FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Re: F.K.Buducnost Banovici

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 14 mar 2011, 14:24

neutralan__ je napisao/la:jel neko zna hocel Halilovic biti spreman za Slaviju??
ma nece on bit na terenu jos neko vrijeme ... Prvo idu lagani treninzi pa tek onda treba dobijat po malo minutaze da se uigra .. polako ... bolje biti siguran da moze igrati nego zuriti jer bi moglo biti sta ozbiljnije nego sto jeste
1947!

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 14 mar 2011, 15:37

neutralan__ je napisao/la:jel neko zna hocel Halilovic biti spreman za Slaviju??

Ma kakva Slavija,tek danas prvi trening...bez lopte,sto nije NISTA NEOBICNO ZA NAS;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 14 mar 2011, 17:52

Hodza_manLju je napisao/la:

Ma kakva Slavija,tek danas prvi trening...bez lopte,sto nije NISTA NEOBICNO ZA NAS;)
aham,valjda bude spreman za one teze meceve koji nam slijede
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 17 mar 2011, 02:46

malo cemo vam pomoci u Mostaru,msl bilo bi fino od nas ipak ste vi nama dali 3 boda sad moramo nekako vama vratit :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 mar 2011, 12:40

Giallorossi je napisao/la:malo cemo vam pomoci u Mostaru,msl bilo bi fino od nas ipak ste vi nama dali 3 boda sad moramo nekako vama vratit :D
nismo vam dali ;) vi ste ta 3 boda zasluzili dobrom igrom ;) a slobodno vi dobite Zrinjskog nemamo nista protiv :lol:

Samit
Kontakt:

Post Postao/la Samit » 17 mar 2011, 16:58

Poštovani prijatelji navijači Budućnosti potrebna mi je pomoć. Već godinu dana sam u (ne)mogućoj misiji . pokušaju da na jedno mesto stavim sve završne tabele, svih fudbalskih. Nogometnih liga, po sezonama i rangovima takmičenja od 1920. do 1992.godine na prosotru od Triglava do Đevđelije. Kako samo deo toga izgleda možete pogledati i na Vremeplovu ligaških takmičenja na ovom istom forumu.

Molim one koji imaju bilo kakve završne tabele da mi pomognu. Potrebne su mi završne tabele liga u kojima je učestvovao Vaš klub, za period 1920 - 1992. Podatke (onaj ko ima) može postaviti na forumu - u vremeplovu ili mi poslati na emal. Ako je nekakva utjeha ne trebaju mi tablice Prve i Druge savezne lige / imam ih sve.

[email protected]

Može tipkano, može skenirano ili slikano iz monografija ili starih novina, odnosno biltena.

Ko je spreman da pomogne može me kontaktirati i privatnom porukom

Nadam se da ne tražim previše.

Hvala

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 mar 2011, 15:58

kakav je teren,hocel biti spreman za sutra?? ova kisa mora u petak pocet padat :roll:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 18 mar 2011, 16:18

neutralan__ je napisao/la:kakav je teren,hocel biti spreman za sutra?? ova kisa mora u petak pocet padat :roll:
Teren je u dobrom stanju sad sam bio na stadionu. Samo je na nekim dijelovima los sam od sebe ko i uvjek.Ali odlican je za igru ako se malo natopi. Samo ce presdstaviti veliki problem kadetima i juniorima koji igraju u nedjelju koji ce ga dodatno sj*bati ;)
1947!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 mar 2011, 19:31

Ljumani_Banovici je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:kakav je teren,hocel biti spreman za sutra?? ova kisa mora u petak pocet padat :roll:
Teren je u dobrom stanju sad sam bio na stadionu. Samo je na nekim dijelovima los sam od sebe ko i uvjek.Ali odlican je za igru ako se malo natopi. Samo ce presdstaviti veliki problem kadetima i juniorima koji igraju u nedjelju koji ce ga dodatno sj*bati ;)
ajd makar neka sutra bude spreman da se moze igrati,da ne bude ko protiv Veleza,a onda kadetima i juniorima .I. :D

Hodza_manLju
Kontakt:

Post Postao/la Hodza_manLju » 18 mar 2011, 19:41

neutralan__ je napisao/la:
Ljumani_Banovici je napisao/la:
ajd makar neka sutra bude spreman da se moze igrati,da ne bude ko protiv Veleza,a onda kadetima i juniorima .I. :D
Cisto sumnjam da ce sutra biti ista bolji nego protiv Veleza zbog kise koja pada....jeda sutra zasja;)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 mar 2011, 20:29

tesko da zasja,pa citavu sedmicu lijepo vrijeme i u petak kisa :cry:

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 18 mar 2011, 22:19

Vozdra Ljumani :mrgreen: kakvo ime nemaju ga ni Bengalski pijetlovi salim se malo,imam jedno pitanje.Posto nisam upoznat sa tim a nije mi nesto posebno daleko kakva je posjecenost u Banovicima kad su tekme onako odokativnom metodom govoreci ? I zasto Ljumani ne navijaju neki bojkot ili ,prisjecam se necega sa pocetka sezone da se najavljivao neki povratak i nesto slicno ali nema navijanja ako moze tih par odgovora ,moze i na pp nije problem.Ajd uzdravlje
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 mar 2011, 22:27

LudLo 2 je napisao/la:Vozdra Ljumani :mrgreen: kakvo ime nemaju ga ni Bengalski pijetlovi salim se malo,imam jedno pitanje.Posto nisam upoznat sa tim a nije mi nesto posebno daleko kakva je posjecenost u Banovicima kad su tekme onako odokativnom metodom govoreci ? I zasto Ljumani ne navijaju neki bojkot ili ,prisjecam se necega sa pocetka sezone da se najavljivao neki povratak i nesto slicno ali nema navijanja ako moze tih par odgovora ,moze i na pp nije problem.Ajd uzdravlje

posjecenost je dobra,ne znam negdje sam bio procitao da odmah iza Zelje,Sarajeva,Celika smo bili mi nekih 2800 bio prosjek,a ne znam jeli se sta promijenilo,Ljumani 'bojkotuju' od one sezone 2005/06 kad smo ispali jer su navodno neki nasi igraci prodali utakmicu Slobodi (0:1) i tako nam obezbijedili put u nizi rang ;)

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 mar 2011, 22:30

Ljumani sta se sikirate mi cemo vam dati 3 boda i onako nama nece trebat ni zasta :D reci cu ja jogetu da ga zabije sam sebi :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LudLo 2
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 2 » 18 mar 2011, 22:32

LudLo 2 je napisao/la:Vozdra Ljumani :mrgreen: kakvo ime nemaju ga ni Bengalski pijetlovi salim se malo,imam jedno pitanje.Posto nisam upoznat sa tim a nije mi nesto posebno daleko kakva je posjecenost u Banovicima kad su tekme onako odokativnom metodom govoreci ? I zasto Ljumani ne navijaju neki bojkot ili ,prisjecam se necega sa pocetka sezone da se najavljivao neki povratak i nesto slicno ali nema navijanja ako moze tih par odgovora ,moze i na pp nije problem.Ajd uzdravlje

posjecenost je dobra,ne znam negdje sam bio procitao da odmah iza Zelje,Sarajeva,Celika smo bili mi nekih 2800 bio prosjek,a ne znam jeli se sta promijenilo,Ljumani 'bojkotuju' od one sezone 2005/06 kad smo ispali jer su navodno neki nasi igraci prodali utakmicu Slobodi (0:1) i tako nam obezbijedili put u nizi rang ;)
Ne kontam ovaj bojkot ,ja sam gledao neke snimke iz 2009 ljumani,zar nije bila prica da se necete vratiti jer su od vas kao trazili da placate karte na tribinu ili tako nesto,msm negdej sam citao pa provjeravam.
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 mar 2011, 22:35

LudLo 2 je napisao/la:

Ne kontam ovaj bojkot ,ja sam gledao neke snimke iz 2009 ljumani,zar nije bila prica da se necete vratiti jer su od vas kao trazili da placate karte na tribinu ili tako nesto,msm negdej sam citao pa provjeravam.
to su snimke kada smo bili u Prvoj ligi Federacije i to su bili malobrojni tako da kazem klinci nije bilo nista ozbiljnije,nakon toga kada smo usli u Premier ligu bilo je price o mogucem povratku 'starih' Ljumana,onda na utakmici protiv Drine se okupila nekolicina Ljumana i jednostavno nisu im dali da udju na Istok gjde su uvijek bili i od tada kraj....

kuman_@mel
Kontakt:

Post Postao/la kuman_@mel » 18 mar 2011, 23:37

upravo je tako bilo...sve je do **** uprave...i teren su nam sjebali,igracki kadar znantno oslabili,place kasne 3 mjeseca vec..traze pare za kartu...sve su to razlozi zbog kojih... iako zeljni navijanja ljumani nemogu da to ostvare ebg :evil: :evil:
Zemljo tisucljetna,na vjernost ti se kunem !

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 18 mar 2011, 23:43

kuman_@mel je napisao/la:upravo je tako bilo...sve je do **** uprave...i teren su nam sjebali,igracki kadar znantno oslabili,place kasne 3 mjeseca vec..traze pare za kartu...sve su to razlozi zbog kojih... iako zeljni navijanja ljumani nemogu da to ostvare ebg :evil: :evil:
da,da bas se sjecam one sezone kad smo ispali u gradu preko cijele oglesne table pisalo "podrzite nas Mancester kada je najteze",dosli da podrzimo oni prodaju utakmice.....pa onda nedaju uc na stadion,pa hoce pare za karte,i šlag na tortu uloze (navodno) 120 000 km za travnjak,a naprave jos gori nego sto je bio :lol: :roll:

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 19 mar 2011, 06:31

kuman_@mel je napisao/la:upravo je tako bilo...sve je do **** uprave...i teren su nam sjebali,igracki kadar znantno oslabili,place kasne 3 mjeseca vec..traze pare za kartu...sve su to razlozi zbog kojih... iako zeljni navijanja ljumani nemogu da to ostvare ebg :evil: :evil:
da,da bas se sjecam one sezone kad smo ispali u gradu preko cijele oglesne table pisalo "podrzite nas Mancester kada je najteze",dosli da podrzimo oni prodaju utakmice.....pa onda nedaju uc na stadion,pa hoce pare za karte,i šlag na tortu uloze (navodno) 120 000 km za travnjak,a naprave jos gori nego sto je bio :lol: :roll:
ja se samo sjecam da je tad zool pao sa onog zida gdje se prelazilo, sav se izlomio :lol: :lol: :lol:
1947!

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 19 mar 2011, 09:11

aj sretno danas,oderite Slaviju mi cemo Zrinjski i svi zadovoljni :mrgreen:
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.