FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
43
21%
2. Borbu za Evropu
99
47%
3. Sredinu tabele
38
18%
4. Borbu za opstanak
29
14%

Ukupno glasova: 209

Viking1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Viking1921 » 03 nov 2023, 14:22

Evo opet ovih k.uraca sto se nisu javljali odavno pa iz rupa izaslii!!!!

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 03 nov 2023, 14:23

Ovaj rad uprave nas vodi u propast. Ko god misli da je drugačije nije baš zdravog razuma. Basic i Bekric su posljednji koji su trebali ići. Medjutim mi smo naopak narod, gdje neko misli da pored ovako loših rezultat krivac trener, a ne očajan rad kluba u cjelini. Botova je bilo i biće ih vazda al to nije većina.

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 nov 2023, 14:26

Ne znam kako, ali Hulahopka se svaki put vrati sa jos glupljim nickom. Cuj Laki :urnebes:
1921

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 nov 2023, 14:26

Laki26 je napisao/la:
03 nov 2023, 14:23
Ovaj rad uprave nas vodi u propast. Ko god misli da je drugačije nije baš zdravog razuma. Basic i Bekric su posljednji koji su trebali ići. Medjutim mi smo naopak narod, gdje neko misli da pored ovako loših rezultat krivac trener, a ne očajan rad kluba u cjelini. Botova je bilo i biće ih vazda al to nije većina.
a ti znas ko su botovi sve sa tri posta na ovom forumu :lolno:

Kamaga11
Kontakt:

Post Postao/la Kamaga11 » 03 nov 2023, 14:26

Laki26 je napisao/la:
03 nov 2023, 14:23
Hulahopkice ne mozes pisati o botovima, a jucer ti napravljen akaunt.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 nov 2023, 14:27

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
03 nov 2023, 14:26
Ne znam kako, ali Hulahopka se svaki put vrati sa jos glupljim nickom. Cuj Laki :urnebes:
Glupan pita otkud pare da se vrate dugovi, a ne zna za sta je ekonom zaduzen u klubu :urnebes:

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 03 nov 2023, 14:29

invincible1921 je napisao/la:
03 nov 2023, 12:56
Mozete li konacno prestati lagati sami sebe ili makar uprava da se prestane pravit luda. Sad ce neko rec svjesni smo toga...ocigledno nismo, jer da jesmo ne bi potajno trazili rezultate a znas i sam da ih ovako nece biti. Drugi su davno probili barijere da bi ih mogo stici ovom taktikom...

Vracanjem dugova i stabilizacijom rezultata nece biti ni sad ni za 10 ni za 20 godina...jer i da dodjemo na nulu opet da bi nesto napravio moraces rizikovat i opet sta promasis par igraca dvije sezone i opet u dug

Ocigledno dosta raje ima percepciju kad dodjes na nulu i ko na igrici otkljucas quest i dobijes 10 miliona :rol:

Odlucite se hocete li rezultat ili siguricu, slazem se da posroje klubovi koji mogu oboje ali mi nismo taj i necemo bit.

Tako da se bezveze traze teorije zavjere jer shvatam da se raji tesko pomirit da jedan takav klub najveci u drzavi je postao apsolutno nebitan u pogledu takmicenja

Imas neka generalno tri modela

-Vracaj dugove, pravi dugove, vracaj dugove...ganjaj rezultat i uspjehe. Rizicno jeste jer ti dosta zavisi od sposobnosti uprava i rezultata ali tako radi otprlike 90% klubova na planeti.

-Vracaj dugove i ne talasaj. Odlican pristup sa aspekta dugova i sigurnosti samo tu rezultata nece bit, a ako nam je rezultat nebitan onda ok jbg bicemo prosjecan klub i to je to. Uletice pehar neki tu i tamo svake prestupne godine

-Da nadjes nekoga ko sto pitari imaju mirvica. Ovdje dosta faktora igra ulogu, ali mi ga ovako necemo nac jer trazimo ga a molimo boga da ne nadjemo...mi bi htjeli ustvari da nam neko halali pare tj da smo i dalje narodni klub i da taj sto je dao pare se haman ne pita. Shvatite ako ce neko dat pare onda si njegovo vlasnistvo dok ih daje i to je to...u njegovim si rukama

Svaki od ova tri pristupa ima uporiste i prednosti i mane...ali mislim da bi krajnje vrijeme bilo da se odlucimo sta cemo i prihvatimo to kao cinjenicno stanje.

U sustini vecina raje hoce da se ne trose pare, al da se imaju igraci dovoljno dobri da se prave rezultati...e taj film
necete gledat.

Zavjere nema...samo iz prazne ne puca niti ce puci
Sve napisano kako treba. Bravo decko

1921ljoze
Kontakt:

Post Postao/la 1921ljoze » 03 nov 2023, 14:29

Vratio se hulahopka a ima ih jos izasli iz rupa.....
Ljudi su vratili sa 8.9 na 4.2 miliona duga
Gresaka ima ali opet ne upadamo u veci dug......na 4 boda smo od evrope
I meni je zao basica ali se pogubio i ne zna podnjeti pritisak i poraz (ne izlaskom na pres nakon igmana je to pokazao)ima on neko znanje al za neki drugi klub
Kad pogledamo gdje je sve radio nije bas imao neki top uspjeh a usput 16 utakmica bez pobjede je imao u Radomlju...pogubio se izgubio je svlacionicu i to je to....
Dugovi se vracaju ,evropa je 4 boda udaljena jer je liga losa bas losa....sa jos jednim izlaskom u evropu mi smo vratili dug(prije godinu dvije nismo imali za pripreme)raja to brzo zaboravi...

Pricamo Zeljo stabilizacija proces ljubav a sad bi sve tjerali svi....
Sutra na tekmu mi trebamo klubu
Igraj Zeljo kad je tesko nemoj da se predas :opaopa: :opaopa:

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 03 nov 2023, 14:32

Amidzatvojnajdrazi je napisao/la:
03 nov 2023, 14:26
Sanjin Lego je bio najjaci :rol:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Amidzatvojnajdrazi
Kontakt:

Post Postao/la Amidzatvojnajdrazi » 03 nov 2023, 14:34

@irfo, jel mu isti IP ili se bar sjetio restartovati router ovaj put? Javi kad saznas :urnebes:
1921

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 03 nov 2023, 14:35

Ma on je pitarski ker 1/1. Bilo koji nick da uzme, uvijek ista mantra. Napada sve pozitivno u vezi kluba, a onda krene da vrijeđa navijače i same forumaše. Bolesnik!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 03 nov 2023, 14:41

Previse se vjeruje internetu, forumima, filozofima poput carapice koji misle da besplatno mogu podvaliti svoje lafine. Sto je najgore, to dobrim dijelom i prolazi bas zato sto se ovi forumi toliko citaju. Imate svi priliku sutra iskazati svoje misljenje tamo gdje treba, kanite se spinova bilo koga i bilo cije struje
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 03 nov 2023, 15:05

03 nov 2023, 14:17
itatabisine je napisao/la:
03 nov 2023, 14:03
03 nov 2023, 13:33

Svaka cast upravi, na svemu tome. Ponovicu kao i virtualu, ja nisam reko ni da je dobro ni da je lose niti jedna od stvari koju sam naveo

Samo tako rezultata nece bit, budimo sretni radi svega sto si naveo jer i trebamo bit...samo onda prstanimo se bunit sto smo 7. na tabeli, jer da nismo 7. to sve sto si naveo se ne bi desilo
Ja kao pojedinac se nikad nisam ni bunio, "svario" sam u svojoj glavi da nemamo igracki kvalitet i kapacitet za vece domete.

Moja obaveza koju sam i ispunio jeste da sam svaku utakmicu prisutan na Grbavici i iz ljubavi odem i pruzim podrsku igracima i Klubu.

Slicna situacija je bila prije 8-9 godina kada je Gredic tada izasao javno i rekao kako idemo u proces stabilizacije pa smo prihvatili Odovica kao trenera i njegove igrace, pa nas je veoma malo dijelilo da osvojimo titulu.

Sad su druga vremena, ispred sebe imamo najmanje 6-7 finansijski jacih klubova i moramo se boriti s tim.

Moja ocekivanja ce porast tek od naredne sezone jer ce se mnoge stvari iskristalizirati i moci cemo dovoditi bolje i kvalitetnije igrace, a samim time ocekivati i bolje rezultate.

Ne treba snagu trositi na bespotrebna prepucavanja, vec nasu snagu trebamo pokazati sutra na stadionu, gdje cemo doci i pruziti podrsku voljenom klubu.

Piskaranjem SIGURNO nista necemo promjeniti, a dolaskom na stadion mozemo mnogo dobrog napravit.

Napunimo Dolinu cupova i pokazimo DUSMANIM sa svih strana da je najjace Zeljino oruzje armija njegovih navijaca
Ma nisam ni mislio ni na tebe niti na bilo kojeg pojednica pojedinacno, nego generalni stav:

Uprava: Vracamo dugove
Raja: Bravo podrska

Rezltat: Mi sredina tabele
Raja: Yebe mater svima hoce rezultat

...e pa neces rezultat ljudino jer ga tako nece bit

Da bi napravio rezultat moraces u dug, i sta kad ga napravis onda opet stabilizacija....kao sto rekoh, dolaskom na nulu neces dobit nikakv bonus...

Evo da ti odma kazem da nit ces doves bolje igrace ovim pristupom niti ces sta vise napravit od ovog sad..eto slobodno me se sjeti iduce sezone i citiraj

I jos jednom da ponovim, ja nisam ni protiv ovog niti kazem da neko lose radi...ja bi mogo rec licni stav,medjutim ne mora znacit da je taj stav ispravan jer nisam ja napmaetniji, ali ako je ovo konsenzus raje i uprave onda ok podrzacu i ja...

Samo sam vrlo dobro svjestan mogucnosti i gdje nas to vodi
Odlicno i slazem se.

Ali, sta ako se sasvim odredjenoj osobi stvara prostor da, nakon sto klub dodje na tu nulu i postane sportska nula, preuzme klub? I konacno dobije priliku da pravi kule, ali ne u oblacima, nego na pomocnom?

Kao sto kazes, nakon nule opet treba para. Odakle? Mozda neko dobronamjeran, opet, posudi, kao i prvi put. I opet klubu namakne omcu.

Mnogi bi jedva docekali. Navijaci placenih poreza i doprinosa. I cistih stolica. :D
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

ferroviario
Kontakt:

Post Postao/la ferroviario » 03 nov 2023, 15:16

GIBRA je napisao/la:
03 nov 2023, 14:19
Kakva imena se spominju :rol: :rol: :rol:

To koliko ste naroda otjerali sa stadiona smjenom Basica vidjet cete tek sutra

BEKRICU ODLAZI
Ako neko ne dođe sutra jer Bašić nije više trener, taj i nije navijač Želje.
Jesu ovo loše odradili, najviše jer su čekali 5 dana od Konjica, i jer su ga na kraju šutnuli ko kera. Ali on je izgubio svlačionicu i toliko je igrače ubio sa konstantnim šaltanjem da je morao ići.

Svi sutra na Grbavicu! Nema nam druge.

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 03 nov 2023, 15:26

Ni za pokojnim Odom se nije ovoliko plakalo.. Čovjek bi rekao da je napravio neki rezultat, a nas svaka ekipa nadigrala, sreća je pa imamo Muftića na golu, pa nas spašavao
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

Laki26
Kontakt:

Post Postao/la Laki26 » 03 nov 2023, 15:28

Nadji generalnog, ulozi novac, nadji sponzore, i niko ti nista ne može. A da u klubu nisi našao dva poštena sponzora osim donacija za tolike godine je sramotno vođenje kluba. Rezultati i novac povlače sve drugo u jednom nizu, ako se to ne poveže lagano ide raspad sistema.

Basic je najmanji krivac u cijeloj priči a prvi je letio. U toj činjenici lezi najveći problem. Ali polako samo, letit će oni svi iz kluba.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 nov 2023, 15:34

Laki mora da koristi nadimak kera

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 nov 2023, 15:39

slika

Bravo 1921 ekipa

Galic i Jasar ce sad naucit centrirat
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 03 nov 2023, 15:47

Prenese Lakija :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 03 nov 2023, 15:47

Laki26 je napisao/la:
03 nov 2023, 15:28
Nadji generalnog, ulozi novac, nadji sponzore, i niko ti nista ne može. A da u klubu nisi našao dva poštena sponzora osim donacija za tolike godine je sramotno vođenje kluba. Rezultati i novac povlače sve drugo u jednom nizu, ako se to ne poveže lagano ide raspad sistema.

Basic je najmanji krivac u cijeloj priči a prvi je letio. U toj činjenici lezi najveći problem. Ali polako samo, letit će oni svi iz kluba.
sta mislis da nadjemo i zaposlimo jos kojeg dodatnog ekonoma da se popravi situacija u klubu :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 34 gosta.