pile87 je napisao/la:Kevin je napisao/la:
to nam prognozirate, i u hkk i u nk ima vec 10tak godina

Ne bas svi, siroki je ne samo za okvire BiH jako organizovan i stabilan klub.Takav kakav jeste trebao bi biti uzor i modul ostalim klubovima kako treba posvetiti paznju infrastrukturi i daleko od toga da ce propasti, siroki ima i losih strana nemaju navijace koji bi mogli pratiti uspon kluba u svakom slucaju nije tema ali siroki nije ekipa za podcjeniti a i nije nase da razmisljamo hoce li propasti ili ne imamo mi i svojih problema.
Ima onih koji priželjkuju scenario raspada Širokog i još nekih (realno govoreći) klubova koji su se afirmisali tek poslije rata. I meni su u prvim godinama zajedničke lige zapinjali za oko (najblaže rečeno) ti novoformirani klubovi.
Međutim, nakon svih već više od 10 godina zajedničkog igranja, mogu samo da poželim da su svi klubovi korektni i organizirani kao npr. Široki. Jest da nemaju navijača, ali imaju potencijal da budu jedini jak klub u čitavoj regiji zapadne Hercegovine (svi ostali su isparili - Posušje, Brotnjo, Ljubuški...). Da li će u tome uspjeti ostaje da se vidi.
Sve u svemu, sada mi je drago da postoji NK Široki i da imamo kvalitetnog rivala s kojima smo rijetko imali ikakvih problema. Kad pogledamo kako se ponašaju "stari i ugledni klubovi" tipa Slobode, pa ranije Čelika, Borca a u prošloj polusezoni i Sarajeva, ranije i nas samih, Široki je u mnogim stvarima svijetao primjer.
Naravno da i Široki ima svojih aferima, ali imamo ih na kraju krajeva i mi.
Nek sada priča kod god hoće kako se ližemo sa "ujama", ja u ovom postu pišem isključivo sa sportske strane. Nacionalizma ima na svim stranama i klubovi nisu jedina adresa za rješavanje tog problema.