FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovo je udarac koji još nisam doživio za 55 godina kako pratim Zelju.Znaci Rumenko nas vodi.Hvala svima na druzenju.Fuj.
- svrakino1921
- Kontakt:
Momci
Jel neko od Vas zna zasto mi imamo 110 gostiju ovdje
Sta je problem
Ja bih volio za trenera onog pomocnika od Tome Ivkovica kad nas je isti vodio
MARENZI
Jel neko od Vas zna zasto mi imamo 110 gostiju ovdje
Sta je problem
Ja bih volio za trenera onog pomocnika od Tome Ivkovica kad nas je isti vodio
MARENZI
Sretno Basicu, ja sam bas bio ubjedjen da je on taj sa kojim cemo radit dobre stvari.
Nije islo, do koga je i zbog cega je ne znam vise ali nije islo.
Valjda ne dodje neko ko je vec pokazao da zna ispast iz lige. Bitna je odluka na upravi, a nisu se bas pokazali da znaju.
Nije islo, do koga je i zbog cega je ne znam vise ali nije islo.
Valjda ne dodje neko ko je vec pokazao da zna ispast iz lige. Bitna je odluka na upravi, a nisu se bas pokazali da znaju.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Eh Alpa ako ti je ovo najgore, ja znam pet gorih stvarnih zadnji mjesec, a da ne pričam zadnjih 10 godina
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Izgubit cemo bruku love na raskidu koje svakako nemamo, ostat cemo duzni, doci ce neki maksimovic krunic vojnici neki, pobjedit ce 3 zaredom onda opet ide potop jer niko nije platu primio po godine i tako u krug
Dok se ne okrenemo domacim rijesenjima, Joldic, Djurbuzovic, Adzem, Osim i pocnemo djecu gurati, do tad cemo osmi biti
FUJ!
Dok se ne okrenemo domacim rijesenjima, Joldic, Djurbuzovic, Adzem, Osim i pocnemo djecu gurati, do tad cemo osmi biti
FUJ!
Stavite ga i za predsjednika, jbg, nek' se u svemu okuša.
Evo sad došao sa posla..i šta pročitah, otišao Nerko..e jest i dugo trajao...vi sve obatalite,pa i Nerku...komplet liga navijala da što duže istane..u Zvijezdi plaču..kažu bio nam je jedina nada u opstanak...e sad jedno 15 igrača promijeniti i sve OK..
-
- Kontakt:
A bruku raje nasjeda na niihove nebuloze.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 12:13Valja samo jedan, znamo ko. Ali kako brane ljudi Basica zivotom, nevjerovato nesto. Ne znam samo kako im nije problem sto je on haver s Amarom, ali hajde ne treba traziti logiku gdje je nema.Hansestadt je napisao/la: ↑01 nov 2023, 12:08To je zato sto imaju licni problem sa Bekricem, kao ranije sa Mulalicem. Pa onda ne valja Stilic, Kosoric, Cocalic. Niko ne valja. Oni bi radije promjenili 5 igraca i sportskog direktora radi jednog trenera koji je tu nesto vise od pola godine, a covjek nema nekih znacajni rezultata u svojoj karijeri. E to je njihova logika, koja nigdje u svijetu fudbala ne postoji. Pa je li Müller i jos nekoliko igraca u Bayernu ili su ga nogirali radi nekog trenera?
Ti isti ljudi su slavili kad Zeljo izgubi samo jer je poglavica otisao iz Zelje.
Najzalosnije covjek je javno rekao da su oni zavrsili sa Zeljom vec u septembru, a u decembru i zvanicno. Ali jok njega je jug otjerao..
-
- Kontakt:
Sretno Basicu!
Ovo je sve ok, ali premalo za najveci i najuspjesniji klub u Bosni i Hercegovini.
Ovo je sve ok, ali premalo za najveci i najuspjesniji klub u Bosni i Hercegovini.
-
- Kontakt:
Basic i Bekric su kapacitetom za Unis , al sta ces Zeljo je na niskim granama svakako.
-
- Kontakt:
Objavili bi al’ znaju da će ih raja zasuti negativnim komentarima tako da čekaju dok se situacija malo smiriAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑01 nov 2023, 14:19Posto cijela drzava zna da vise nemamo trenera, mogao bi i klub zvanicno da se oglasi![]()

Svaka cast navijacima koji su od prevaranta Bekrica napravili legendu
Evo kako se to vraca
ODLAZI SMRADE LOPOVSKI!
Evo kako se to vraca
ODLAZI SMRADE LOPOVSKI!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
- Kontakt:
Nastavite pratiti spin. Basic prvi bedem uprave, ali njima uprava gubi kredibilitet jer je Basica otjerala.
Ko li bi trebao doci
, jednom pogadjajte..
Basicu oprosti, ne zasluzujemo te

Ko li bi trebao doci
Basicu oprosti, ne zasluzujemo te
-
- Kontakt:
Vala moras priznat da su neumorni. Koliko god ih placa malo je.zeljovolimte je napisao/la: ↑01 nov 2023, 16:03Nastavite pratiti spin. Basic prvi bedem uprave, ali njima uprava gubi kredibilitet jer je Basica otjerala.
Ko li bi trebao doci, jednom pogadjajte..
Basicu oprosti, ne zasluzujemo te![]()
1921
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ide prepricavanje prilika i poluprilika na poluvremenu utakmice u subotu.
-
- Kontakt:
U kakvom smo mi samo slobodnom padu vec godinama 
Igracki kadar zapusten kao nikad. Mozda je bio zapusteniji kad nas je Hotic vodio. Vec godinama priprema nismo imali kako treba. I ono malo infrastrukture sto smo ko bili i sredili propada iz dana u dan sve vise i vise. Ova uprava je nesposobna za bilo sta ozbiljnijie, al haj bar ne trose pare koje nemaju.

Igracki kadar zapusten kao nikad. Mozda je bio zapusteniji kad nas je Hotic vodio. Vec godinama priprema nismo imali kako treba. I ono malo infrastrukture sto smo ko bili i sredili propada iz dana u dan sve vise i vise. Ova uprava je nesposobna za bilo sta ozbiljnijie, al haj bar ne trose pare koje nemaju.
Pročepit će negdje.
Dogovorili se dat mu raskid a Basa nije posustao ni malo u zahtjevima 

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
“ Kako saznajemo, bio je veoma emotivan ovaj 39-godišnji stručnjak. Pozdravio je nogometaše svog sada već bivšeg tima, poželio im sreću te u suzama napustio Grbavicu u svom automobilu.”
Rumeni i uprava koji sve vrijeme rade iza leđa Nerminu još nemaju obraza dati ostavke?
Rumeni i uprava koji sve vrijeme rade iza leđa Nerminu još nemaju obraza dati ostavke?
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙