Heroin listovi kod nase desetke ce danas odraditi posaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:56Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar
Premijer liga BiH - aktuelno
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
cuj heroin listovikillafrommanilla je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:12Heroin listovi kod nase desetke ce danas odraditi posaoBegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:56Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar![]()
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Kasno si mu rekao. Jedva čekam kadar gdje Suljić prolijeće sa jedne na drugu stranu. Doduše ne svojom voljom.BegovicRamiz je napisao/la: ↑03 nov 2023, 16:56Klafuricu ne stavljaj Suljica da igra veceras
odnijece ga vjetar
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MocMahale444
Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Steta sto smo stali 95-te. To je jedina stvar koju zamjeram rahmetli Aliji. A trebali smo potamaniti gamad kad smo mogli. Nadam se da cu dozivjeti drugo poluvrijeme sto skorije dok sam jos u snazi. Ovaj put u hag bi isao sa debelim razlogom
Dokle doseže ljudska bolest? Čita li ovo administracija?meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Steta sto smo stali 95-te. To je jedina stvar koju zamjeram rahmetli Aliji. A trebali smo potamaniti gamad kad smo mogli. Nadam se da cu dozivjeti drugo poluvrijeme sto skorije dok sam jos u snazi. Ovaj put u hag bi isao sa debelim razlogom
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- MocMahale444
Zamjeram mu sto nije izdrko u šaku i zvizno sam sebi šamar, nego sto je napravio onog izdajnika bakira.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
A genocidasi su prica za sebe, od malena to je zadojeno mrznjom jer ih tako uce roditelji. Nebeski narod ovo ono.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ružne scene sa Hadžikićem
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Izgledate ko Turci, nosite njihova imena i njihovu vjeru.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.
Ko je Turcin vise, Mirza ili Srdjan?

@meraba. Iskreno prijatelju GLUP SI.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
-
Maradona10
- Kontakt:
Opet pises u isto vrijeme, garant te pustaju u setnju iz ustanove pa krisom pises. Nemam drugog objasnjenja. Jesmo li se dogovorili da nema preskakanja terapija?!?!meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Zadnja izmjena: Maradona10, dana/u 03 nov 2023, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jesam a vi pametni ste nam doveli drzavu do savrsenstvaAVNOJ je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:29@meraba. Iskreno prijatelju GLUP SI.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
Imena nisu turska nego arapska, vjera nije turska nego je univerzalna, sve religije monoteističke su nastale na području bliskog istoka, tim razmišljanjem i kršćanstvo pripada isključivo Arapima Jel ?
Smanjite tenzije i manje se bavite takvim razmišljanjem, ako se već pozivamo da smo sljedbenici navedenih religija onda je valjda jasno da smo svi potekli od istog čovjeka pa ne znam koji qrac više je bitno Jel neko turcin, srbin, bošnjak ili singapurcanin. Jel to neko sam po sebi vrijedniji ili je manje vrijedan zato što pripada određenoj narodnosti?
Smanjite tenzije i manje se bavite takvim razmišljanjem, ako se već pozivamo da smo sljedbenici navedenih religija onda je valjda jasno da smo svi potekli od istog čovjeka pa ne znam koji qrac više je bitno Jel neko turcin, srbin, bošnjak ili singapurcanin. Jel to neko sam po sebi vrijedniji ili je manje vrijedan zato što pripada određenoj narodnosti?
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
E cuj tursku vjeru hahahahaSuvorov je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:18Izgledate ko Turci, nosite njihova imena i njihovu vjeru.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.
![]()
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
I to si u pravu. Napravio je debila.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:04Zamjeram mu sto nije izdrko u šaku i zvizno sam sebi šamar, nego sto je napravio onog izdajnika bakira.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.MocMahale444 je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:37Ana Ljubojević se udara ko pecat, nece osunecena ćuna da je prca pa vileni ofajlica.
A genocidasi su prica za sebe, od malena to je zadojeno mrznjom jer ih tako uce roditelji. Nebeski narod ovo ono.
Genocidase ne uce samo roditelji nego i skole, ulica, crkve tj popovi koji im ga metnu pa im pricaju bajke o ugrozenosti i filuju ih spermom i mrznjom.
Zaostala sekta, jebbali ih Turci koji su ih nama ostavili.
Velež mnogo bolji, GOŠK nije prešao centar kako treba.
Onaj ko je doveo Oreča treba dobiti još jednu platu
Onaj ko je doveo Oreča treba dobiti još jednu platu
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Gdje to pise? Njihova vjera = ista vjera kao kod njih.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:49E cuj tursku vjeru hahahahaSuvorov je napisao/la: ↑03 nov 2023, 18:18Izgledate ko Turci, nosite njihova imena i njihovu vjeru.meraba je napisao/la: ↑03 nov 2023, 17:58Bosanski pravoslavci (citaj turska kopilad) su najzaostalije pleme na planeti.
![]()
- Antipolitika3
- Kontakt:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.