FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nodi, vodice Bekric, Alihodzic samo na papiru. Koga dovesti za ove pare, ne znam. Samo mislim se jeste moralo mijenjati, Basic se pogubio totalno.
1921
Priče o dugovima su šarene laze za glupe ljude. Jedino da neko dodje s vlastitim kapitalom i da se ulica i forumasi sklone iz kluba. Kad kažem forumasi to mislim na ove sto 10 godina ovdje supljiraju jedno te isto i pljuju redom onako kako im se cefne.Viking1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:13Vidi legendo lopovi su bili prije njih koji si nas gurnuli u 8,7 miliona duga, vjerujem da si ti pripadnik ili clan tih lopova sto su bili u zadnjih 15 godina u zelji da ih ne imenujem znamo svi dobro ko su.
Dan kada cemo se rijesiti ovih hijena raznoraznih sa licnom intresima i kada ce nas kupiti neko ocekujem zeljno iz ovog razloga sto svi vide svoj interese i cekaju dio kolaca.
Zamisli koliko moraš biti glup da misliš da cemo vratiti dugove a jedino priliv novca ti bio od navijača tj. donacija. I malo od karata.
Samo glup covjek pored toliko nesposobne uprave, stranačkih uhljeba tjera trenera, Bekrica.
-
- Kontakt:
Koliko ljudi pljuju na Bekrica tacno bih ga mogao zavoliti. Isto ko sto nisam imao neko specijalno misljenje o Misketu, cak sta vise naprotiv ovi botovi su mi ga ogadili.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
I ja mislim da je Bekric nagovarao igrace da gube. Sram ga biloHansestadt je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:17Sta kaze carsija, znalo se mjesec dana da ce biti Alihodzic. Bekric radio i za ledja Basicu radi Alihodzica.
Kakav investitor otjerali Diglisica
Jos im covjek uplatio pare da ga se ne uzima u usta
Ne vjeruje nodi vise ni bratu rodjenom
A kamoli nekom na jugu ili u klubu
Fok vracaju se dugovi bez investitora
Pa svaka budala zna da bi investitori dosli odmah da im se da pristup
Jos bacaju suplje fol neko ce nam otet pomocni
Samo nadju izgovore da uzivaju u plodovima FK Zeljeznicar
Navijaci se ne zale
A sto bi kad skoro svaki u vrhu ima fine pare
Kafice, restorane…
Kad bi dosao investiror ostali bi mnogi bez prihoda
I to je glavni razlgo sto nema investitora
Sve ostalo je prodavanje muda pod bubrege
Jos im covjek uplatio pare da ga se ne uzima u usta
Ne vjeruje nodi vise ni bratu rodjenom
A kamoli nekom na jugu ili u klubu
Fok vracaju se dugovi bez investitora
Pa svaka budala zna da bi investitori dosli odmah da im se da pristup
Jos bacaju suplje fol neko ce nam otet pomocni
Samo nadju izgovore da uzivaju u plodovima FK Zeljeznicar
Navijaci se ne zale
A sto bi kad skoro svaki u vrhu ima fine pare
Kafice, restorane…
Kad bi dosao investiror ostali bi mnogi bez prihoda
I to je glavni razlgo sto nema investitora
Sve ostalo je prodavanje muda pod bubrege
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- invincible1921
- Kontakt:
Mozete li konacno prestati lagati sami sebe ili makar uprava da se prestane pravit luda. Sad ce neko rec svjesni smo toga...ocigledno nismo, jer da jesmo ne bi potajno trazili rezultate a znas i sam da ih ovako nece biti. Drugi su davno probili barijere da bi ih mogo stici ovom taktikom...
Vracanjem dugova i stabilizacijom rezultata nece biti ni sad ni za 10 ni za 20 godina...jer i da dodjemo na nulu opet da bi nesto napravio moraces rizikovat i opet sta promasis par igraca dvije sezone i opet u dug
Ocigledno dosta raje ima percepciju kad dodjes na nulu i ko na igrici otkljucas quest i dobijes 10 miliona
Odlucite se hocete li rezultat ili siguricu, slazem se da posroje klubovi koji mogu oboje ali mi nismo taj i necemo bit.
Tako da se bezveze traze teorije zavjere jer shvatam da se raji tesko pomirit da jedan takav klub najveci u drzavi je postao apsolutno nebitan u pogledu takmicenja
Imas neka generalno tri modela
-Vracaj dugove, pravi dugove, vracaj dugove...ganjaj rezultat i uspjehe. Rizicno jeste jer ti dosta zavisi od sposobnosti uprava i rezultata ali tako radi otprlike 90% klubova na planeti.
-Vracaj dugove i ne talasaj. Odlican pristup sa aspekta dugova i sigurnosti samo tu rezultata nece bit, a ako nam je rezultat nebitan onda ok jbg bicemo prosjecan klub i to je to. Uletice pehar neki tu i tamo svake prestupne godine
-Da nadjes nekoga ko sto pitari imaju mirvica. Ovdje dosta faktora igra ulogu, ali mi ga ovako necemo nac jer trazimo ga a molimo boga da ne nadjemo...mi bi htjeli ustvari da nam neko halali pare tj da smo i dalje narodni klub i da taj sto je dao pare se haman ne pita. Shvatite ako ce neko dat pare onda si njegovo vlasnistvo dok ih daje i to je to...u njegovim si rukama
Svaki od ova tri pristupa ima uporiste i prednosti i mane...ali mislim da bi krajnje vrijeme bilo da se odlucimo sta cemo i prihvatimo to kao cinjenicno stanje.
U sustini vecina raje hoce da se ne trose pare, al da se imaju igraci dovoljno dobri da se prave rezultati...e taj film
necete gledat.
Zavjere nema...samo iz prazne ne puca niti ce puci
Vracanjem dugova i stabilizacijom rezultata nece biti ni sad ni za 10 ni za 20 godina...jer i da dodjemo na nulu opet da bi nesto napravio moraces rizikovat i opet sta promasis par igraca dvije sezone i opet u dug
Ocigledno dosta raje ima percepciju kad dodjes na nulu i ko na igrici otkljucas quest i dobijes 10 miliona

Odlucite se hocete li rezultat ili siguricu, slazem se da posroje klubovi koji mogu oboje ali mi nismo taj i necemo bit.
Tako da se bezveze traze teorije zavjere jer shvatam da se raji tesko pomirit da jedan takav klub najveci u drzavi je postao apsolutno nebitan u pogledu takmicenja
-Vracaj dugove, pravi dugove, vracaj dugove...ganjaj rezultat i uspjehe. Rizicno jeste jer ti dosta zavisi od sposobnosti uprava i rezultata ali tako radi otprlike 90% klubova na planeti.
-Vracaj dugove i ne talasaj. Odlican pristup sa aspekta dugova i sigurnosti samo tu rezultata nece bit, a ako nam je rezultat nebitan onda ok jbg bicemo prosjecan klub i to je to. Uletice pehar neki tu i tamo svake prestupne godine
-Da nadjes nekoga ko sto pitari imaju mirvica. Ovdje dosta faktora igra ulogu, ali mi ga ovako necemo nac jer trazimo ga a molimo boga da ne nadjemo...mi bi htjeli ustvari da nam neko halali pare tj da smo i dalje narodni klub i da taj sto je dao pare se haman ne pita. Shvatite ako ce neko dat pare onda si njegovo vlasnistvo dok ih daje i to je to...u njegovim si rukama
Svaki od ova tri pristupa ima uporiste i prednosti i mane...ali mislim da bi krajnje vrijeme bilo da se odlucimo sta cemo i prihvatimo to kao cinjenicno stanje.
U sustini vecina raje hoce da se ne trose pare, al da se imaju igraci dovoljno dobri da se prave rezultati...e taj film
necete gledat.
=\_1921_/=
invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:56Mozete li konacno prestati lagati sami sebe ili makar uprava da se prestane pravit luda. Sad ce neko rec svjesni smo toga...ocigledno nismo, jer da jesmo ne bi potajno trazili rezultate a znas i sam da ih ovako nece biti. Drugi su davno probili barijere da bi ih mogo stici ovom taktikom...
Ocigledno dosta raje ima percepciju kad dodjes na nulu i ko na igrici otkljucas quest i dobijes 10 miliona![]()
necete gledat.

Evo ga, izašao iz jazbine.
Kako ćeš nekom Mirviću predati imovinu vrijednu 50 miliona maraka?invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:56-Da nadjes nekoga ko sto pitari imaju mirvica. Ovdje dosta faktora igra ulogu, ali mi ga ovako necemo nac jer trazimo ga a molimo boga da ne nadjemo...mi bi htjeli ustvari da nam neko halali pare tj da smo i dalje narodni klub i da taj sto je dao pare se haman ne pita. Shvatite ako ce neko dat pare onda si njegovo vlasnistvo dok ih daje i to je to...u njegovim si rukama
Nismo mi Sarajevo da imamo pečat i dvije veš mašine pa da nas može neko preuzeti za 5 minuta.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Opa evo ih namirisale hijene krv, opet ste se probudili.
Ova uprava svaki mjesec MORA obezbjediti preko 200 000 za tekuce troskove, ova Uprava je toliko "nesposobna" da je uspjela za 3 mjeseca smanjiti dug za 1,7 miliona KM (kako i na koji nacin to me ne zanima).
Jedina zamjerka ovoj upravi jeste sto nisu i Bekrica otjerali.
Sve dok rade u interesu mog Kluba imat ce moju podrsku, tako da hijene djaba kruzite necete se OPET napiti krvi.
Ova uprava svaki mjesec MORA obezbjediti preko 200 000 za tekuce troskove, ova Uprava je toliko "nesposobna" da je uspjela za 3 mjeseca smanjiti dug za 1,7 miliona KM (kako i na koji nacin to me ne zanima).
Sve dok rade u interesu mog Kluba imat ce moju podrsku, tako da hijene djaba kruzite necete se OPET napiti krvi.
-
- Kontakt:
super, onda cemo biti osmi vjecnoVirtu4l je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:19Kako ćeš nekom Mirviću predati imovinu vrijednu 50 miliona maraka?invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:56-Da nadjes nekoga ko sto pitari imaju mirvica. Ovdje dosta faktora igra ulogu, ali mi ga ovako necemo nac jer trazimo ga a molimo boga da ne nadjemo...mi bi htjeli ustvari da nam neko halali pare tj da smo i dalje narodni klub i da taj sto je dao pare se haman ne pita. Shvatite ako ce neko dat pare onda si njegovo vlasnistvo dok ih daje i to je to...u njegovim si rukama
Nismo mi Sarajevo da imamo pečat i dvije veš mašine pa da nas može neko preuzeti za 5 minuta.
- invincible1921
- Kontakt:
Ok sve, ja nisam reko da je ijedan od ovih modela najispravniji ili da je drugi pogresan...sve stoji i sto ti kazes, zato sam i rekao ima drugih faktora u tom modelu...Virtu4l je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:19Kako ćeš nekom Mirviću predati imovinu vrijednu 50 miliona maraka?invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 12:56-Da nadjes nekoga ko sto pitari imaju mirvica. Ovdje dosta faktora igra ulogu, ali mi ga ovako necemo nac jer trazimo ga a molimo boga da ne nadjemo...mi bi htjeli ustvari da nam neko halali pare tj da smo i dalje narodni klub i da taj sto je dao pare se haman ne pita. Shvatite ako ce neko dat pare onda si njegovo vlasnistvo dok ih daje i to je to...u njegovim si rukama
Samo hocu rec da tu osobu neces dobit osim da joj das sve u ruke
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
Svaka cast upravi, na svemu tome. Ponovicu kao i virtualu, ja nisam reko ni da je dobro ni da je lose niti jedna od stvari koju sam naveoitatabisine je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:21Opa evo ih namirisale hijene krv, opet ste se probudili.
Samo tako rezultata nece bit, budimo sretni radi svega sto si naveo jer i trebamo bit...samo onda prstanimo se bunit sto smo 7. na tabeli, jer da nismo 7. to sve sto si naveo se ne bi desilo
=\_1921_/=
Samo nam objasni znas li ti o čemu se radi u vezi duga? I reci nam odakle ovoj upravi 1.7 miliona da to vrati ?itatabisine je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:21Opa evo ih namirisale hijene krv, opet ste se probudili.
Oni da su imali tolike pare u pola ne bi doveli Turanjanina, Alisona i ostale vedete.
-
- Kontakt:
Ja kao pojedinac se nikad nisam ni bunio, "svario" sam u svojoj glavi da nemamo igracki kvalitet i kapacitet za vece domete.invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:33Svaka cast upravi, na svemu tome. Ponovicu kao i virtualu, ja nisam reko ni da je dobro ni da je lose niti jedna od stvari koju sam naveoitatabisine je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:21Opa evo ih namirisale hijene krv, opet ste se probudili.
Samo tako rezultata nece bit, budimo sretni radi svega sto si naveo jer i trebamo bit...samo onda prstanimo se bunit sto smo 7. na tabeli, jer da nismo 7. to sve sto si naveo se ne bi desilo
Moja obaveza koju sam i ispunio jeste da sam svaku utakmicu prisutan na Grbavici i iz ljubavi odem i pruzim podrsku igracima i Klubu.
Slicna situacija je bila prije 8-9 godina kada je Gredic tada izasao javno i rekao kako idemo u proces stabilizacije pa smo prihvatili Odovica kao trenera i njegove igrace, pa nas je veoma malo dijelilo da osvojimo titulu.
Sad su druga vremena, ispred sebe imamo najmanje 6-7 finansijski jacih klubova i moramo se boriti s tim.
Moja ocekivanja ce porast tek od naredne sezone jer ce se mnoge stvari iskristalizirati i moci cemo dovoditi bolje i kvalitetnije igrace, a samim time ocekivati i bolje rezultate.
Ne treba snagu trositi na bespotrebna prepucavanja, vec nasu snagu trebamo pokazati sutra na stadionu, gdje cemo doci i pruziti podrsku voljenom klubu.
Piskaranjem SIGURNO nista necemo promjeniti, a dolaskom na stadion mozemo mnogo dobrog napravit.
Napunimo Dolinu cupova i pokazimo DUSMANIM sa svih strana da je najjace Zeljino oruzje armija njegovih navijaca
-
- Kontakt:
Laki26 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:02Samo nam objasni znas li ti o čemu se radi u vezi duga? I reci nam odakle ovoj upravi 1.7 miliona da to vrati ?itatabisine je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:21Opa evo ih namirisale hijene krv, opet ste se probudili.
Oni da su imali tolike pare u pola ne bi doveli Turanjanina, Alisona i ostale vedete.
Zaista ne znam niti me zanima. Da su 1 KM uplatili poreza a Poreska im na osnovu toga oprostila 1,7 miliona KM ja sam zadovoljan. Sposobnost je znati od nicega napraviti nesto, sposobnost je znati na koja vrata pokucati, sposobnost je u danasnje vrijeme vratiti 1,7 miliona duga za 3 mjeseca.
Kako, sta i na koji nacin zaista me ne zanima, ono sto me zanima jeste sta pise ispod linije, a pise da smo smanjili nas dug.
Mene zanima samo Željo i ljudi koji rade u interesu naseg kluba, ljudi koji nas vade iz g.ovana, i ljudi koji iza sebe nece ostaviti nove dugove, a to je trenutna Uprava
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nisam ni mislio ni na tebe niti na bilo kojeg pojednica pojedinacno, nego generalni stav:itatabisine je napisao/la: ↑03 nov 2023, 14:03Ja kao pojedinac se nikad nisam ni bunio, "svario" sam u svojoj glavi da nemamo igracki kvalitet i kapacitet za vece domete.invincible1921 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:33Svaka cast upravi, na svemu tome. Ponovicu kao i virtualu, ja nisam reko ni da je dobro ni da je lose niti jedna od stvari koju sam naveoitatabisine je napisao/la: ↑03 nov 2023, 13:21Opa evo ih namirisale hijene krv, opet ste se probudili.
Moja obaveza koju sam i ispunio jeste da sam svaku utakmicu prisutan na Grbavici i iz ljubavi odem i pruzim podrsku igracima i Klubu.
Slicna situacija je bila prije 8-9 godina kada je Gredic tada izasao javno i rekao kako idemo u proces stabilizacije pa smo prihvatili Odovica kao trenera i njegove igrace, pa nas je veoma malo dijelilo da osvojimo titulu.
Sad su druga vremena, ispred sebe imamo najmanje 6-7 finansijski jacih klubova i moramo se boriti s tim.
Moja ocekivanja ce porast tek od naredne sezone jer ce se mnoge stvari iskristalizirati i moci cemo dovoditi bolje i kvalitetnije igrace, a samim time ocekivati i bolje rezultate.
Ne treba snagu trositi na bespotrebna prepucavanja, vec nasu snagu trebamo pokazati sutra na stadionu, gdje cemo doci i pruziti podrsku voljenom klubu.
Piskaranjem SIGURNO nista necemo promjeniti, a dolaskom na stadion mozemo mnogo dobrog napravit.
Napunimo Dolinu cupova i pokazimo DUSMANIM sa svih strana da je najjace Zeljino oruzje armija njegovih navijaca
Uprava: Vracamo dugove
Raja: Bravo podrska
Rezltat: Mi sredina tabele
Raja: Yebe mater svima hoce rezultat
...e pa neces rezultat ljudino jer ga tako nece bit
Da bi napravio rezultat moraces u dug, i sta kad ga napravis onda opet stabilizacija....kao sto rekoh, dolaskom na nulu neces dobit nikakv bonus...
Evo da ti odma kazem da nit ces doves bolje igrace ovim pristupom niti ces sta vise napravit od ovog sad..eto slobodno me se sjeti iduce sezone i citiraj
I jos jednom da ponovim, ja nisam ni protiv ovog niti kazem da neko lose radi...ja bi mogo rec licni stav,medjutim ne mora znacit da je taj stav ispravan jer nisam ja napmaetniji, ali ako je ovo konsenzus raje i uprave onda ok podrzacu i ja...
Samo sam vrlo dobro svjestan mogucnosti i gdje nas to vodi
=\_1921_/=
Kakva imena se spominju
To koliko ste naroda otjerali sa stadiona smjenom Basica vidjet cete tek sutra
BEKRICU ODLAZI

To koliko ste naroda otjerali sa stadiona smjenom Basica vidjet cete tek sutra
BEKRICU ODLAZI
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.