i da smo dobri toliko da mozemo zavrsavati tek tako manje utakmice, i dalje imas sudiju koji te neofirno drzi za kragnu i ne da ti naprijed.bordobijeli je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:20Bravooo!!!nokee je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:10Dobro ovo gura Vicko. Gore te zakolje, Borca pogura na skoro svakoj utakmici i onda kad je cijela javnost upucena na jednu utakmicu kao sad ova u nedjelju, stavi da bude posteno sudjenje i Irfana na centar. Pasta i da izgubi SNSD kad ce nadoknaditi na drugim utakmicama.
Iskreno mislim da cemo mi bas bas tesko do titule. S jedne strane nismo mi dofatili nivo Zrinjskog da rutinski dobijamo manje ekipe a s druge strane ti je Borac koji nije losa ekipa, svakako smo bolji od njih ali sa ogromnim vjetrom u ledja od strane sudija.
Mi bas moramo biti perfektni da bi ovo izgurali do titule. Ja bi bio zadovoljan da se makar borimo do zadnjeg kola pa sta bude.
Pa to su radili i u onoj sezoni kad smo izgubili veliku prednost, još smo tad bili uigrani i bolji. Borac je ok tim al ima ogromnu podrsku i vjetar od saveza i sudija. Bas ovo sto kazes gdje zaškripi odrade im sudije posao a konkurente sjeku gdje mogu. Evo oni do kraja imaju gostovanje Igmanu i tu ce im sudije pomoci, a zvijezdu i slogu lagano dobijaju pošto ce ovi igrati s juniorima, kuci ce sve dobit ako negdje zaškripi pomoci ce sudije. A nas cekaju svi na nož velez, posusje, zrinjski i ako sudija šilji nema te nigdje. A realno nismo toliko bas dobri da sve gazimo, cak sta vise imamo i mi još puno rada i popravljatii igru da mozes reci eh ovaj tim je šampionski. bilo bi ih lijepo dobiti pa cemo vidjeti kako dalje,samo borba pa sta bude.
Radi pritiska ti dobijes uslovno receno "bolje sudjenje", ali gdje ides u goste na oranicu, kaljuzu, motiviranom i mozda poguranom € protivniku, a sudija dozvoli udaranje, laktanje.. Ono bas da moze proci sve ispod radara a da se kaze ok sudjenje, jos mi njih ostetili

a njima par ekipa nestane s terena. Umnogo olaksan posao. Rade oni to izuzetno, ali s pritiskom ne prestajati. Da ostanemo do kraja u 3-4 boda.
Moramo biti besprijekorni, i ne smije nam se ponavljati Sloga ako mislimo sta uraditi u borbi za titulu. Njima bodove mozemo otkinuti mi, zrinjski i to je to. Gdje god drugo naprave kiks to je ko munara.