FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Burberry46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Drago mi je sto se gradi u kampu, treba poboljsati infrastrukturu
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kovacevic, Mujakic, Cimirot, Rahamnovic, Varesanovic pozvani u repku i Ziljkic od trenutnih nasih igraca.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- PeppermintSA
- Kontakt:
Smetljarski ss.ba, kad u dolini dugova zakače novu šperploču s reklamom uz teren, ide udarna vijest. Kod nas bageri, proširuje se kamp, ni habera.
zgazite gmazove zelim vam titulu prvi put vise neg Celiku opstanak u pl fbih
razvalite ih
razvalite ih
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Vidim da nije niko zapazio par stvari.
Posle objave HZ protiv saveza sta se desava
Peljto
PODKIVAC nek pobjedi bolji
Mi kao klub i navijacka skupina trebamo kritikovat javno VICU savez za gluposti koje radi Vico..
Borac stvarno ima dobar tim, i nije da nemogu iznanadid niti bi ja imo nista protiv da najbolja ekipa bude prvak i da sa svoim igrama izbori prvo mjesto..
I vjerujem nakon nekog vremena velez i zeljo ce se prikljucit a kasnije i husic slobda igman itd od hrvaski klubova ocekujem od posusja jedino..
Peljto
Mi kao klub i navijacka skupina trebamo kritikovat javno VICU savez za gluposti koje radi Vico..
Borac stvarno ima dobar tim, i nije da nemogu iznanadid niti bi ja imo nista protiv da najbolja ekipa bude prvak i da sa svoim igrama izbori prvo mjesto..
I vjerujem nakon nekog vremena velez i zeljo ce se prikljucit a kasnije i husic slobda igman itd od hrvaski klubova ocekujem od posusja jedino..
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ni ja ne bih riječ rekao da se pošteno takmice i osvoje titulu. Štaviše, siguran sam da bi uz pošteno suđenje opet bili u top3 i do kraja se borili za titulu jer imaju sasvim pristojnu ekipu. Ali ovako? Gade mi se.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 16:28Vidim da nije niko zapazio par stvari.
Peljto
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kada vidite dobar štimung i glas,
Znajte da Horde zla navijaju za vas,
A tad se zna šta treba da se radi,
Go and everybody.
Svi ko jedan!
Znajte da Horde zla navijaju za vas,
A tad se zna šta treba da se radi,
Go and everybody.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma direktno nisi u toj utakmici titulu izgubio, ali mislim da nam je tad bilo jasno da je gotovo.MortemHz je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:49Titulu nisi izgubio u tom duelu kao što je nećeš izgubiti ni u ovom šta god da se desi, ovo je samo jedna utakmica i ona donosi 3 boda kao i svaka druga. U narednih 10 oni će poklopiti jedno 8 i tu ti je kraj. Isto kao što su ti oteli čistu pobjedu u Banjaluci, to je bitka koju ne možemo dobiti na ovaj način.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:41Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
Ako izgubimo, po drugi put bi mogli izgubiti titulu u izravnom duelu sa Borcem na domaćem terenu gdje ćemo imati maksimalno pošteno suđenje.
Poslije ove utakmice sve će se zaboraviti i oni će opet pokrasti Slogu, Igman, Tuzlu i sl.
Svakako da stoji sve što si napisao, ne osporavam

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znam, pokrast će nas kasnije, ali za ovu konkretno ćemo se morati izboriti za 3 boda kako znamo i umijemo.holyman je napisao/la: ↑02 nov 2023, 11:00to im i jeste cilj, bas ovako da se pise. Nikad titulu protiv borca nismo izgubili, niti cemo. Titulu gubimo samo zbog fasisticko-spcke politike.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑02 nov 2023, 10:41Eto, nema izgovora da izađemo na teren i da ih ubijemo.
Ako izgubimo, po drugi put bi mogli izgubiti titulu u izravnom duelu sa Borcem na domaćem terenu gdje ćemo imati maksimalno pošteno suđenje.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- skullcrusher
- Kontakt:
Nit bi se sklanjo nekom radi nekog nit to treba bilo ko radit.. igrat posteno pa sta bude.PeppermintSA je napisao/la: ↑02 nov 2023, 16:34Ni ja ne bih riječ rekao da se pošteno takmice i osvoje titulu. Štaviše, siguran sam da bi uz pošteno suđenje opet bili u top3 i do kraja se borili za titulu jer imaju sasvim pristojnu ekipu. Ali ovako? Gade mi se.Pitar6785 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 16:28Vidim da nije niko zapazio par stvari.
Peljto
Dalice se nekad desit pogreska sudije hoce i vjerujem kad bi se prvensvo igralo posteno i greske sudiske bi bile prihvacene na nacin sudije su ljudi i desi se greska..
Al nemozese desit da gigara sudi katastrofalno i onda dobije icjenu 8,2 peljto sudi odlicno dobije 8 i onda za 3 mjeseca Gigara sudi u evropi.. nijedan sudija nije kaznjen i nemozes ti kao presjednik suda svaku greska (od 10 gresaka koje se dese u 9 se desi borcu i svih 9 u korist istog kluba)) to nesmijemo dozvolit i na to sutit..
Vico je htio da opravda go prvo tvrdeci da je to milimetarski ofside jer nepoznaje fudbalska pravila kad su mu objasnili onda je poceo da spominje penal (igranje rukom) kao nije ni to sudjeno (za te stvari je var potreban a ne za onu bruku)
Naravno vico je uzeo akreditacije nekim novinarima koji su to objavili kao protiv su borca, mislim da je to za suda, takodje hz trebaju poslat poruku i podkivacu i vici a i nasim pusikurcina u savezu..
Jer se sad vidi efekat jer pusikurci su osjetili pritisak a cim je to primjetio vico reko je vilici da povije rep..
Nesmije se stat klub ako nesmije radi nekog razloga navijaci nemaju nikakvu obavezu prema savezu nit ih savez moze kaznit sa ovakvom vrstom objava..
Nadat se isto da ce vekez zeljo igman sloboda nadam se i posusje i svi koji zele pocet sa ovakvim objavama. Izvrsit maksimalan pritisak na vicu i borac, jer ovo ne govorim zato sto je bosanski pravoslavac nit bosanski katulik na celu saveza ovo sam i govorilo se i kad je ona stjuardesa ubleha elvedin begic isto radio i treba govorit bez obzira koje na celu pohvalit sto je dobro kritikovat kad je lose..
Naravno ima stvari gdje se greska ne namjerno desi i nato treba ukazat da se desilo al podvuc da je ne namjerno i zdravo
Ja vjerujem da iskreni navihaci borca miske isto jer ove stvari su prestala postojat u drvenom dobu, nije potrebno nikom
-
- Kontakt:
Hoce li Renan bit spreman za nedelju daj neko insajdersku kakvu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Kako je dodatno pojasnio za, još početkom godine najavljena je kapitalna investicija u Trening centru Butmir kako bi ga doveli na nivo najvećih svjetskih standarda.
"Danas smo napravili prvi korak u tom projektu. Projekt će se sastojati od tri faze i očekujemo da svi radovi budu kompletirani do kraja iduće godine. Paralelno razgovaramo i s partnerima koji su prepoznali značaj kvalitetne infrastrukture za razvoj mladih sportista i koji su spremni na partnerstvo i sufinansiranje", kazao je Mirvić, dodavši:
"Tvrdim da su igrači iz BiH jednako talentovani ako ne i talentovaniji i gladniji za uspjehom od igrača u drugim evropskim zemljama, a da ne spominjemo regiju. Međutim, kvalitet infrastrukture značajno zaostaje i na niskom je nivou", rekao je predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić za Klix.ba.
Najavio je da FK Sarajevo želi biti lider u investiranju u infrastrukturu.
"Naš trening centar će, pored otvorenih i zatvorenih terena s prirodnom i umjetnom travom imati i veliki funkcionalni fitness za izgradnju kondicije i snage, medicinski segment s savremenim aparatima za oporavak igrača kao i nutricionističko savjetovanje i ishranu."
Objasnio je da je moderni nogomet zasnovan na "sport sienceu" i bez mjerenja i rada na konkretnim parametrima nema uspjeha i ostvarivanja visokih transfera u Iige petice ili MLS ligu.
"Neophodno je investirati privatni kapital, ali i sve sportske javne institucije moraju razumjeti značaj u sufinansiranju ovakvih projekata koji su ostavština za generacije mladih talenata i jedini put ka uspjehu", izjavio je Mirvić.
Na taj način Sarajevo će dobiti savremenu teretanu u trening kampu po uzoru na najveće nogometne klubove svijeta, a planirana su i daljna ulaganja i proširenje postojećih kapaciteta.
Podsjetimo, Sarajevo u nedjelju (19:45) u okviru 13. kola Premijer lige na svom terenu dočekuje banjalučki Borac.
"Danas smo napravili prvi korak u tom projektu. Projekt će se sastojati od tri faze i očekujemo da svi radovi budu kompletirani do kraja iduće godine. Paralelno razgovaramo i s partnerima koji su prepoznali značaj kvalitetne infrastrukture za razvoj mladih sportista i koji su spremni na partnerstvo i sufinansiranje", kazao je Mirvić, dodavši:
"Tvrdim da su igrači iz BiH jednako talentovani ako ne i talentovaniji i gladniji za uspjehom od igrača u drugim evropskim zemljama, a da ne spominjemo regiju. Međutim, kvalitet infrastrukture značajno zaostaje i na niskom je nivou", rekao je predsjednik Sarajeva Ismir Mirvić za Klix.ba.
"Naš trening centar će, pored otvorenih i zatvorenih terena s prirodnom i umjetnom travom imati i veliki funkcionalni fitness za izgradnju kondicije i snage, medicinski segment s savremenim aparatima za oporavak igrača kao i nutricionističko savjetovanje i ishranu."
Objasnio je da je moderni nogomet zasnovan na "sport sienceu" i bez mjerenja i rada na konkretnim parametrima nema uspjeha i ostvarivanja visokih transfera u Iige petice ili MLS ligu.
"Neophodno je investirati privatni kapital, ali i sve sportske javne institucije moraju razumjeti značaj u sufinansiranju ovakvih projekata koji su ostavština za generacije mladih talenata i jedini put ka uspjehu", izjavio je Mirvić.
Na taj način Sarajevo će dobiti savremenu teretanu u trening kampu po uzoru na najveće nogometne klubove svijeta, a planirana su i daljna ulaganja i proširenje postojećih kapaciteta.
Podsjetimo, Sarajevo u nedjelju (19:45) u okviru 13. kola Premijer lige na svom terenu dočekuje banjalučki Borac.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Nece, ni blizuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:10Hoce li Renan bit spreman za nedelju daj neko insajdersku kakvu
H8Z7 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:28Kako je dodatno pojasnio za, još početkom godine najavljena je kapitalna investicija u Trening centru Butmir kako bi ga doveli na nivo najvećih svjetskih standarda.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Osjecam strah iz Banja Luke cak haha. Posto ce sudjenje biti ok u rezultat ne sumnjam
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Steta velika. Bas je prvi bedem odbrane. Mislim da znam ko uskacespezial je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:30Nece, ni blizuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:10Hoce li Renan bit spreman za nedelju daj neko insajdersku kakvu
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Znaci bez napadaca pocinjemo...spezial je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:30Nece, ni blizuNajvecaRadosti je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:10Hoce li Renan bit spreman za nedelju daj neko insajdersku kakvu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], Amidzaa, amkeivke, Arnelv52, bhfanatic14, boki86, Bosniacum Lilium, Hajdeee, Hamagara, iliyaa8, mnon46, Mourinhokilledbarca, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Noke995, Rodman, Serha, skoJaa, Tatamata1946 i 161 gost.