Damjanović ima tri kvalifikacione utakmice, sam sebi kroji sudbinu. Bez 6 bodova, realno, iskreno nema šta tražiti na klupi Čelika.prisonbreak je napisao/la: ↑02 nov 2023, 22:08Ko je postavio igru protiv Slobode?
Ne moze mi niko reci da nije do trenera.
Slazem se da ekipa nema kvalitete, da kaska, ali postavka je veceras bila ocajna, takodjer i u Bihacu.
Durmis veceras ispado ko budala. Ne znamo igrati sa tri stopera i to je to.
Prije svega pustiti do zime da ide ovako i traziti trenera koji zna. Krenuti od kvalitetnog trenera, da prodje i pripreme i da sam sebi slaze ekipu kao i Duvnjak.
Druga opcija. Na silu opstanak izgurati, a vratiti sto vise dugovanja. Pa od ljeta krenuti u potpunu rekonstrukciju. I Sloboda je sastavila citavu ekipu na ljeto, pa ljudi igraju lijep fudbal, sta god mi mislili.
Ovo su neke stvari i na upravi, dobro sjesti razmisliti.
Bihać i ovu protiv Zrinjskog mu ne uzimam kao mjerilo, ima dvije utakmice kući protiv protivnika iz sredine tabele. To ako ne možeš dobiti, noga dečko.
Nastupi mu nisu ok, znamo svi da je igrački kadar za qrac, ali buraz on od prvog dana priča priču kako će tražiti pojačanja i kako će se mnogim igračima zahvaliti. Totalno pogrešan pristup, kao ništa se ovo ne broji, tek od zime ide prava priča. Qrko jaro, osvoji 6 bodova pa onda možemo pričati o zimskom transfer roku i kome se zahvaliti.