chungalunga je napisao/la: nego da te upitam....hendikep 0:1 na bilbao veceras......sta mislis tu koji rezultat treba biti ako odigras na getafe......gigant si .......
Ma najjaci si care.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
chungalunga je napisao/la: nego da te upitam....hendikep 0:1 na bilbao veceras......sta mislis tu koji rezultat treba biti ako odigras na getafe......gigant si .......
lajkam analizutipster je napisao/la:Del Potro - Dolgopolov
8096 1 1,35
Pennetta - Kleybanova
8068 1 1,45
J.Pospisil - Jaziri
8143 1 1,25
Uk. koef.: 2,45
Del potro u dobroj formi .dobio radeka i Ljubu koji igraju slicno kao i Dolgopolov,Penneta ima h2h 4-0 protiv Klaybanove,očito joj ne leži talijanka i Pospisil igrao dva već turnira uMaroku dobro prošao , a ovaj neki domači ništa posebno
ma lijepo je kad neko postira parove pa to nekad i obrazlozi - naravno faktor mafije menzesa i manipulacija nikad nije zanemariv...tipster je napisao/la:eto više se vremena provelo u analizi tenis ponude , ali se manje natipkalo ,al eto nek nisu suhi parovi
Odeš sa cenerom u Premier kladionicu (bilo koju) registruješ se kao Premier član i za početak uplatiš cener, naravno prije toga će te uposlenik kladionice registrirati za web klađenje. Daš cener, a dobiješ kod koji upišeš nakon što se na http://www.premier-kladionica.com registriraš, tačnije aktiviraš.pintol_TM87 je napisao/la:eh zanima me kako postavljate onaj graficki prikaz tekmi koje ste igrali?
i kako je moguce da se kladim preko neta jer vidim da vas vecina igra preko neta...
unaprijed hvala pozz
p.s. sasd sam i onaj hendikep skontao
Emir_ZENICA je napisao/la:Gdje ste luzeri
evo nas šupcimandraX je napisao/la:mer'aba kockari
samo minusi i gubiciEmir_ZENICA je napisao/la:jaruga imal sta ?osim duhova
kvota 4,45Le Mans - Nimes 1
Kosice - Tercin 1
Soderling - Kohlschreiber 1
Sharapo - Rezai 1
a dobro i bilo je za ocekivatiCitizen-X je napisao/la:samo minusi i gubiciEmir_ZENICA je napisao/la:jaruga imal sta ?osim duhova
ostalo je jos nekih 70 eura da prezivim
al evo ti jedan dobar tip - Ostrava Boleslava 3+ - kv 1,9, pobjeda Boleslave, ili X2.
ostravi treba zestoko - nije to tako los tim ali eto predzadnji su i ici ce na sve ili nista i sa boleslavom - vjerovatno se otvoriti primiti 1-2 gola i zabiti koji... pa mislim da je 3+ vrlo izvjesno
au dzasmine.... ja bolan jedan go citija nisam mogao da pogodim na ulog od 300 eura....SPY je napisao/la:kvota 4,45Le Mans - Nimes 1
Kosice - Tercin 1
Sharapo - Rezai 1
uplata 200 km
Ovo mi je cimer odigrao.. prvo popit 3 litra rakije i ujutro cekat rezultateCitizen-X je napisao/la:au dzasmine.... ja bolan jedan go citija nisam mogao da pogodim na ulog od 300 eura....SPY je napisao/la:kvota 4,45Le Mans - Nimes 1
Kosice - Tercin 1
Sharapo - Rezai 1
uplata 200 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.