Mec su poceli iza 00:00h.
Sramota da se ovo desi, po kojem osnovu i Djokovic i Rune dobiju vise vremena za odmor iako su njihovi mecevi daleko prije zavrseni?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Mec su poceli iza 00:00h.
Ma niđe veze, slažem se s tobom. Pogotovo za Đokovića. Samo kažem da je Sinner imao priliku da puno ranije bude u krevetu.
Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.
Nemojte života vam. Nagrnuti će da vas optuže da ga mrzite jer je Srbin.. dovoljno su tema pokvarili.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:28Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.
Ma meni je i Džumhur odvratan k'o pacov, ja kažem kako jest.scholsey je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:34Nemojte života vam. Nagrnuti će da vas optuže da ga mrzite jer je Srbin.. dovoljno su tema pokvarili.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:28Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.![]()
I tom istom Kecamovicu bi sa tim ponasanjem pronasao 1000 mana da ima Novakovu karijeru. Zna se sta tebi najvise smeta.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:39Ma meni je i Džumhur odvratan k'o pacov, ja kažem kako jest.scholsey je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:34Nemojte života vam. Nagrnuti će da vas optuže da ga mrzite jer je Srbin.. dovoljno su tema pokvarili.IceTea je napisao/la: ↑03 nov 2023, 22:28
Čim izgubi set odmah ide duža pauza, pa se čudi što ga niko ne voli. Totalno nesportski da se protivniku uništi ritam. I godinama to radi. Svađe s publikom, grimase i provokacije su već postale njegov ritual. Nije mi jasno kako neko može navijati za ovog idiota.![]()
Što se Srbije tiče, onaj Kecmanović mi je ok teniser, kulturica, fin, miran, a dobar igrač. Ovaj se ne zna ponašat jbt, isto životinja neka, uvijek isto. Normalno da će biti najomraženiji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.