FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nisam nesto bio za Bekrica, naprotiv, ali nevidjena hajka botova mi je promijenila misljenje. Povedi nas, Samire 

1921
S obzirom kako igramo najbolje bi bilo dzaba, ali u Nedjelju u 11 neces pogrijesiti sigurnoMrAmarOsim je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:57Pa o tome i pišemKamaga11 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:51Ako ti se ne ceka dodjes oko 11 ujutru nema guzve nema nista.MrAmarOsim je napisao/la: ↑02 nov 2023, 17:27
Jeste, pa ti se ponovi Igman pa kartu uzmeš pola sata poslije početka utakmice.![]()
Kako ja da znam mogu li sutra ili u subotu u 11 doći uzeti kartu sebi ako niko ništa iz kluba ne objavljuje?

MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
- MocMahale444
E duša dragaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:02Nisam nesto bio za Bekrica, naprotiv, ali nevidjena hajka botova mi je promijenila misljenje. Povedi nas, Samire![]()

Ti si za grobara kluba, zato i podrzavas rumenog kretena.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ne mogu vjeeovati koliko su navijaci sami najveci protivnici i dusmani ovog kluba
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ja sam za dvojac koji ima vise titula nego neki klubovi lopti.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:02Nisam nesto bio za Bekrica, naprotiv, ali nevidjena hajka botova mi je promijenila misljenje. Povedi nas, Samire![]()

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
A kako Bekrić sve to sabotira? Zna li se šta? Neki dokaz? ili je čisto razočaranje što je najgori trener u historiji Želje otjeran?
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Bila je prije par godina zanimljiva parola na jugu. Crnina nas je stvorila, u realnost se pretvorila
Isti sam vjeruj mi. Čim se lobotomija ovoliko uzbudila, znači da je stigla neka direktiva.Amidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:02Nisam nesto bio za Bekrica, naprotiv, ali nevidjena hajka botova mi je promijenila misljenje. Povedi nas, Samire![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nisam ni za Amara ni za Misketa, X puta to napisao.MocMahale444 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:09E duša dragaAmidzatvojnajdrazi je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:02Nisam nesto bio za Bekrica, naprotiv, ali nevidjena hajka botova mi je promijenila misljenje. Povedi nas, Samire![]()
![]()
Ti si za grobara kluba, zato i podrzavas rumenog kretena.
1921
Imas ljude koji kritikuju Bekrica zbog obavljenog posla u ovih skoro dvije godine kako se uhvatio tog posla, i to je legitimno, jest imo mali budzet ali bilo je puno fula zadnji prelazni rok, ova 2-3 prelazna roka prije skoro pa bez greske, ali zasluzuje jos jednu priliku sigurno.
I onda imas ljude koji ga kritikuju iskljucivo iz razloga sto je u intervjuu kritikovo Misimovica.
I onda imas ljude koji ga kritikuju iskljucivo iz razloga sto je u intervjuu kritikovo Misimovica.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Al-Jaber okruglo 78 minuta odigrao kako je došao. Mislim da bi trebali forsirati tog momka, zaslužuje minute sigurno.
- ferroviario
- Kontakt:
Na šta smo spali da se bojimo neke Sloge jbt. Valjda picqe proigraju sad.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 nov 2023, 06:41Fokus je skroz skinut sa borbe za opstanak a utakmica u subptu izuzetno bitna s obzirom da poslije toga ide Banja Luka. Ne bi valjalo nikako da izgubimo od Sloge situacija bi se zakomplikovala maksimalno.
-
- Kontakt:
Legendo sta te prenosi , ta ista sloga je proslo kolo dobila pitare 3:0ferroviario je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:51Na šta smo spali da se bojimo neke Sloge jbt. Valjda picqe proigraju sad.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 nov 2023, 06:41Fokus je skroz skinut sa borbe za opstanak a utakmica u subptu izuzetno bitna s obzirom da poslije toga ide Banja Luka. Ne bi valjalo nikako da izgubimo od Sloge situacija bi se zakomplikovala maksimalno.
-
- Kontakt:
Nije samo da nema dokaza, nego nema ni logike. Sto bi neko radio protiv sebe, pa svako zna ako se on ne dokaze da je on sledeci koji ide. Jedini argumenti su da je rumen i da se slabo oblaci.
VOLIM TE ZELJO!
U SUBOTU SVI NA STADION, NE SMIJU SE IGRATI SA KLUBOM NI NA TERENU, NI NA TRIBINAMA NI U PROSTORIJAMA KLUBA.
ZELJO IZNAD SVIH!
U SUBOTU SVI NA STADION, NE SMIJU SE IGRATI SA KLUBOM NI NA TERENU, NI NA TRIBINAMA NI U PROSTORIJAMA KLUBA.
ZELJO IZNAD SVIH!
- MocMahale444
Ovi novi accti u fulu
Lažov broj 1 pa sve ostalo. Produzena ruka amara Osima.

Lažov broj 1 pa sve ostalo. Produzena ruka amara Osima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- ferroviario
- Kontakt:
Ma drug opet je Sloga Doboj, bez nekih zvijezda. A igramo kući. Ta Sloga u 7 gostovanja ima jednu pobjedu (na Koševu prvo kolo) i 6 poraza. Jedan od tih poraza je protiv Zvijezde, kojoj je to jedina pobjeda. A mi smo kući sve dobili osim Goška. Ako njih ne možemo pobjedit kući, koga ćes. Onda i jesmo za federalnu.Viking1921 je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:54Legendo sta te prenosi , ta ista sloga je proslo kolo dobila pitare 3:0ferroviario je napisao/la: ↑02 nov 2023, 18:51Na šta smo spali da se bojimo neke Sloge jbt. Valjda picqe proigraju sad.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑02 nov 2023, 06:41Fokus je skroz skinut sa borbe za opstanak a utakmica u subptu izuzetno bitna s obzirom da poslije toga ide Banja Luka. Ne bi valjalo nikako da izgubimo od Sloge situacija bi se zakomplikovala maksimalno.
-
- Kontakt:
Valjao je Cenan, ali ne valja Bekric. To mi stvarno neko mora objasniti. Doduse, i Cenan je doveo bolje igrace od Sase Papca. Nazalost kod Papca, su svi fula bili, sto je dokaz da ako neko dobro prica, uopste ne znaci isto kao da ce dobre igrace dovesti.
BEKRICU ODLAZI!
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙