FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Irfan Peljto na centru.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- luckystrike
- Kontakt:
Lazić i Beljo pomoćnici.
Pobjeda akoBogda
Pobjeda akoBogda

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
posteno i jes. neka pobijedi bolji
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Karte kupljene, svani nedjeljo !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
Ako izgubimo, po drugi put bi mogli izgubiti titulu u izravnom duelu sa Borcem na domaćem terenu gdje ćemo imati maksimalno pošteno suđenje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Sta kazu ne treba praviti pritisak, nema svrhe samo ih ljutimo
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mediji su danas sve, pogotovo drustvene mreze. Ratove mijenjaju jbt.. Naravno da treba koristiti, pa neces dozvoliti da te neko tjera da skolu guras

- 1 9 4 6 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Titulu nisi izgubio u tom duelu kao što je nećeš izgubiti ni u ovom šta god da se desi, ovo je samo jedna utakmica i ona donosi 3 boda kao i svaka druga. U narednih 10 oni će poklopiti jedno 8 i tu ti je kraj. Isto kao što su ti oteli čistu pobjedu u Banjaluci, to je bitka koju ne možemo dobiti na ovaj način.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:41Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
Ako izgubimo, po drugi put bi mogli izgubiti titulu u izravnom duelu sa Borcem na domaćem terenu gdje ćemo imati maksimalno pošteno suđenje.
Poslije ove utakmice sve će se zaboraviti i oni će opet pokrasti Slogu, Igman, Tuzlu i sl.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bar neka dobra vijest u vezi Peljte . Samo da ih je dobiti zbog one ljige od trenera Vinka.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Kako brat uništi Tegeltiju na X-u
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 02 nov 2023, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
ma bit ce 6-7k bolesnika sigurno .
FC United Of Manchester !
upravoMortemHz je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:49Titulu nisi izgubio u tom duelu kao što je nećeš izgubiti ni u ovom šta god da se desi, ovo je samo jedna utakmica i ona donosi 3 boda kao i svaka druga. U narednih 10 oni će poklopiti jedno 8 i tu ti je kraj. Isto kao što su ti oteli čistu pobjedu u Banjaluci, to je bitka koju ne možemo dobiti na ovaj način.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:41Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
Poslije ove utakmice sve će se zaboraviti i oni će opet pokrasti Slogu, Igman, Tuzlu i sl.
NEMA NAZAD
Bas, raja jos "masta" o tituli, za ekipu koju sloga hladno pobjedi. Jos mi pure moramo pojesti da imamo neki kontinuitet kao zrinjski. Imamo mi jos puno poslaMortemHz je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:49Titulu nisi izgubio u tom duelu kao što je nećeš izgubiti ni u ovom šta god da se desi, ovo je samo jedna utakmica i ona donosi 3 boda kao i svaka druga. U narednih 10 oni će poklopiti jedno 8 i tu ti je kraj. Isto kao što su ti oteli čistu pobjedu u Banjaluci, to je bitka koju ne možemo dobiti na ovaj način.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:41Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
to im i jeste cilj, bas ovako da se pise. Nikad titulu protiv borca nismo izgubili, niti cemo. Titulu gubimo samo zbog fasisticko-spcke politike.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:41Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Ova utakmica jeste bitna al uopšte nije presudna, mi recimo dobijemo borac a naredna tri gostovanja su ti Posušje, Velez, Zrinjski i neka uzme 3-4 boda tebi ce borac opet bježati opet 8-9 bodova a borac do kraja polusezone gostuje Igmanu, Zvezdi, Slogi vjerovatno uzmi svih 9 i kuci ce dobijati. Peljto ce suditi postenoGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:41Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
al kad bude sudio nama u BL onda se moze reci da je ok. Ovako dole te pokradu a ovdje neka bude pošteno.
Borac je u prednosti nije kiksao nista a mi smo prosli 6-7 bodova koje nismo smijeli i toliko i zaostajemo.
-
- Kontakt:
Meni na ovoj Norveskoj pise do 7 i onda od 7 nema kise.Do duse vise puta se pokazala netacnom.Vidjet cemo,posluzilo nas je ove sezone skoro svaku
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dobro ovo gura Vicko. Gore te zakolje, Borca pogura na skoro svakoj utakmici i onda kad je cijela javnost upucena na jednu utakmicu kao sad ova u nedjelju, stavi da bude posteno sudjenje i Irfana na centar. Pasta i da izgubi SNSD kad ce nadoknaditi na drugim utakmicama.
Iskreno mislim da cemo mi bas bas tesko do titule. S jedne strane nismo mi dofatili nivo Zrinjskog da rutinski dobijamo manje ekipe a s druge strane ti je Borac koji nije losa ekipa, svakako smo bolji od njih ali sa ogromnim vjetrom u ledja od strane sudija.
Mi bas moramo biti perfektni da bi ovo izgurali do titule. Ja bi bio zadovoljan da se makar borimo do zadnjeg kola pa sta bude.
Iskreno mislim da cemo mi bas bas tesko do titule. S jedne strane nismo mi dofatili nivo Zrinjskog da rutinski dobijamo manje ekipe a s druge strane ti je Borac koji nije losa ekipa, svakako smo bolji od njih ali sa ogromnim vjetrom u ledja od strane sudija.
Mi bas moramo biti perfektni da bi ovo izgurali do titule. Ja bi bio zadovoljan da se makar borimo do zadnjeg kola pa sta bude.
-
- Kontakt:
Bravooo!!!nokee je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:10Dobro ovo gura Vicko. Gore te zakolje, Borca pogura na skoro svakoj utakmici i onda kad je cijela javnost upucena na jednu utakmicu kao sad ova u nedjelju, stavi da bude posteno sudjenje i Irfana na centar. Pasta i da izgubi SNSD kad ce nadoknaditi na drugim utakmicama.
Pa to su radili i u onoj sezoni kad smo izgubili veliku prednost, još smo tad bili uigrani i bolji. Borac je ok tim al ima ogromnu podrsku i vjetar od saveza i sudija. Bas ovo sto kazes gdje zaškripi odrade im sudije posao a konkurente sjeku gdje mogu. Evo oni do kraja imaju gostovanje Igmanu i tu ce im sudije pomoci, a zvijezdu i slogu lagano dobijaju pošto ce ovi igrati s juniorima, kuci ce sve dobit ako negdje zaškripi pomoci ce sudije. A nas cekaju svi na nož velez, posusje, zrinjski i ako sudija šilji nema te nigdje. A realno nismo toliko bas dobri da sve gazimo, cak sta vise imamo i mi još puno rada i popravljatii igru da mozes reci eh ovaj tim je šampionski. bilo bi ih lijepo dobiti pa cemo vidjeti kako dalje,samo borba pa sta bude.
Kako su ljudi naivni i kako polete u visine.
Borac ima 6 bodova prednosti i cak mogu ovu utakmicu i da izgube opet ostaju na +3
Stavili su Peljtu da sudi cisto da ova tekma prodje tek tako bez neke velike pompe jer ce Peljto odsuditi posteno.
Nakon toga idemo Posusju i tu opet ide klanje i Borac se vraca na +6.
I tako ce biti do kraja prvenstva ako im se slucajno neko priblizi zaklat ce ga sudije ili kuci ili na strani. Ova sezona je davno odlucena ko je prvak samo se najveci laici jos nadaju da ima neko sansu da bude prvak pored Borca.
Nama je titulu uzela Sloga (6 bodova) sto nasom krivicom i losom igrom, sto malo sudija dozvolio Slogi da se udara i da ne dobiju zute kartone u zadnjoj tekmu koju smo igrali protiv njih, a kad tome dodas kakvo sudjenje ima Borac tu svaka prica zavrsava.
Edit
I gol i ofsajda u BL gdje nama dodaj 2 boda a oduzmi Borcu 1 bod pa malo drugacije bi izgledala tabela.
Borac ima 6 bodova prednosti i cak mogu ovu utakmicu i da izgube opet ostaju na +3
Stavili su Peljtu da sudi cisto da ova tekma prodje tek tako bez neke velike pompe jer ce Peljto odsuditi posteno.
Nakon toga idemo Posusju i tu opet ide klanje i Borac se vraca na +6.
I tako ce biti do kraja prvenstva ako im se slucajno neko priblizi zaklat ce ga sudije ili kuci ili na strani. Ova sezona je davno odlucena ko je prvak samo se najveci laici jos nadaju da ima neko sansu da bude prvak pored Borca.
Nama je titulu uzela Sloga (6 bodova) sto nasom krivicom i losom igrom, sto malo sudija dozvolio Slogi da se udara i da ne dobiju zute kartone u zadnjoj tekmu koju smo igrali protiv njih, a kad tome dodas kakvo sudjenje ima Borac tu svaka prica zavrsava.
Edit
I gol i ofsajda u BL gdje nama dodaj 2 boda a oduzmi Borcu 1 bod pa malo drugacije bi izgledala tabela.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, amypitar, benko21, bibula, boki86, Bosanac1991, bosnas_, dark44, gh0stHZ, Grk1234, Haksss, kanarinac, Kyle88, MaroonWhite1946, mire971, mnon46, MokraKifla, nedimmmm1337, NeSamSafetee, Pitaristok, SamoDaKazeem, sarajevo19461987, Tatamata1946, UltraSa46 i 168 gostiju.