FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
? - " " ?, ? ? $ је $ $ ? ' на ?, " је $ ?, ? " % ' за њега $ $ $ & % $ 

? у срцу, & у '!!!
" & ? $ је ? пре $ " у ", јер " ", ? су " ту $, " " ?, % % је у ? ?, ? & -...
? у срцу, & у '!!!
Ma Vule nece da igra vise za rep. jer su ga bili prerano otpisali (na prosli poziv se nije odazvao), steta i za njega i za rep. 

Neće braniti ni Avdukić, ni Šehić. Dobar je Avdukić, najbolji u PL, ali pretjera ovaj gore što je napisao da je Avdukić najbolji golman BiH. Imamo mi Begovića u Stokeu, ali nije pozvan ovaj put.
@Dule
Desnog beka igra Mensur Mujdža. Imamo problema s desnim krilom, tu nemamo pravog igrača, ali ne vjerujem da će igrati Maletić. Inače, zaslužio je poziv, igrač koji je trenutno u najboljoj formi u Premijer ligi.
@Dule
Desnog beka igra Mensur Mujdža. Imamo problema s desnim krilom, tu nemamo pravog igrača, ali ne vjerujem da će igrati Maletić. Inače, zaslužio je poziv, igrač koji je trenutno u najboljoj formi u Premijer ligi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Principatus
- Kontakt:
Ok posto protiv Poljske je igrao desnog, vanjskog defenzivca. I tu se vidjelo da mu napad vise lezi.
Ali jedina pozicija koja pravo skripi je ljevi, vanjski defenzivac. Dakle ako tu moze odigrati...
@Dule
Mensur Mujdza. Veoma pouzdan igrac iz Bundeslige, uz to dobre kvalitete u igri prema naprijed.
Poslije njega dolazi Ognjen Vranjes, isto jak u defenzivi, naprijed se jos malo ustrucava.
@Krajisnik
Ne pratim PL, ali to sto sam vidio od Vuleta je bilo dobro. Tipicni sef odbrane.
Mislim cak sto se tice defenzivnih kvaliteta, da bi on i Spahic dobro rasturali, ali uvjek ostaje najveca briga kao kod sve jednog PL igraca: Fizicka forma i spremnost. Jos nisam u zadnje vrijeme vidio, da igrac iz PL odigra 90 min u repki, i Subasic je igrao uvjek negdje po 30 minuta u bitnijim utakmicama.
Ali jedina pozicija koja pravo skripi je ljevi, vanjski defenzivac. Dakle ako tu moze odigrati...
@Dule
Mensur Mujdza. Veoma pouzdan igrac iz Bundeslige, uz to dobre kvalitete u igri prema naprijed.
Poslije njega dolazi Ognjen Vranjes, isto jak u defenzivi, naprijed se jos malo ustrucava.
@Krajisnik
Ne pratim PL, ali to sto sam vidio od Vuleta je bilo dobro. Tipicni sef odbrane.
Mislim cak sto se tice defenzivnih kvaliteta, da bi on i Spahic dobro rasturali, ali uvjek ostaje najveca briga kao kod sve jednog PL igraca: Fizicka forma i spremnost. Jos nisam u zadnje vrijeme vidio, da igrac iz PL odigra 90 min u repki, i Subasic je igrao uvjek negdje po 30 minuta u bitnijim utakmicama.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Taj sto brani u Eng. ligi nikad nece zaigrati za BIH, kako stvari stoje. Ja cak pocinjem sumnajti da on i postoji, jer njega niko nije ni vidio
Garantujem da je Avdukic trenutno najbolji golman za rep. BIH, bar je unajboljoj formi, jednostavno covijek ne moze primiti gol, za njega sam govorio da je jedan od najboljih jos dok je igrao u Slobodi, ali nekako momak jednostavno ne dobija priliku, u Borcu je dobio i iskoristio, i drago mi je zbog njega jako. 

Dule 078 je napisao/la:ko je u toj reprezentaciji standardni desni bocni,je li neki majstor ili neki prosjecan igrac?
cisto me zanima hoce li maleta igrati ili je pozvan samo da popuni broj....
a avduka ce valjda braniti,bolji je od adnana gushe ili ko je vec dosad bio golman.
Dule idi šetaj Bogati lijepo je vrijeme......
Jer si JEDAN JEDINI...........
Principatus je napisao/la:Ok posto protiv Poljske je igrao desnog, vanjskog defenzivca. I tu se vidjelo da mu napad vise lezi.
@Dule
@Krajisnik
Vidi se da ne pratis PL, Trivunovic igra u Poljskoj.

А јесу $ ? на ", " су $ " " на ' сајту. Па & " " позван, $ је ? $ " $, вјероватно " се " ? ?. Не " $ је " $ ?, ? % " на ", тренутно, ' ' " " ? $ &!SrdjanBL je napisao/la:Taj sto brani u Eng. ligi nikad nece zaigrati za BIH, kako stvari stoje. Ja cak pocinjem sumnajti da on i postoji, jer njega niko nije ni vidio![]()
![]()
![]()
Garantujem da je Avdukic trenutno najbolji golman za rep. BIH, bar je unajboljoj formi, jednostavno covijek ne moze primiti gol, za njega sam govorio da je jedan od najboljih jos dok je igrao u Slobodi, ali nekako momak jednostavno ne dobija priliku, u Borcu je dobio i iskoristio, i drago mi je zbog njega jako.
" је % $, а " је ?, $ $!!!!
? у срцу, & у '!!!
Vidi se da pratis neku lijevu repku, covjek je vec branioSrdjanBL je napisao/la:Taj sto brani u Eng. ligi nikad nece zaigrati za BIH, kako stvari stoje. Ja cak pocinjem sumnajti da on i postoji, jer njega niko nije ni vidio![]()
![]()
![]()

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Branio je 15min. koliko se sijecam i od toga ga nema ni na mapi, vijecito neki problemi. Sto se ga prije zaboravimo rep. ce biti bolje.
Nemoj mi samo Hasagica i njegovu palmicu na glavi, on nikad nije bio golman reprezentativnog kalibra.
Nemoj mi samo Hasagica i njegovu palmicu na glavi, on nikad nije bio golman reprezentativnog kalibra.

- Principatus
- Kontakt:
Znam, ali je upravo presao.SrdjanBL je napisao/la:
Vidi se da ne pratis PL, Trivunovic igra u Poljskoj.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
vaznije je da brani Avduka,skocice mu cijena xxx puta ako sad zablista,a sa njim imamo ugovor do ljeta sledece godine i eto super prilike da fino zaradimo ovog ljeta.
maleticu ovog ljeta istice ugovor,tako da i nemamo neke koristi od toga da zaigra,kad skontam,i bolje je da ne zaigra jer ce onda postavljati kojekakve dodatne uslove da ostane u bl,a lakse ce i naci angazman!
maleticu ovog ljeta istice ugovor,tako da i nemamo neke koristi od toga da zaigra,kad skontam,i bolje je da ne zaigra jer ce onda postavljati kojekakve dodatne uslove da ostane u bl,a lakse ce i naci angazman!
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!
?, на / ' & " ", ' & " " % " пара, ? $ те паре остану у &, а не " " " " $ "....Dule 078 je napisao/la:vaznije je da brani Avduka,skocice mu cijena xxx puta ako sad zablista,a sa njim imamo ugovor do ljeta sledece godine i eto super prilike da fino zaradimo ovog ljeta.
? у срцу, & у '!!!
Branio je malo vise.Naprimjer u Albaniji cijelo drugo poluvrijeme.Da ne govorim da je on ionako drugi golman reprezentacije.Velika je stvar za BiH sto je pristao igrati za nas.Trenutni nesporazum ce se sigurno rijesiti u to nesumnjam.Ko je kriv Pape ili Begovic neznam znam ono sto i vecina ovdje ali mediji nisu uvijek tacni.SrdjanBL je napisao/la:Branio je 15min. koliko se sijecam i od toga ga nema ni na mapi, vijecito neki problemi. Sto se ga prije zaboravimo rep. ce biti bolje.
Lijepo je vidjeti da na spisku imamo 4 igraca iz BiH Premijer lige.Mozda nisu za prvi 11 ali su sigurno kvalitetni da uskoce ako bude potrebno.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Neprilagodjen
- Kontakt:
pa raspitaj se malo kakva je euforija u tim gradovima kad stiže Željo!Dule 078 je napisao
vjerujem ti (najiskrenije) da ima po bosni sredina kojima je dozivljaj kad zeljo dodje,ali u te sredine koje su imresionirane zeljinim dolaskom,sigurno ne spadaju banjaluka,tuzla,zenica ili mostar koji vas znaju malo duze
u tuzli npr,vise i po balkonima

Aj ne kaki majke ti,cuj dosli gledati "zeljkana",pa sto ne dodje 20 000 gledati zeljkana protiv Olimpika,protiv Drine...Daj molim te.Osvojili titulu prosle sezone i umislili da su neki velikan,ma zabole mene jedna stvar sto ste vi 1942 osvojili 10 trofeja ko to bolan gleda,alo?!Sadasnjost macani moji,sadasnjost,a ona kaze da ste podjednaki sa "Drugoligasem" Borcem,sa Sirokim,Sarajevom,Zrinjskim...Sve je to u 5 grama,a vi se tjesite da ste neka sila.Prosle sezone nas trenirao onaj degenerik Maric i opet vam uzmemo Kup u sred Grbavice.Jadni vi kad od "drugoligasa" izgubite trofej.Slaba vam je ta sila.TOJEMOJTIM je napisao/la:pashice iz bluke, stvari stoje ovako:
mali lokalni klub provincijskog mentaliteta ste bili do unazad 2 godine. I iz ovako loše ligi ste ispadali.Činjenica. I sad bi da se poredite sa Željom...hm. Da li je moguće ragraditi mentalitet koji traje tako dugo u samo uspješne 2 godine ? Prosudite sami.
Danas ste centar jednog dijela BiH i polako se UČITE navikavati na novu ulogu. Jesam pošten do sada?
Dakle, učite. Možda i naučite.
Historija je uvijek bitna, jer se od nje nešto i nauči.
Danas imate jaku podršku lokalne zajednice, dobar tim i skromnu publiku. Ali i Modriča je imala isto.
Ovi koji pričaju o velikom Željo-BBL derbiju, pogotovo s nekim prefiksom politički, su smiješni. Samo jedan je DERBI u ovoj ligi i znamo koji je to. Ostalo su važne i manje važne tekme. Neko je spomenu da je borca došlo gledati 2x cijela Dolina...nije pasha borca, već Željkana. To je istina a t i probaj živjeti sa njom. Borac je tu bitan koliko i Široki kad se sa nama nadmetao ili Leotar i td.
Stvarno mi niste specijalno mrski, ali dajte budite pošteni i stanite malko na loptu.
Čamac vam je pokušao, uz dozu cinizma, objasniti jednu činjenicu - a to je da naših +7 znači titulu, a vaših +7 znači da ste u dobroj poziciji ali titula nije sigurna- To je ta specifična težina jednog Kluba, jedne priče, jedne historije.
To je tako a ti veži vene.....
A to sto poredis Borac sa Modricom,tacno mi je dokazalo s kim diskutujem.Porediti Borac i Banja Luku s Modricom,e moj boze...Ubij se udari se kolcem u celo.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
ti nisi baš dobar sa glavom,gušo ne brani već odavno i trener je golmana u želji....Dule 078
a avduka ce valjda braniti,bolji je od adnana gushe ili ko je vec dosad bio golman.
.tatamata 2
Aj ne kaki majke ti,cuj dosli gledati "zeljkana",pa sto ne dodje 20 000 gledati zeljkana protiv Olimpika,protiv Drine..
a koliko je bilo na grbavici protiv laktaša?
Cinjenica je da su Zeljeznicar i Sarajevo bili bolji klubovi od Borca u bivsoj Jugoslaviji Razloge sam objasnio nekoliko puta ali mi nije ntesko da ponovim.
Dok je Sarajevo bilo stvarni a ne samo formalni glavni grad sto znaci politicki i finansijski centar BiH, cijela BiH je finansirala porvenstveno ova dva kluba a ostalima sta ostane, i ut oj situaciji Sarajevo i zeljeznicar su bili to sto su bili na teroitoriji SR BiH, mada ni tada nisu bili u rangu "velike cetvorke" .
Stvari su se znacajno prmjenile, i sad su i Zeljeznicar i Sarajevo oslonjeni na ono sto im prirodno pripada a to je Kanton Sarajevo, i kao takvi su da budem skroman u rangu Borca, i na dobrom putu da prilicno zaostanu za Borcem u svakom smislu.
Potpuno je normalno da je u Banjaluci bolja atmosfera na stadionu i puniji stadion kad dolazi Zeljeznicar nego kad dolazi Drina, jer kvalitet dvije ekipe i borba za tiotulu prvaka namecu taj rivalitet, kao sto je normalno da je ista situaciji u Saraejvu na Grbavici kad dolazi Borac.
Pa nije to karakteristika samo za Sarajevo i Banjaluku, eno u Sitrokom brijegu, neki dan protiv Olimpika 150 ljudi, a protiv Borca 3000.
I dobro je da je tako, dvba najveca grada u BiH i trebaju da imaju sprotiski rivalitet u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu, to fudbalu daje draz.
I usotalom otkad su u vrhu tabele Borac , zeljeznicar pa donekle i Sarajevo, citavay liga je dobila na kvalitetu u svakom smislu, pocev od sudjenja, bodova u gostima, neizvjesnosti, publici pa i kvalitetu fudbala .
Evo iz premijer lige 4 reprezentativca sad imaju od cega dva iz borca jedan iz zeljeznicara.
Dok je Sarajevo bilo stvarni a ne samo formalni glavni grad sto znaci politicki i finansijski centar BiH, cijela BiH je finansirala porvenstveno ova dva kluba a ostalima sta ostane, i ut oj situaciji Sarajevo i zeljeznicar su bili to sto su bili na teroitoriji SR BiH, mada ni tada nisu bili u rangu "velike cetvorke" .
Stvari su se znacajno prmjenile, i sad su i Zeljeznicar i Sarajevo oslonjeni na ono sto im prirodno pripada a to je Kanton Sarajevo, i kao takvi su da budem skroman u rangu Borca, i na dobrom putu da prilicno zaostanu za Borcem u svakom smislu.
Potpuno je normalno da je u Banjaluci bolja atmosfera na stadionu i puniji stadion kad dolazi Zeljeznicar nego kad dolazi Drina, jer kvalitet dvije ekipe i borba za tiotulu prvaka namecu taj rivalitet, kao sto je normalno da je ista situaciji u Saraejvu na Grbavici kad dolazi Borac.
Pa nije to karakteristika samo za Sarajevo i Banjaluku, eno u Sitrokom brijegu, neki dan protiv Olimpika 150 ljudi, a protiv Borca 3000.
I dobro je da je tako, dvba najveca grada u BiH i trebaju da imaju sprotiski rivalitet u najvaznijoj sporednoj stvari na svijetu, to fudbalu daje draz.
I usotalom otkad su u vrhu tabele Borac , zeljeznicar pa donekle i Sarajevo, citavay liga je dobila na kvalitetu u svakom smislu, pocev od sudjenja, bodova u gostima, neizvjesnosti, publici pa i kvalitetu fudbala .
Evo iz premijer lige 4 reprezentativca sad imaju od cega dva iz borca jedan iz zeljeznicara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.