovo kad iz kluba prvo nekom šteknu, pa nakon xx sati/dana tek objave lično.
To je dno dna
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ferroviario
- Kontakt:
Katastrofa ocm. Pišaju se po nama svaki dan. Nabijem ih sve redom, prvog Kovačevića ublehu.NoDi80 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 13:52Upravo to svi sve znaju prije nego sto se klub zvanicno oglasiferroviario je napisao/la: ↑01 nov 2023, 13:36FK Mahala. Svi se raspisali o otkazu, a na zvaničnoj nikakve informacije. Yebo ti ovo kad iz kluba prvo nekom šteknu, pa nakon xx sati/dana tek objave lično.
To je dno dna
-
- Kontakt:
Ja sam siguran da Bekric ekipu ne moze voditi nista losije od "strucnjaka" koje smo mi u mogucnosti platiti. Njega ostaviti na poziciji sefa struke, nema potrebe da se izmislja topla voda.
1921
Jedina ispravna odluka.
Ekipa trenutno 8 na tabeli, bliža ispadanju, nego vrhu i nešto žalite debila. Njegov je domet da upadne u pola sezone i da ide dalje. Mislio sam da može, ali iz utakmice u utakmicu sve gore i gore. Najbolja moguća odluka.
Sad imamo neke šanse da dobijemo Slogu.
Ekipa trenutno 8 na tabeli, bliža ispadanju, nego vrhu i nešto žalite debila. Njegov je domet da upadne u pola sezone i da ide dalje. Mislio sam da može, ali iz utakmice u utakmicu sve gore i gore. Najbolja moguća odluka.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Ako nas Bekric vodi narednu utakmicu, znaci da ipak nije imao trenera spremnog, i da je radio protiv bivseg trenera. Ispade opet jedna laz da se pljuje po Bekricu, cisto iz neki drugi razloga.
Apsolutno. Neka Amar sjedi na klupi jer ima licencu. Volonterski.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:02Ja sam siguran da Bekric ekipu ne moze voditi nista losije od "strucnjaka" koje smo mi u mogucnosti platiti. Njega ostaviti na poziciji sefa struke, nema potrebe da se izmislja topla voda.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Svi znamo da je lobotomija pokrenula hajku jer je jednom rekao nesto lose protiv njihovog laznog hadzijeHansestadt je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:06Ako nas Bekric vodi narednu utakmicu, znaci da ipak nije imao trenera spremnog, i da je radio protiv bivseg trenera. Ispade opet jedna laz da se pljuje po Bekricu, cisto iz neki drugi razloga.

-
- Kontakt:
Tako je. Sve ce se ovo smiriti kad proigramo, a proigracemo jer se ekipa oslobodila Basica. Nije funkcionisalo vec duze vrijeme, vidjelo se iz aviona. Niti su oni htjeli da ga slusaju, niti je on imao neku ideju kako da se izvadi iz vanago. Pokusao je vrtiti nesto i vrtio je do besvijesti, a sve je gore bilo.Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:06Jedina ispravna odluka.
1921
- MocMahale444
Yebem te u taj rumeni obraz, napolje lojavi stvoru.
Operi nekad tu masnu kosu ulojila se.
Amarovci u fulu.
Operi nekad tu masnu kosu ulojila se.
Amarovci u fulu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Skoro 7 dana od poraza u Konjicu a Edis i rumeni još ostavke nisu dali
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
-
- Kontakt:
Posto cijela drzava zna da vise nemamo trenera, mogao bi i klub zvanicno da se oglasi 

1921
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Brate vidjet ces da ce sad biti jos gore, iz ovih 6 kola koliko je ostalo do kraja polusezone nema sanse da uzmemo vise od 7 bodova od mogucih 18.. Mogli su ga ostaviti jos ovih nekoliko utakmica pa sta Bog da, ne shvatam ove poteze uprave koja pokazuje svoju nesposobnost i plitkost jos jednom, nikakav plan oni nemaju, grozno..Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:10Tako je. Sve ce se ovo smiriti kad proigramo, a proigracemo jer se ekipa oslobodila Basica. Nije funkcionisalo vec duze vrijeme, vidjelo se iz aviona. Niti su oni htjeli da ga slusaju, niti je on imao neku ideju kako da se izvadi iz vanago. Pokusao je vrtiti nesto i vrtio je do besvijesti, a sve je gore bilo.Mamba21 je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:06Jedina ispravna odluka.
- dubioza144
- Kontakt:
B.Š
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- svrakino1921
- Kontakt:
Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:19Posto cijela drzava zna da vise nemamo trenera, mogao bi i klub zvanicno da se oglasi![]()

Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, b00t, dark44, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hilmo123, Hrammm1921, Hrasno15, Kaunas, mavi, N3R3D, Napaceni87, NEZALAGANJE, Orvel, seha77 i 175 gostiju.