FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

SrdjanBL
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la SrdjanBL » 14 mar 2011, 11:52

Evo sad i BL provincija :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mislim da se tvoje stanje moze opisati jednom rijecju: KOMPLEKS.
Kako drugacije definisati i opisati kada stalno visis na temi Boraca i pricas kako je on mali klub, iz provincije itd. Smijesan si. Borac i Banjaluku nebi zamijenio za 100 Zeljeznicara i Sarajeva (grada).

Slazem se, jedini vijeciti derbi u BIH je Zeljo:Sarajevo, tu nema spora ko kaze suprotno veze nema ni o fudbalu ni o rivalitetu ova dva kluba.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 14 mar 2011, 11:54

SrdjanBL je napisao/la: Kazes nisam ni jedan tvoj navod opovrgao, kako nisam a ovaj za ispadanje i podmetanje od strane tvog Velikog Zelje? Pa da ste posteno igrali Borac nebi ispao, ali eto vi ste VELIKI pa vam se moze.
Meni samo ovo nije jasno, čuj Željo izbacio Borca :roll: Pa kako onda komentarišeš ovo:
38. kolo Engleske Premier lige, prvak Man Utd. igra protiv davljenika West Hama na Old Trafordu, gdje ne zna za poraz. West Hamu samo pobjeda igra da ostanu u ligi, i vidi čuda WH pobjeđuju prvaka sa 1:0 i ostaje, a ispada Birmingham ili Sunderland ili neko treći, ne sjećam se više. I sad bi taj klub koji je ispao trebao kriviti United? A da stvar bude gora, za WH je gol dao Carlos Tevez kiji je u sljedećem prelaznom roku prešao baš u United, između toliko timova koji su ga tražili.

Ako Željo ikad odigra tako lošu sezonu da mu u zadnjem kolu prijeti ispadanje, dabogda se svi klubovi u ligi urotili protiv nas da ispadnemo, jer bolje nismo onda ni zaslužili. A Borac te godine ne samo da je odigrao loše, nego su još protiv Sarajeva kući izgubili 0:3 jer je neko od navijača upao u teren i udario igrača Sarajeva (ili sudiju ne sjećam se), pa u Lukavicu niste ni otputovali te je i ta utakmica registrirana 0:3 protiv Borca, ali i oduzet vam 1 bod koji vam je na kraju trebao za opstanak..

Ali na kraju Željo je kriv :roll:

A pazi sad vi ste ovisili o rezultatima pola lige jer je između šestog i vas razlika bila 2 boda:
6 Modriča 30 11 9 10 38:32 42
7 NK Orašje 30 13 3 14 45:43 42
8 FK Budućnost Banovići 30 13 3 14 37:40 42
9 NK Posušje 30 13 3 14 34:43 42
10 FK Slavija Sarajevo 30 12 5 13 36:34 41
11 FK Sloboda Tuzla 30 11 8 11 30:28 41
12 NK Žepče 30 13 2 15 33:36 41
13 FK Čelik 30 13 2 15 29:37 41
14 FK Leotar Trebinje 30 13 2 15 35:45 41
15 FK Borac Banja Luka (I) 30 13 2 15 35:45 40

Ali Željo je kriv..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 mar 2011, 11:55

nazivati utakmicu borac zeljo derbijem isto je sto i nazivat utakmicu zvezda vojvodina derbijem, svi znamo koji je jedan jedini vjeciti derbi tj. FK ZELJEZNICAR-FK SARAJEVO, uz svo postovanje borca to je samo jos jedna utakmica u nizu

ko je od borcevaca nazvao utakmicu borac-zeljo derbijem?

evo sad dolazi celik,i uvjeravam te da nece biti nista manje raje nego kad ste vi bili jesenas dvaput,znaci 3000-4000 i to je to....
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 mar 2011, 11:58

Smijesno je porediti PL Eng. i PL BIH. Tu sva prica zavsava.

Dalje, Zepce od kada je nastupalo u PL bih pa do ispadanja iz iste je imalo dve gostujuce pobijede, jednu te godine protiv Zelje na svetoj, svemogucoj, rucno izradjenoj Grbavici.

Ma samo mogu rec: "U ime oca i sina i svetog Zelje amin" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 14 mar 2011, 12:00

$ ' ? ? ? " " ?!& ? ?,па " су ? 80% " " о &!
% то " & у " ја не зна,? " је овај % & $ " ? ? $, Сарајева ,$ " овог ' :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Не ' у ' је ? " вас " " САрајева,? $ $ се " не / $ " " ',не ' % " ",& " " !
? &,& ",& & ?!

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 14 mar 2011, 12:03

spielführer_21 je napisao/la:
SrdjanBL je napisao/la: Kazes nisam ni jedan tvoj navod opovrgao, kako nisam a ovaj za ispadanje i podmetanje od strane tvog Velikog Zelje? Pa da ste posteno igrali Borac nebi ispao, ali eto vi ste VELIKI pa vam se moze.
Meni samo ovo nije jasno, čuj Željo izbacio Borca :roll: Pa kako onda komentarišeš ovo:
38. kolo Engleske Premier lige, prvak Man Utd. igra protiv davljenika West Hama na Old Trafordu, gdje ne zna za poraz. West Hamu samo pobjeda igra da ostanu u ligi, i vidi čuda WH pobjeđuju prvaka sa 1:0 i ostaje, a ispada Birmingham ili Sunderland ili neko treći, ne sjećam se više. I sad bi taj klub koji je ispao trebao kriviti United? A da stvar bude gora, za WH je gol dao Carlos Tevez kiji je u sljedećem prelaznom roku prešao baš u United, između toliko timova koji su ga tražili.

Ako Željo ikad odigra tako lošu sezonu da mu u zadnjem kolu prijeti ispadanje, dabogda se svi klubovi u ligi urotili protiv nas da ispadnemo, jer bolje nismo onda ni zaslužili. A Borac te godine ne samo da je odigrao loše, nego su još protiv Sarajeva kući izgubili 0:3 jer je neko od navijača upao u teren i udario igrača Sarajeva (ili sudiju ne sjećam se), pa u Lukavicu niste ni otputovali te je i ta utakmica registrirana 0:3 protiv Borca, ali i oduzet vam 1 bod koji vam je na kraju trebao za opstanak..

Ali na kraju Željo je kriv :roll:

A pazi sad vi ste ovisili o rezultatima pola lige jer je između šestog i vas razlika bila 2 boda:
6 Modriča 30 11 9 10 38:32 42
7 NK Orašje 30 13 3 14 45:43 42
8 FK Budućnost Banovići 30 13 3 14 37:40 42
9 NK Posušje 30 13 3 14 34:43 42
10 FK Slavija Sarajevo 30 12 5 13 36:34 41
11 FK Sloboda Tuzla 30 11 8 11 30:28 41
12 NK Žepče 30 13 2 15 33:36 41
13 FK Čelik 30 13 2 15 29:37 41
14 FK Leotar Trebinje 30 13 2 15 35:45 41
15 FK Borac Banja Luka (I) 30 13 2 15 35:45 40

Ali Željo je kriv..

Ne lupetaj,Borac je tad dobio 3-0,pošto je delegat tražio da se isprazni stadion što je i učinjeno,ali igrači SArajeva opet nisu izašli na teren i Borac je sa 3-0 dobio za zelenim stolom!
? &,& ",& & ?!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 mar 2011, 12:08

SrdjanBL je napisao/la:Smijesno je porediti PL Eng. i PL BIH. Tu sva prica zavsava.

Dalje, Zepce od kada je nastupalo u PL bih pa do ispadanja iz iste je imalo dve gostujuce pobijede, jednu te godine protiv Zelje na svetoj, svemogucoj, rucno izradjenoj Grbavici.

Ma samo mogu rec: "U ime oca i sina i svetog Zelje amin" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
prvi put cujem da jedan klub moze biti uzrok ispadanja drugug?!
prije bi rekao da je ostalih 15 klubova uzrok ispadanju borca, a ne samo zeljo :D
uglavnom, sto ste sebi dopustili da zavisite od zeljine utakmice?

isto tako smo sa posusjem igrali 1-1, kolo prije... zar smo i tu doprinjeli da ispadnete??

i na kraju krajeva mi nikako nismo mogli biti prvaci te sezone (zadnja 2-3 kola) jer nam je zrinjski bjezao dovoljno, a isto tako nismo mogli biti treci tako da je i to doprinjelo slabijem rezultatu, a nas boli **** za rezultat... nije nam bitan

ima jos... ko je jos kriv za ispadanje borca te sezone:

- Utakmica 11 kola Slavija - Borac Banja Luka registrovana je rezultatom 3:0 za Slaviju jer se gosti nisu pojavili na stadionu, Borac je kaznjen oduzimanjem jednog boda

tako da ne kenjajTe i trpi :lol: :D
treba nam jos igraca iz BiH

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 mar 2011, 12:10

:roll: :roll: :roll: :roll:
Budala uvijek nadje razlog 8-)
Jel ti to hoces Zelju da opravdas nama ili u svojoj glavi??? :roll: :roll: :roll:

reebok23
Kontakt:

Post Postao/la reebok23 » 14 mar 2011, 12:12

veliki sam navijac ZELJE i iskreno moram priznati da je ove godine utrka za titula prvaka BiH zavrsena, cestitke Borcu na tituli, zasluzile ste i cestitke za dva igraca u reprezentaciji, mislim da bi se mnogi igraci u nasoj zemlji trebali ugledati na Darka MALETICA koji se tri puta vracao u reprezentaciji sve kod razlicitih selektora, znaci lik se nikad nije predavao i znaci moze se i u nasoj ligi dokazati i zelim Maleticu jos jedan transfer vani, a nama da budemo prvaci sledece godine, pozdrav za sve normalne navijece

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 14 mar 2011, 12:12

SrdjanBL je napisao/la:Smijesno je porediti PL Eng. i PL BIH. Tu sva prica zavsava.

Bravo pametno moje, rucno izgradjena JNA i srpskim granatama unistena 92-95, pa opet izgradjena nasa 1/1 ne gradska ne stranacka ne dodikova nego nasa tj Željezničareva HVALA!
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 mar 2011, 12:13

SrdjanBL je napisao/la::roll: :roll: :roll: :roll:
Budala uvijek nadje razlog 8-)
Jel ti to hoces Zelju da opravdas nama ili u svojoj glavi??? :roll: :roll: :roll:
upravo tako
SrdjanBL je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol:
treba nam jos igraca iz BiH

jeremija

Post Postao/la jeremija » 14 mar 2011, 12:15

tm87gigo je napisao/la:

Bravo pametno moje, rucno izgradjena JNA i srpskim granatama unistena 92-95, pa opet izgradjena nasa 1/1 ne gradska ne stranacka ne dodikova nego nasa tj Željezničareva HVALA!

Vi ne možete bez Dodika....baš ga volite..ne vadite ga iz usta :lol: :lol: :lol:
Srbin sam i tim se ponosim...

PFC

tm87gigo
Kontakt:

Post Postao/la tm87gigo » 14 mar 2011, 12:19

jeremija je napisao/la:
tm87gigo je napisao/la:

Vi ne možete bez Dodika....baš ga volite..ne vadite ga iz usta :lol: :lol: :lol:
NI VI BEZ KURCA PA GA NEVADITE IZ USTA
KAKO IDE ONA BOSNA NIJE NASA DRZAVA...ALI TI JE CIPSOVA LICNA NA GRANICU KADA DODJES VADIS PASOS BIH...TUZNO JE TO
NEMOGU ONI DA TE MRZE KOLIKO JA MOGU DA TE VOLIM. VOLIM TE ŽELJO

Бањалучанин
Kontakt:

Post Postao/la Бањалучанин » 14 mar 2011, 12:30

čamac je napisao/la:Da Željo ima +5 ili +8 prvenstvo bi bilo završeno. Borac ima +5 ili +8, ne bitno, i prvenstvo nije završeno jer Željo se bori za titulu. Vidim nekima ovdje to nije jasno, zašto je to tako i kako se to moglo desiti prošle godine. Samo zato se javljam, pa evo o čemu se radi:
Treba još mnogo vremena da prođe da bi Borac neko uzimao za ozbiljno pa i u ovoj ligi. Morate shvatiti da Borac ima taj drugoligaški mentalitet, građen decenijama i to je tako i ne može se to lahko prevazići. Titula ne titula, kup, dupla, ne bitno, morate vi još pure jesti da bi vas iko, a pogotovo mi Željovci uzimali zaozbiljno. Tu mislim prije svega kao klub, a o navijačima da ne govorim to niko pametan i ne upoređuje.
Kad Željo negdje dođe da igra to je savim druga priča i među stanovništvom (kao potencijalnom publikom), a isto tako i među domaćim igraćima (napale se dodatno na Želju) za razliku od Borca na koga se niko ne pali. Apsurd je što u takvoj situaciji Borcu (ovom trenutnom Borcu koji je kao nešto jak) nerijetko lakše i doći do bodova nego nama. Zašto ovo sve pišem? Zato što vi ne možete da shvatite da mi i na -5 ili -8 još uvijek računamo da možemo do titule jer mi smo Željo. Da je obrnuto vi bi davno digli ruke jer vi ste Borac, drugoligaš, a mi opet Željo (nema veze što nas nije bilo par sezona). J.e.big.a to je tako i tako je vazda bilo. Željo je Željo, Borac je samo Borac, borite se, šta ćete drugo. I ćorava koka nabode zrno pa i drugoligaš Kup (maršala ili bez maršala ne bitno)
Ko ne razumije o čemu se radi, primjer iz bivše lige: Mi smo 84-85 imali najbolju ekipu i sigurno zaslužili jednu titulu, ali jeb.iga nismo imali sreće (ne sportske sreće) već činjenicu da se te godine za titulu moralo boriti sa Zvezdom, a to Željo nije mogao. Titula se mogla uzeti (za manje klubove), ali samo pod uslovom da Zvezda nije direkni konkurent. Pitari su uzeli titulu 85 zato što su se borili sa Hajdukom, da je Zvezda bila u pitanju ispušili bi k'o i mi godinu ranije.
Eto to je otprilike to, More je ovakvih primjera u svakoj ligi svijeta jer svugdje postoje veliki i mali klubovi, a Željo je najveći bh. klub (po svemu) bilo vama to drago ili ne i vi dobro znate da je to tako. Mi smo u stanju uzeti svih narednih 12 tekmi, drugi nisu. Kako, s kojim igraćima, koliko, šta, nemam pojma, ali Željo je to.
Ne želim polemiku i ne pišem ovdje, ali vidim da se većinom sve vrti oko istih stvari pa rek'o da malo pojasnim :D
$ ' $...
Па ја ? $ ? " ? $ у $ на &, ? " " / ?...

? ", " ' напоран $, ? " ' :lol:

" $ стварно, " ? $ Сарајева & $ :roll: $ $ "...
Let's go, Fighter!

"!

крајишник
Kontakt:

Post Postao/la крајишник » 14 mar 2011, 12:39

Оп, оп, " ? позван у "!

А ? је & ? ? у ", $ се управо на овој ", $ " ? ", нег ?, ? %, то је зато % " " ? ;)
? у срцу, & у '!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 mar 2011, 12:40

Hm... samo dva iz Borca u rep. BIH? Koliko iz zelje 11, a ne samo 1, nesrecni Sehic, ko njega samo gura da mi je znati. 8-)

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 14 mar 2011, 12:41

Na kojoj poziciji Maletic moze da igra? Ljevog beka?
Jer u reprezentaciji je desni bek rezervisan za Mujdzu i Vranjesa.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 mar 2011, 12:43

Maletic je igrac sredine terena, na desnom krilu, mada je jedno vrijeme u Partizanu igrao i beka, ali desno krilo je ipak za njega savrseno mijesto. 8-)

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 14 mar 2011, 12:44

ko je u toj reprezentaciji standardni desni bocni,je li neki majstor ili neki prosjecan igrac?

cisto me zanima hoce li maleta igrati ili je pozvan samo da popuni broj....

a avduka ce valjda braniti,bolji je od adnana gushe ili ko je vec dosad bio golman.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 14 mar 2011, 12:47

Avdukic je najbolji golman kojeg BIH ima trenutno, samo nece braniti jer neko zestoko gura ovog nesrecnog Sehica da bis e dobro prodao na ljeto... Ali nebitno, boli me briga, bitno je da Avduka bude na visini zadatka na golu Borca. 8-)

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.