FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
21%
2. Borbu za Evropu
98
47%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 208

drzgemboadislic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la drzgemboadislic » 01 nov 2023, 20:06

Mahalski klub!

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2023, 20:08

GIBRA je napisao/la:
01 nov 2023, 20:00
ODLAZI RUMENA SELJAČINO
Nece on niDZe, uprava mu vjeruje.

Mogao je Nermin otici bez da mu moras platiti ali znas jbga zasto jednostavno kad moze komplikovano.

Vazno je da se dugovi vracaju, da nam je jak marketing, da su svi u klubu slozni. To je vazno, ovo ostalo nije bitno jer tu je rumenko kremenko.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 01 nov 2023, 20:45

I pored toliko radnji iza ledja koje mu je formirao saoprozvana legenda i prevarant u vidu rumenog opet GOSPODIN ODE GOSPODSKI

Za razliku od nekih
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

muharemovicdzelo
Kontakt:

Post Postao/la muharemovicdzelo » 01 nov 2023, 20:48

Samo ulagač sa parama koji će rastjerati mahalu i ustrojiti klub kako treba.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 01 nov 2023, 20:50

Ja nazalost ne vidim ulagaca ubrzo a mora se ziviti i sutra i prekosutra

inzomni
Kontakt:

Post Postao/la inzomni » 01 nov 2023, 20:54

Nisam vjerovao da ga navijaci toliko vole, dok ne vidjoh podrsku danas.

A rumeni ce kad tad s noge na nogu da leti, jedva cekam

Bojudaosinebu
Kontakt:

Post Postao/la Bojudaosinebu » 01 nov 2023, 20:54

U prevelikom smo mi qcu da bi nas izvadili neki Basic il Bekric, prosipanje iz supljeg u prazno, trosenje vremena i duga letargija.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 01 nov 2023, 21:06

Za sta god pripremali teren ova seljadija sa zapada i osimovi puleni,nece vam uspjeti. Sjeme van se zatrlo i najmilijim vasim.
Fk Željezničar.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2023, 21:17

Sad kad se samke zada u posao pa nam dovede nekog pitara ili četnika, doceka ga s buketom plavih ruža.

Jel ga savjetuje ateista ili hadzija?

Ko god bude trener uzima vruc krompir, treba se ulizati dzuturumima u ekipi, treba deverati sa Drljom, Turanjaninom, Alisonom i ostalim neznalicama.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 01 nov 2023, 21:20

MocMahale444 je napisao/la:
01 nov 2023, 21:17
Sad kad se samke zada u posao pa nam dovede nekog pitara ili četnika, doceka ga s buketom plavih ruža.

Ko god bude trener uzima vruc krompir, treba se ulizati dzuturumima u ekipi, treba deverati sa Drljom, Turanjaninom, Alisonom i ostalim neznalicama.
Ko je tvoje rijesenje?

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 01 nov 2023, 21:23

bablaz1 je napisao/la:
01 nov 2023, 19:41
Možda ja ne znam nešto, ali me stvarno interesuje zašto je Bekrić toliko na meti navijača. Mislim da je odradio dobre prelazne rokove koliko je novaca imao na raspolaganju. Teško je bilo dovesti sad nekig Dadu koji je trenutno rezerva u Napretku i dati mu 10.000 platu, a nisam siguran da iko ima i 3500 da mu klub plaća. Rszdor bi nastao. S druge strane ja se nadam da će sljedeći ŠSŠ znati iskoristiti nakbolje od ovog što ima. Ako nekome nije mrsko nek nađe zadnjih 15-tak rezultata Bašića u Sloveniji, sve će biti jasno. Vidim zamjera se isto Bekriću što su Santos i Hosžić otišli bez obeštećenja, a nismo mogli platiti naknadu za treniranje. Niti smo mogli ponuditi iolebolje plate. Otišli su mnogi zbez obeštećenja. Što se mene tiče nek ide i Bekrić, ali treba mu skinuti kapu realno i za Selimovića i za Boljevića. Ne možeš davati platu igraču 3 milje i očekivati da ga prodaš za milion. Krivci su Bašić, Uprava pa tek onda Bekrić (ponajmanje on). Igrači nisu krivi, pi meni, jer je teško razumjeti bilo ovog trenera i sa tribina. Možda Bekrić smeta jer nije iz Sarajeva?? I budimo realni, šta može ponuditi igračima daih privuče? Jedino da će oživjeti karijeru, ostalo ništa. Dovođenje jednog igrača kojem će plata biti 10.000 povlači i dodatno povećanje plata i ostalim igračima. Uzmite Zrinjski: Balić, Kožulj nisu sigurno jeftini, a ne igraju nikako. Ne znači da će igrač kojeg platiš puno biti i prevaga, ne tako davno smo imali Zeca E. Iiii? Nama treba trener koji će izvući max iz ove ekipe koju imamo. Nek ide i Bekrić, dovedite Papca i slične. Ovo je samo moje mišljenje i voluo bih znati šta je to Bekrić kriv što trener nema blage veze sa životom
Tako je Druže, međutim nećeš dobiti odgovor na tvoja pitanja i nedoumice, koja pogađaju "u sridu" jer sve prozivke idu iz jedne kuhinje, a zna se i iz koje.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2023, 21:27

Hansestadt je napisao/la:
01 nov 2023, 21:20

Ko je tvoje rijesenje?
Udaljiti zlocince kluba sto dalje od kluba, njihovo prepucavanje preko kluba je rezultat skoro svih problema u klubu.
Pravimo se budale a znamo realno da je ostalo samo ime. Zahvaliti se hadziji i ateisti na tom.

Rijesenja nema dok god kolo vodi mahala.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 01 nov 2023, 21:30

01 nov 2023, 21:27
01 nov 2023, 21:20

Ko je tvoje rijesenje?
Udaljiti zlocince kluba sto dalje od kluba, njihovo prepucavanje preko kluba je rezultat skoro svih problema u klubu.
Pravimo se budale a znamo realno da je ostalo samo ime. Zahvaliti se hadziji i ateisti na tom.

Rijesenja nema dok god kolo vodi mahala.
Fakticki nisi nista rekao. Spomenuo si po tvom sve sto ne valja, ateista, hadzija, cetnik, pitar, mlad nedokazan igrac, iskusni "dzuturum". Eto sve ne valja, i onda kad pitas konkretno ko, nemas odgovora.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2023, 21:33

Jasta, to se zove okolo na mala vrata. Jbga nisam placen (kao neki) da pricam/pisem o stvarima. :kafa:

Eto zna ti pajdo Irfo samo sto on ima odabranu stranu pa nije realan.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 01 nov 2023, 21:35

VeteranSA je napisao/la:
01 nov 2023, 21:23
bablaz1 je napisao/la:
Možda ja ne znam nešto, ali me stvarno interesuje zašto je Bekrić toliko na meti navijača. Mislim da je odradio dobre prelazne rokove koliko je novaca imao na raspolaganju. Teško je bilo dovesti sad nekig Dadu koji je trenutno rezerva u Napretku i dati mu 10.000 platu, a nisam siguran da iko ima i 3500 da mu klub plaća. Rszdor bi nastao. S druge strane ja se nadam da će sljedeći ŠSŠ znati iskoristiti nakbolje od ovog što ima. Ako nekome nije mrsko nek nađe zadnjih 15-tak rezultata Bašića u Sloveniji, sve će biti jasno. Vidim zamjera se isto Bekriću što su Santos i Hosžić otišli bez obeštećenja, a nismo mogli platiti naknadu za treniranje. Niti smo mogli ponuditi iolebolje plate. Otišli su mnogi zbez obeštećenja. Što se mene tiče nek ide i Bekrić, ali treba mu skinuti kapu realno i za Selimovića i za Boljevića. Ne možeš davati platu igraču 3 milje i očekivati da ga prodaš za milion. Krivci su Bašić, Uprava pa tek onda Bekrić (ponajmanje on). Igrači nisu krivi, pi meni, jer je teško razumjeti bilo ovog trenera i sa tribina. Možda Bekrić smeta jer nije iz Sarajeva?? I budimo realni, šta može ponuditi igračima daih privuče? Jedino da će oživjeti karijeru, ostalo ništa. Dovođenje jednog igrača kojem će plata biti 10.000 povlači i dodatno povećanje plata i ostalim igračima. Uzmite Zrinjski: Balić, Kožulj nisu sigurno jeftini, a ne igraju nikako. Ne znači da će igrač kojeg platiš puno biti i prevaga, ne tako davno smo imali Zeca E. Iiii? Nama treba trener koji će izvući max iz ove ekipe koju imamo. Nek ide i Bekrić, dovedite Papca i slične. Ovo je samo moje mišljenje i voluo bih znati šta je to Bekrić kriv što trener nema blage veze sa životom
Tako je Druže, međutim nećeš dobiti odgovor na tvoja pitanja i nedoumice, koja pogađaju "u sridu" jer sve prozivke idu iz jedne kuhinje, a zna se i iz koje.
Ako cemo realno Bekric je radio solidan posao kao sportski direktor zadnjih godina. Moze bilo ko da stavi na papir sve "sportske direktore" i neka se poredi njihov ucinak. Naravno mora se i budzet uzeti u obzir. Mislim nikad nisam bio onaj koji ga je dizao u nebesa, cak i kad su dolazili Santos i Amoah, ne treba tako, ali covjek je radio ok posao.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2023, 21:37

Pisi sa glavnog Allaha ti :D

Vidi se sta ljudi misle o Bekricu i njegovom poslu.

zeljovolimte
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolimte » 01 nov 2023, 21:47

Tuce dobro obavlja svoj posao. Ovdje se pljuje svako ko ima veze sa Zeljom. Daj nam Papce, Kolasince..

Krenuo sam pisati o tome. Santos je dosao iz ekipe koja je ispala i bio tamo rotacijski igrac, a Hodzicu je bukvalno prvi seniorski angazman. Koji je to igrac u ligi nasao slicne amgazmane, za ekipe koje su potpisali to je skroz dfugi svijet u odnosu na Zelju.
Hodzic bira hoce li ganjati Tadica ili Denkovica. Sta bi vi izabrali? Onom klosaru kriv Bekric jer je vrsio pritisak na Hodzica da potpise..
I prosle godine dosli Haracic, Vego, Drljo, Hodzic, Krpic (najveca plata u ekipi ubjedljivo).

Ove godine zajedno sa trenerom dovedeno 11 igraca, za sve je Basic bio. Nikog odbio nije, a sjetimo se hajke na proslog trenera jer Zukanovic nije potpisao.
Neki novi Zeljo by Basic

Mulalic -Ovcina Selimovic Dubackic Cosic- Biber Turanjanin Rustemovic- Boljevic Alyson Krpic (kPiten)

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 01 nov 2023, 21:53

Hmm 🤔 pa ti rece da su nam pomogle sudije prosle sezone, kako onda radi dobar posao?

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 01 nov 2023, 22:03

Sa kakvim se ti likovima pokusavas izborit moj muha
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 01 nov 2023, 22:08

01 nov 2023, 21:35
VeteranSA je napisao/la:
01 nov 2023, 21:23
bablaz1 je napisao/la:
Ako cemo realno Bekric je radio solidan posao kao sportski direktor zadnjih godina. Moze bilo ko da stavi na papir sve "sportske direktore" i neka se poredi njihov ucinak. Naravno mora se i budzet uzeti u obzir. Mislim nikad nisam bio onaj koji ga je dizao u nebesa, cak i kad su dolazili Santos i Amoah, ne treba tako, ali covjek je radio ok posao.
Bekric radi uzasan posao to samo budala ne moze da vidi, radio je iza ledja Basicu da bi ga se rijesio i na kraju je uspio.
Ne znam sta ceka uprava da se rijesi ovog bolida. Svaka mu cast ko igracu ali ovo sto radi daleko mu kuca bila...

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 31 gost.