NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

prisonbreak
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la prisonbreak » 03 nov 2023, 14:35

Teske teme, teske odluke.

Sve to nosi ovaj proces obnove. Logicno je da ima padova, i biti ce ih jos, al takodjer i uspona.

Iskreno volio bih da se do ljeta posveti potpuno ciscenju dugova, i da na ljeto potpuno se mozemo posvetiti ekipu.

Tu je tesko naci balans, da imamo aktivne rezultate a da sto manje potrosimo na ekipu.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 nov 2023, 14:39

dinodino2019 je napisao/la:
03 nov 2023, 14:24
Da vidimo bas koliko ce vas pametnjakovica u nedjelju dati podrsku dolaskom na stadion. Ako bude 1.000 na stadionu sjeci mi glavu, ali glavni smo na pametovanju.
Ovaj post sam cekao. Naravno da ce posjeta biti manja nakon ovako losih rezultata i loseg angazmana. Rezultati su jos i dobri kakva je igra. Sutra radim, tako da ne mogu doci na utakmicu. A dosao bih. Ja sam jedan od ovisnika o Čeliku kakav god je. Kao i 99 % ovih forumasa.
Ne bih da se ispovjedam, ali kupio sam dvije ploce, clan sam kluba dakle platio clanarinu, pomazem klubu koliko mogu. Mislim da nas sunce nece dugo ogrijati da bi bili uopste nekad na stepenu kakav je sad Zrinjski. Pa i Sloboda kakva je sad, glat bi ispala iz PL Bi H. Tezak, dug i neizvjestan put je pred nama
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 14:41

prisonbreak je napisao/la:
03 nov 2023, 14:35
Teske teme, teske odluke.

Sve to nosi ovaj proces obnove. Logicno je da ima padova, i biti ce ih jos, al takodjer i uspona.

Iskreno volio bih da se do ljeta posveti potpuno ciscenju dugova, i da na ljeto potpuno se mozemo posvetiti ekipu.

Tu je tesko naci balans, da imamo aktivne rezultate a da sto manje potrosimo na ekipu.
Slažem se. Više bi volio da završimo na 13. mjestu na kraju sezone ali da zaključno sa 30.6.2024 budemo bez kratkoročnih dugovanja, tj da ostane samo vik i dodatni reprogram i da ovi momci dobiju još jedan mandat na 4 godine pa da se rahat mogu posvetiti samo sportskom rezultatu.

Puno nam mogu pomoći eventualne dvije pobjede kući do kraja polusezone, imali bi 21 bod i na proljeće igramo 8 kući, 7 u gostima. Uz dva pojačanja, mogli bi sezonu privesti kraju sa istim budžetom kojim smo do sada rapolagali u ovoj sezoni.

Međutim ako useru i ove tri utakmice do kraja, onda će biti skuplja pita od tepsije pa htio, ne htio morat ćeš žestoko uložiti u igrački kadar da bi izborio opstanak.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 03 nov 2023, 14:42

Crni gavran je napisao/la:
03 nov 2023, 14:39
Da vidimo bas koliko ce vas pametnjakovica u nedjelju dati podrsku dolaskom na stadion. Ako bude 1.000 na stadionu sjeci mi glavu, ali glavni smo na pametovanju.
Ovaj post sam cekao. Naravno da ce posjeta biti manja nakon ovako losih rezultata i loseg angazmana. Rezultati su jos i dobri kakva je igra. Sutra radim, tako da ne mogu doci na utakmicu. A dosao bih. Ja sam jedan od ovisnika o Čeliku kakav god je. Kao i 99 % ovih forumasa.
Ne bih da se ispovjedam, ali kupio sam dvije ploce, clan sam kluba dakle platio clanarinu, pomazem klubu koliko mogu. Mislim da nas sunce nece dugo ogrijati da bi bili uopste nekad na stepenu kakav je sad Zrinjski. Pa i Sloboda kakva je sad, glat bi ispala iz PL Bi H. Tezak, dug i neizvjestan put je pred nama
Utakmica je prekosutra, a ne sutra.
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Oktopod
Kontakt:

Post Postao/la Oktopod » 03 nov 2023, 14:43

slika

Dobro smo se zajebali sa ovom parolom, kao da nam nije dosta vlastitih problema. Ako prođemo "samo" sa novcanom kaznom mozemo se nabit nogom u guzicu.
Iza svakog udarca po lopti mora stajati jedna misao!” – Dennis Bergkamp

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 03 nov 2023, 14:45

Convicts je napisao/la:
03 nov 2023, 14:42
Crni gavran je napisao/la:
03 nov 2023, 14:39
Utakmica je prekosutra, a ne sutra.
Prekosutra nocna smjena, sutra od 07 do 19, radim obadva dana
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 03 nov 2023, 15:26

puno je ovde sihira naki ,Sarejvo nije ni malo losije od svinjskog ,i vjerujte da smo juce protiv njih igrali ne bi 6-0 zijanili ,bio bi rezultat puno povoljniji za nas ,al takvi smo
pozzz
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 03 nov 2023, 15:27

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 03 nov 2023, 17:45

Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Convicts
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica - Članstvo

Post Postao/la Convicts » 03 nov 2023, 17:58

BROJ ČLANOVA (03.11.2023.)
1,011

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 03 nov 2023, 18:44

Ma treba zaboravit Zrinjski ljudi su prema nama Real Madrid trenutno,ispunili smo cilj u KUPU BIH htjeli smo jaceg dobili smo i pokazali su nam gdje smo trenutno.Gori su mi ovi sto su se nafurali da mozemo proci Zrinjski pa se ko razocarali bez ikakve realnosti. .Mene vise sad strah neki kazni ae bakljada ko bakljada lijepo je vidjet nekad i osjetit ali ona parola je gora a nikakve koristi nit su oni nama neka konkurencija ,bespotrebno placat kaznu.Onu bi kaznu zestoko neko platio u Europi a kod nas vidjet ce mo.
Posvetit se ove 3 utakmice uzet sto vise i dobra analiza pa vidjet sta i kako i sa kim dalje tj igracima i da li moze ovaj trener.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 03 nov 2023, 20:43

Protiv Buducnosti se vracamo na 442 bice dosta izmjena u ekipi sigurno.

Durmo,Sivac,Isakovic,Bajramovic,Arnautovic, Vardo, Mehić, Talha, Šarić, Durmiš i Mašić.

U drug pol izmjene Smajić, Zuna, Medjuseljac i Karić.

Potrebna su nam tri boda za mirniji finiš
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 20:55

03 nov 2023, 20:43

Durmo,Sivac,Isakovic,Bajramovic,Arnautovic, Vardo, Mehić, Talha, Šarić, Durmiš i Mašić.

Koliko me sjećanje služi, Arnautović je dobio treći žuti karton u Bihaću i propušta Banoviće?

Onda Smajić in, Bajramović na beka.

Definitivno će nam trebati kvalitetan lijevi bek na zimu, krilo i veznjak. Ostalo može proći pogotovo ako Horić bude spreman na proljeće i Isaković preseli na klupu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

convict35
Kontakt:

Post Postao/la convict35 » 03 nov 2023, 21:01

Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 20:55

Koliko me sjećanje služi, Arnautović je dobio treći žuti karton u Bihaću i propušta Banoviće?

Definitivno će nam trebati kvalitetan lijevi bek na zimu, krilo i veznjak. Ostalo može proći pogotovo ako Horić bude spreman na proljeće i Isaković preseli na klupu.
Horic bi treabao biti neki dan sam pricao sa njim kaE vraca se iducu polusezonu.
I dodao bi jos stopera obavezno dobrog uz horica ,da nam se nebi desilo opet neki peh pa ostajes sa amaterima u odbrani (Smajic Bajramovic pa et Isakovic nije vise za ozbiljnog fudbala poluvrijeme kao zamjena i sl.)

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 21:07

convict35 je napisao/la:
03 nov 2023, 21:01
Truhlo je napisao/la:

Horic bi treabao biti neki dan sam pricao sa njim kaE vraca se iducu polusezonu.
I dodao bi jos stopera obavezno dobrog uz horica ,da nam se nebi desilo opet neki peh pa ostajes sa amaterima u odbrani (Smajic Bajramovic pa et Isakovic nije vise za ozbiljnog fudbala poluvrijeme kao zamjena i sl.)
Bajramović je ok opcija na poziciji stopera, odlično je igrao u paru sa Horom. Zavisi kakvi uđemo na zimu, ako dobijemo ove dvije utakmice, mislim da neće biti potrebe tražiti stopera, odnosno ima prioritetnijih pozicija. U tom slučaju do kraja sezone starteri Horić i Bajramović, klupa Isaković i Smajić. Na ljeto se zahvaliti Isaku i prirediti oproštaj i zaganjati kvalitetnog stopera da igra u paru sa Horom.

Lijevi bek, veznjak play i krilo su nam najkritičnije pozicije i tu moramo baš ubosti na zimu. Najteže je iskopati dobrog lijevog beka, Arnautović klupa, a Bajramović nije za beka, nemaš od njega ništa u napadu.

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 03 nov 2023, 21:31

Sezona za Horića je završena.

Oporavak nakon operacije prednjeg križnog ligamenta u najvećim klubovima, sa najvećim uslovima, je minimalno 6-7 mjeseci. Kod nas je to 8 mjeseci.
Mnogi su smatrali da se Čelik izlaskom u posljednji rang bosanskohercegovačkog nogometa gasi. Bili su u potpunosti u krivu, a Čelik to dokazuje iz dana u dan!

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 21:35

laudrop je napisao/la:
03 nov 2023, 21:31

Oporavak nakon operacije prednjeg križnog ligamenta u najvećim klubovima, sa najvećim uslovima, je minimalno 6-7 mjeseci. Kod nas je to 8 mjeseci.
Šteta, znači dodaj i stopera na spisak za zimski transfer rok.

dinodino2019
Kontakt:

Post Postao/la dinodino2019 » 03 nov 2023, 21:42

laudrop je napisao/la:

Horić se vraća u martu i siguran sam da ce u drugom dijelu druge pokusezone zaigrati. Svakako nam treba stoper bek krilo i dobar veznjak. Isak ne moze vise od posla, covjek je istrosen ne moze stici sve i to se kad tad odrazi na terenu
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada

laudrop
Kontakt:

Post Postao/la laudrop » 03 nov 2023, 21:53

03 nov 2023, 21:42
laudrop je napisao/la:

Horić se vraća u martu i siguran sam da ce u drugom dijelu druge pokusezone zaigrati. Svakako nam treba stoper bek krilo i dobar veznjak. Isak ne moze vise od posla, covjek je istrosen ne moze stici sve i to se kad tad odrazi na terenu
Horić je operisan 22.09. - u martu tek može biti spreman za duele i kakvu-takvu igru na treningu. Za nešto ozbiljnije ne. Iz prve ruke znam kako je to. :D

A prethodno smo imali iste povrede kod Žune i Smajića, pa su se obojica, iako 10 godina mlađi, vraćali tek nakon 7-8 mjeseci.

Horić zbog sebe ne bi trebao žuriti jer ova sezona je svakako u zaboravu. Neka istrpi do ljeta, da bude što spremniji za narednu sezonu. S tom povredom se nije igrati i ne treba je požurivati. Van Dijk je sačekao 9 mjeseci.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 03 nov 2023, 22:22

Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 21:07
convict35 je napisao/la:
03 nov 2023, 21:01
Truhlo je napisao/la:

Bajramović je ok opcija na poziciji stopera, odlično je igrao u paru sa Horom. Zavisi kakvi uđemo na zimu, ako dobijemo ove dvije utakmice, mislim da neće biti potrebe tražiti stopera, odnosno ima prioritetnijih pozicija. U tom slučaju do kraja sezone starteri Horić i Bajramović, klupa Isaković i Smajić. Na ljeto se zahvaliti Isaku i prirediti oproštaj i zaganjati kvalitetnog stopera da igra u paru sa Horom.

Lijevi bek, veznjak play i krilo su nam najkritičnije pozicije i tu moramo baš ubosti na zimu. Najteže je iskopati dobrog lijevog beka, Arnautović klupa, a Bajramović nije za beka, nemaš od njega ništa u napadu.
Ja bi prije svega doveo dva top veznjaka,6 i 10.
Vardu bih vratio na stopera i doveo jos jednog dobrog stopera da igra s Vardom posto evo procitah Horica nema ni sljedecu polusezonu.
Lijevi bek, nek se porazgovara s Davudom prije priprema hocel se uozbiljit il ne.. koliko sam cuo on dosta vremena provodi za igricama.. da se vidi kako ce odradit pripreme, ako ih odradi ko i ove onda i lijevi bek apsolutno potreban.
Krilo bih doveo u slucaju da ode Saric mada mislim 90% da ce otic tako da i krilo jedno.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.