NK Čelik Zenica

Moderator/ica: GracanicaAA

convict35
Kontakt:

Re: NK Čelik Zenica

Post Postao/la convict35 » 03 nov 2023, 22:24

Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 21:35
laudrop je napisao/la:
03 nov 2023, 21:31
Sezona za Horića je završena.

Oporavak nakon operacije prednjeg križnog ligamenta u najvećim klubovima, sa najvećim uslovima, je minimalno 6-7 mjeseci. Kod nas je to 8 mjeseci.
Šteta, znači dodaj i stopera na spisak za zimski transfer rok.
Neki dan licno pricao sa njim i rekao mi DA CE BIT SPREMAN ZA IDUCU POLUSEZONU ,znaci licno on kaze

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 03 nov 2023, 22:52

NekiForumas je napisao/la:
03 nov 2023, 22:22
Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 21:07
convict35 je napisao/la:
03 nov 2023, 21:01

Horic bi treabao biti neki dan sam pricao sa njim kaE vraca se iducu polusezonu.
I dodao bi jos stopera obavezno dobrog uz horica ,da nam se nebi desilo opet neki peh pa ostajes sa amaterima u odbrani (Smajic Bajramovic pa et Isakovic nije vise za ozbiljnog fudbala poluvrijeme kao zamjena i sl.)
Bajramović je ok opcija na poziciji stopera, odlično je igrao u paru sa Horom. Zavisi kakvi uđemo na zimu, ako dobijemo ove dvije utakmice, mislim da neće biti potrebe tražiti stopera, odnosno ima prioritetnijih pozicija. U tom slučaju do kraja sezone starteri Horić i Bajramović, klupa Isaković i Smajić. Na ljeto se zahvaliti Isaku i prirediti oproštaj i zaganjati kvalitetnog stopera da igra u paru sa Horom.

Lijevi bek, veznjak play i krilo su nam najkritičnije pozicije i tu moramo baš ubosti na zimu. Najteže je iskopati dobrog lijevog beka, Arnautović klupa, a Bajramović nije za beka, nemaš od njega ništa u napadu.
Ja bi prije svega doveo dva top veznjaka,6 i 10.
Vardu bih vratio na stopera i doveo jos jednog dobrog stopera da igra s Vardom posto evo procitah Horica nema ni sljedecu polusezonu.
Lijevi bek, nek se porazgovara s Davudom prije priprema hocel se uozbiljit il ne.. koliko sam cuo on dosta vremena provodi za igricama.. da se vidi kako ce odradit pripreme, ako ih odradi ko i ove onda i lijevi bek apsolutno potreban.
Krilo bih doveo u slucaju da ode Saric mada mislim 90% da ce otic tako da i krilo jedno.
Iako nije još vrijeme pošto pišemo o rosteru, ovako nekako bi na zimu uradio:
Golmani ostaju Durmo, Mlačo, Brkić
Desni bek: Sivac, Hodžić
Stoperi: Pojačanje, Bajramović starteri klupa Isaković, Smajić, kad se Hora vrati ide u prvu postavu, Bajramović klupa, Isaković penzija
Lijevi bek: Pojačanje, Arnautović
Zadnji vezni: Pojačanje, Vardo, Begić, Mehić
Ofanzivni vezni: Međuseljac, Tabaković
Desno krilo: Pojačanje, Karalić
Lijevo krilo: Šarić, Durmiš
Napad: Mašić, Karić na kraju sezone penzija, Ahmetspahić

Raskid ugovora: Šetkić, Žuna, Salkanović, Pehilj i oni ostali što se vucaju po klupi i tribinama.

Po nekom prioritetu ključna pozicija je kvalitetna šestica da se dovede, pa onda lijevi bek, pa krilo, pa zadnja pozicija stopera. Možda u opticaj ubaciti i 10ku, Međuseljca planirati na desnom krilu, ne znam samo se nadam da ćemo osvojiti 6 bodova do kraja polusezone da ne moramo dovoditi cijeli tim na zimu.

Zimski rok je uvijek oskudan i teško je dovesti tada igrača, svi pišu daj top veznjaka, krilo, beka, svi manje više vidimo gdje škripi, ali hajde iskopaj igrača da je slobodan ili da hoće doći na zimu. Ono što se ubolo sa Arežinom je jednom u 10 godina, nema takvih veznjaka na izvoz. Sve su prilike da ćemo dobiti neke malo naprednije verzije Varde ili Žune, nikakav top kvalitet da se razumijemo.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 03 nov 2023, 23:10

Ko su dobitnici nagradne igre od BH Telecom-a?
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 03 nov 2023, 23:21

Mi prvo dobru zamjenu trebamo naci za Isakovića, al dobru.Iskusnog korpolentnog stamenog igrača u zadnjoj liniji.Sa Horićem nebi žurio, a niti će moći čovjek igrati i da bude spreman u martu, opet ce ulaziti po malo svakako sa klupe i njega bi prekrizio za ovu sezonu, neka ga polahko za iducu.Tako da nam svakako 2 odbrabena igrača trebaju i još uzmeš u obzir da ce biti odlazaka.Polahko dovodi igrače i polahko uigravati za iducu sezonu.Ako ne možemo dovesti kvalitetna barem 2 igrača, onda nebi nikoga ni dovodio.Bolje je dovesti 2 kvalitetna provjerena igrača koji ce opravdati te pare, nego nekih 5-6 komada gdje nece nista pokazati i samo baciti pare na njih i zatim otici, na kraju sta imas nemas nista, ponovo sklapaj ekipu, na kraju hoces proc jeftino prođeš skupo.

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 03 nov 2023, 23:34

Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 22:52
03 nov 2023, 22:22
Truhlo je napisao/la:
03 nov 2023, 21:07

Bajramović je ok opcija na poziciji stopera, odlično je igrao u paru sa Horom. Zavisi kakvi uđemo na zimu, ako dobijemo ove dvije utakmice, mislim da neće biti potrebe tražiti stopera, odnosno ima prioritetnijih pozicija. U tom slučaju do kraja sezone starteri Horić i Bajramović, klupa Isaković i Smajić. Na ljeto se zahvaliti Isaku i prirediti oproštaj i zaganjati kvalitetnog stopera da igra u paru sa Horom.

Lijevi bek, veznjak play i krilo su nam najkritičnije pozicije i tu moramo baš ubosti na zimu. Najteže je iskopati dobrog lijevog beka, Arnautović klupa, a Bajramović nije za beka, nemaš od njega ništa u napadu.
Ja bi prije svega doveo dva top veznjaka,6 i 10.
Vardu bih vratio na stopera i doveo jos jednog dobrog stopera da igra s Vardom posto evo procitah Horica nema ni sljedecu polusezonu.
Lijevi bek, nek se porazgovara s Davudom prije priprema hocel se uozbiljit il ne.. koliko sam cuo on dosta vremena provodi za igricama.. da se vidi kako ce odradit pripreme, ako ih odradi ko i ove onda i lijevi bek apsolutno potreban.
Krilo bih doveo u slucaju da ode Saric mada mislim 90% da ce otic tako da i krilo jedno.
Iako nije još vrijeme pošto pišemo o rosteru, ovako nekako bi na zimu uradio:
Golmani ostaju Durmo, Mlačo, Brkić
Desni bek: Sivac, Hodžić
Stoperi: Pojačanje, Bajramović starteri klupa Isaković, Smajić, kad se Hora vrati ide u prvu postavu, Bajramović klupa, Isaković penzija
Lijevi bek: Pojačanje, Arnautović
Zadnji vezni: Pojačanje, Vardo, Begić, Mehić
Ofanzivni vezni: Međuseljac, Tabaković
Desno krilo: Pojačanje, Karalić
Lijevo krilo: Šarić, Durmiš
Napad: Mašić, Karić na kraju sezone penzija, Ahmetspahić

Raskid ugovora: Šetkić, Žuna, Salkanović, Pehilj i oni ostali što se vucaju po klupi i tribinama.

Po nekom prioritetu ključna pozicija je kvalitetna šestica da se dovede, pa onda lijevi bek, pa krilo, pa zadnja pozicija stopera. Možda u opticaj ubaciti i 10ku, Međuseljca planirati na desnom krilu, ne znam samo se nadam da ćemo osvojiti 6 bodova do kraja polusezone da ne moramo dovoditi cijeli tim na zimu.

Zimski rok je uvijek oskudan i teško je dovesti tada igrača, svi pišu daj top veznjaka, krilo, beka, svi manje više vidimo gdje škripi, ali hajde iskopaj igrača da je slobodan ili da hoće doći na zimu. Ono što se ubolo sa Arežinom je jednom u 10 godina, nema takvih veznjaka na izvoz. Sve su prilike da ćemo dobiti neke malo naprednije verzije Varde ili Žune, nikakav top kvalitet da se razumijemo.
Slažem se truhloni, samo jos 10ka nam treba, tu bi volio nekoga tipa Arežine, jer nam treba da mali Međuseljac napreduje i da ima skim da igra i od nekoga da uči.Dobar je Međuseljac bio sa Arežinom u tandemu ako se sjetimo.
Ako uspijemo ubrzo odblokirati račun, onda nam je tržište otvorenije i imamo više igrača u opticaju, ovako jako teško još zimski prelazni rok.Tako da nadam se da cemo ga do kraja sezone odblokirati, jer nam jako treba odblokiran račun :D

Zenicanin988
Kontakt:

Post Postao/la Zenicanin988 » 04 nov 2023, 00:35

Mi u napadu, ofula Saric gol i ostale malo lezat, igra ide dalje, njihov desni bek (Saricev igrac) lagano iznese loptu prema nasem sesnaestercu, prostora ko u prici, Saric se lagano dize, gledam Damjanovica, urla iz sveg glasa na Sarica, viče mu VRAČAJ SE ŠTA GLEDAš, ŠTA ĆEŠ TU. Nece haman Saric biti miljenik trenera 😁
Čelik Zenica, bosanski gigant!!!

Sanjam sretno Bilinooo!!!

Celicni
Kontakt:

Post Postao/la Celicni » 04 nov 2023, 01:12

Zenicanin988 je napisao/la:
04 nov 2023, 00:35
Mi u napadu, ofula Saric gol i ostale malo lezat, igra ide dalje, njihov desni bek (Saricev igrac) lagano iznese loptu prema nasem sesnaestercu, prostora ko u prici, Saric se lagano dize, gledam Damjanovica, urla iz sveg glasa na Sarica, viče mu VRAČAJ SE ŠTA GLEDAš, ŠTA ĆEŠ TU. Nece haman Saric biti miljenik trenera 😁
Kakav Šarić.Lik prvo ne liči niti na igrača, savio se sav ko bumerang, noge ko stalak za infuziju i komplet sav on, disciplina 0 i sam za sebe lik konstantno igra, ne j.ebe niti igrace oko sebe niti trenera.Nedo bog da sam ja umjesto Damjanovica, ovog igraca bi prvo prebio na terenu, ovo je jedna k.urcina od igraca obicna.Sa ovim igracem samo mozes osjediti.Najveca podvala Čeliku.

Convicts
Kontakt:

Post Postao/la Convicts » 04 nov 2023, 10:50

Ambasadorica Izraela u BiH pozvala NS BiH da reaguje zbog transparenta Robijaša u Zenici
Šta zna hrđa kako se kalio Čelik.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 nov 2023, 11:03

Convicts je napisao/la:
04 nov 2023, 10:50
Ambasadorica Izraela u BiH pozvala NS BiH da reaguje zbog transparenta Robijaša u Zenici
Da nam nece mozda stadion bombardovat kao Gazu, ako NFSBiH ne reaguje? Mogu nam ga samo pofaflat.
Znaci ipak trans nije badava, ubo je u srz :D

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 04 nov 2023, 11:32

Zenicanin988 je napisao/la:
04 nov 2023, 00:35
Nedisciplinovan i lijen igrac nije miljenik ni jednog trenera na svijetu tako da mislim da njegovo vrijeme u Celiku polako otkucava. Nazalost sam sebi je kriv.

NekiForumas
Kontakt:

Post Postao/la NekiForumas » 04 nov 2023, 11:40

Celicni je napisao/la:
03 nov 2023, 23:21
Mi prvo dobru zamjenu trebamo naci za Isakovića, al dobru.Iskusnog korpolentnog stamenog igrača u zadnjoj liniji.Sa Horićem nebi žurio, a niti će moći čovjek igrati i da bude spreman u martu, opet ce ulaziti po malo svakako sa klupe i njega bi prekrizio za ovu sezonu, neka ga polahko za iducu.Tako da nam svakako 2 odbrabena igrača trebaju i još uzmeš u obzir da ce biti odlazaka.Polahko dovodi igrače i polahko uigravati za iducu sezonu.Ako ne možemo dovesti kvalitetna barem 2 igrača, onda nebi nikoga ni dovodio.Bolje je dovesti 2 kvalitetna provjerena igrača koji ce opravdati te pare, nego nekih 5-6 komada gdje nece nista pokazati i samo baciti pare na njih i zatim otici, na kraju sta imas nemas nista, ponovo sklapaj ekipu, na kraju hoces proc jeftino prođeš skupo.
Ja pretpostavljam da ce bas ovako biti kako si i napisao. Gledat ce da se dovedu dva kvalitetna igraca tamo gdje najvise fali, bas tako sto kazes da opravdaju te pare. Nekim ce se zahvalit i to je to. Sto bi i po mom misljenju bio dobar potez.

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 11:55

04 nov 2023, 11:40
Celicni je napisao/la:
03 nov 2023, 23:21
Ja pretpostavljam da ce bas ovako biti kako si i napisao. Gledat ce da se dovedu dva kvalitetna igraca tamo gdje najvise fali, bas tako sto kazes da opravdaju te pare. Nekim ce se zahvalit i to je to. Sto bi i po mom misljenju bio dobar potez.
To je to, ili kvalitet dovesti ili ništa. Smatram da ima prostora za tri kvalitetna igrača, ako uzmemo u obzir da se u budžetu oslobodio prostor odlascima Bronje, Hrelje, A. Mehića, Piljuga. Kada dodamo na zimu još 3, 4 odlaska, 3 kvalitetna igrača su prioritet.

Do početka februara lagano kompletirati ekipu, omogućiti kvalitetne pripreme kao prošle godine u Makarskoj i onda bez stresa i pritiska na proljeće. Samo da dobijemo Budućnost i Zvijezdu :pray:
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 04 nov 2023, 12:00

FliX je napisao/la:
04 nov 2023, 11:03
Convicts je napisao/la:
04 nov 2023, 10:50
Da nam nece mozda stadion bombardovat kao Gazu, ako NFSBiH ne reaguje? Mogu nam ga samo pofaflat.
Znaci ipak trans nije badava, ubo je u srz :D
Svaka čast za parolu.
Znam da će biti kazna, a ja kao navijač Želje se kunem da ću naći način i uplatiti na račun Čelika bar 50 maraka. To je bukvalno ništa, ali je bitno da se zna da smo na strani pravde, istine i normalnih vrijednosti. Djaba antagonizam izmedju nasa dva grada, nekad situacija nalaže da se ponašamo drugačije. Živi i zdravi bili.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

Cod
Kontakt:

Post Postao/la Cod » 04 nov 2023, 12:12

Hvala ovom navijaču Želje. Njih je istina itekako pogodila. Ova sugava ambasadorica samo što nije iz gulasa počela iskakati.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 04 nov 2023, 12:40

Cod je napisao/la:
04 nov 2023, 12:12
Hvala ovom navijaču Želje. Njih je istina itekako pogodila. Ova sugava ambasadorica samo što nije iz gulasa počela iskakati.
Ma strašno ih je pogodila. Ne mogu sebi doć.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 04 nov 2023, 12:50

Et sta su dugovi ,danas izgleda Zvijezda dzaba otputovala u Gorazde nece ni igrat bivsi trener ih blokiro.Hvala bogu mi vise ne bi tih problema trebali imat.
Sutra se nadam nekoj pobjedi pa kakvoj god i nekako polusezonu zavrsit mirnije pa analizirat sve,plan napravit dobar i sprovest u proljece.
Ovaj transparent nepotreban ak ce nam kaznu nabit vecu i sta si dobio nista.

FliX
Kontakt:

Post Postao/la FliX » 04 nov 2023, 12:57

BatistutA19 je napisao/la:
04 nov 2023, 12:50
Et sta su dugovi ,danas izgleda Zvijezda dzaba otputovala u Gorazde nece ni igrat bivsi trener ih blokiro.Hvala bogu mi vise ne bi tih problema trebali imat.
Sutra se nadam nekoj pobjedi pa kakvoj god i nekako polusezonu zavrsit mirnije pa analizirat sve,plan napravit dobar i sprovest u proljece.
Ovaj transparent nepotreban ak ce nam kaznu nabit vecu i sta si dobio nista.
To znaci ove sezone Zvijezda OUT i jos jedan fenjeras. Naravno ukoliko iz premijerke ispadne jedan federalac.

sve5
Kontakt:

Post Postao/la sve5 » 04 nov 2023, 13:00

Kako igra mali Basic na posudbi? Zadnjih par tekmi prosle sezone i protiv Klisa je izgledao bolje i zrelije od ovih pokusaja igraca (Mehic, Zuna)..

Truhlo
Kontakt:

Post Postao/la Truhlo » 04 nov 2023, 13:04

sve5 je napisao/la:
04 nov 2023, 13:00
Kako igra mali Basic na posudbi? Zadnjih par tekmi prosle sezone i protiv Klisa je izgledao bolje i zrelije od ovih pokusaja igraca (Mehic, Zuna)..
Pratim ove naše igrače na posudbama i Bašić je prvotimac u Krivaji, igra super na poziciji centralnog veznog i desetke. Uz njega je na posudbi i Ibraković ljevak igra na poziciji stopera i lijevog beka, sličan igrač kao Bajramović. Također redovno igra i starter je svaku utakmicu, većinom na stoperskoj poziciji, a odigrao je i par na poziciji lijevog beka.

Žuna Samed je starter u Nemili i igra redovno na poziciji stopera.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 04 nov 2023, 13:07

Samo da se zahvalim upravi kluba jer su uz nemoguće napore i opstrukcije uspjeli klub dovesti do koliko toliko sigurne zone da možemo igrati utakmice, a ne ovako kao Zvijezda. :salut:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.