FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

montolivo18
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la montolivo18 » 01 nov 2023, 13:40

simonknows je napisao/la:
01 nov 2023, 11:27
montolivo18 je napisao/la:
01 nov 2023, 11:05
01 nov 2023, 10:56

Ne moramo mu suditi, dovoljno je da pogledamo kako igra Dervišagić da znamo da ništa ne treba dirati dok ide, što bi sad nešto izvodili. Merdović isto satra ovu ligu, ulazi s klupe kao i Lelić pa ima statistiku skoro kao Dervišagić. Uz to, Luka je prošle sezone u Jedinstvu zakucao ligu, dok je u nešto jačem Tošku Lelić bio klada i prevara. Anid Travančić otprilike
Pa Dervišagića ne treba dirati, mada ne može ni on i ne treba igrati svaku 90 minuta. Bio se malo pohasio,pa je zato i ostao na klupi protiv Čelika. Drago mi je da je to Nalić uočio. Imao je on taj problem i u Sarajevu, da kad uzme loptu, nikoga ne vidi, nešto slično kao Peñaranda trenutno. Što se tiče statistike, ne znam tačno, ali mislim da je Merdović igrao puno više od Lelića. Duga je sezona, imamo tu i KUP.
S razlogom.
Ja gledam realno, ne znam da li su nekome Merdović ili Dervišagić jarani pa su subjektivni. Nikako ne možeš reći da Merdović sa razlogom ima više minuta od Lelića jer eto ima 2 gola. Ok svaka čast za golove, ali mene Merdović ničime nije ubjedio da je neko top pojačanje, Lelić za razliku od Merdovića mi je puno agresivniji, brži i agilniji, barem za ove utakmice što je ušao i na jednom treningu što sam gledao.

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 01 nov 2023, 14:05

01 nov 2023, 13:40
01 nov 2023, 11:27
01 nov 2023, 11:05
Pa Dervišagića ne treba dirati, mada ne može ni on i ne treba igrati svaku 90 minuta. Bio se malo pohasio,pa je zato i ostao na klupi protiv Čelika. Drago mi je da je to Nalić uočio. Imao je on taj problem i u Sarajevu, da kad uzme loptu, nikoga ne vidi, nešto slično kao Peñaranda trenutno. Što se tiče statistike, ne znam tačno, ali mislim da je Merdović igrao puno više od Lelića. Duga je sezona, imamo tu i KUP.
S razlogom.
Ja gledam realno, ne znam da li su nekome Merdović ili Dervišagić jarani pa su subjektivni. Nikako ne možeš reći da Merdović sa razlogom ima više minuta od Lelića jer eto ima 2 gola. Ok svaka čast za golove, ali mene Merdović ničime nije ubjedio da je neko top pojačanje, Lelić za razliku od Merdovića mi je puno agresivniji, brži i agilniji, barem za ove utakmice što je ušao i na jednom treningu što sam gledao.
Beduina da ubacim na krilo, garantujem ti da je agilniji od bar 5 naših igrača, je l' to znači da je dobar fudbaler? :rol:

Ono što sam vidio Lelića s klupe kad uđe, i to mu je puno, odbija se lopta od njega, trči nešto (istina, brzo, agresivno), ali bez neke koristi. Merdović recimo isto ulazi sa klupe, nešto više minuta, ali jer to zasluži na treningu, a 3 gola i 2-3 asistencije mislim ga stavljaju među najefikasnije u ekipi. Opet kažem, kad vidiš šta je on uradio u bara ekipi, i šta je Lelić u Tošku, sve ti je jasno. Kad je otišao ljudi javno kažu "Prevara" :rol: Samo jak menadžer i to je to, što nešto trči zabija se, nikakve koristi od toga. Igrao je u DK Kup pa ništa.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 nov 2023, 16:19

Na drugom mjestu "crne liste" je još jedan Federalni prvoligaš - FK Sloboda sa 3.351.733 KM duga (2.415.271 KM glavnica i 936.462 kamata). Tuzlaci su u odnosu na presjek iz juna povećali dug za 58.307 KM
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 01 nov 2023, 17:19

DamirT je napisao/la:
01 nov 2023, 16:19
Na drugom mjestu "crne liste" je još jedan Federalni prvoligaš - FK Sloboda sa 3.351.733 KM duga (2.415.271 KM glavnica i 936.462 kamata). Tuzlaci su u odnosu na presjek iz juna povećali dug za 58.307 KM
To vjerovatno znaci da nije bila tromjesecna/kvartalna uplata, a sto se odrazi na kamatu (koja ce btw. svakako biti umanjena kad se zavrsi reprogram)!?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 nov 2023, 17:25

Beduin je napisao/la:
01 nov 2023, 17:19
DamirT je napisao/la:
01 nov 2023, 16:19
To vjerovatno znaci da nije bila tromjesecna/kvartalna uplata, a sto se odrazi na kamatu (koja ce btw. svakako biti umanjena kad se zavrsi reprogram)!?
To sam i ja pomislio. Mada vjerujem da nema nekog razloga za paniku. Mislim da ce se to sve izregulisati kad grad uplati transu.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 02 nov 2023, 11:02

Trebaju se oglasiti iz kluba,samo mi nije jasno kako je Zeljo mogao vratiti milion i osamsto hiljada a znamo na koji nacin posluje.

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 02 nov 2023, 11:30

hondas je napisao/la:
02 nov 2023, 11:02
Trebaju se oglasiti iz kluba,samo mi nije jasno kako je Zeljo mogao vratiti milion i osamsto hiljada a znamo na koji nacin posluje.
Ko da se oglasi?Struja?Kruska?Buci? sve je to nesposobno da vodi klub :crazy:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 02 nov 2023, 11:39

Seoske varalice. Od 31.12.2021. smanjili dug za 7000 KM. Tada bio 3.358.112. Dvije godine da smanje dug 7000, a trebao je biti 500 000 manji.

Ali dobro je deru seoske ekipe vi sretni. Najbolje da zavrse drugi na tabeli jer ce i naredne sezone onda pobjedjivati. A garant i hoce zavrsiti drugi jer ne znaju oni za uspjeh i napraviti nesto.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 nov 2023, 12:16

Meni samo nije jasno kako Zeljo smanji dug onoliko. Niti su koga prodali, niti dobili neke pare od transfera igraca sto su igrali za njih.

Sto se tice naseg duga, dize se panika isto kao da smo se zaduzili jos 5 miliona KM. Sumnjam da ce ikad ijedan klub u BiH ocistiti sve dugove i biti na nuli. Eno Sarajevo ima milionera, pa ima dugova.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 02 nov 2023, 13:31

DamirT je napisao/la:
02 nov 2023, 12:16
Meni samo nije jasno kako Zeljo smanji dug onoliko. Niti su koga prodali, niti dobili neke pare od transfera igraca sto su igrali za njih.

Sto se tice naseg duga, dize se panika isto kao da smo se zaduzili jos 5 miliona KM. Sumnjam da ce ikad ijedan klub u BiH ocistiti sve dugove i biti na nuli. Eno Sarajevo ima milionera, pa ima dugova.

Pa imaju Evropu, a i navijaci su mozda pomogli
Ma da ko ce znat mozda su kakvu pozajmicu dobili ;)
Nikad se ne zna, i oni su mutljavina teska, nisu uopste bez oraha u dzepu..

A ovi nasi bi trebali dat kakvo obrazloženje da cujemo sta i kako, nekad pocetkom sezone Senad rece da je nas dug oko 700 hiljada , a ostalo sve otpada na reprogram..
Sad ko ima kakvih informacija nek pise pp, kakvo je stvarno stanje i sl
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 02 nov 2023, 15:01

DamirT je napisao/la:

Dobili su para od evrope, posjeta na utakmicama im skoro uvijek dobra oko 7-10 hiljada. Jedino to ima, otisao im je onaj Hodzic Armin mali u Tursku imali su taj transfer, Santos dzabe koliko znam.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

Volkan
Kontakt:

Post Postao/la Volkan » 02 nov 2023, 15:06

Ne treba nikoga zakivati u zvijezde, da li bi jaran, rodjak, nije bitno. Merdovic i Lelic su veoma malo pokazali u odnosu na ocekivano, pogotovo Merdovic koji je u Jedinstvu imao odličnu statistiku. Valjda ce se probuditi obojica u drugom dijelu kada bude najpotrebnije.
Kalesic isto mora više, bio je dobar u prvih 5-6 kola i onda se jednostavno izgubio a onda ga trener i kratko prebacio na klupu na hladjenje.
🔴⚫ FK Sloboda Tuzla 🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 nov 2023, 15:15

Volkan je napisao/la:
02 nov 2023, 15:01
DamirT je napisao/la:

Dobili su para od evrope, posjeta na utakmicama im skoro uvijek dobra oko 7-10 hiljada. Jedino to ima, otisao im je onaj Hodzic Armin mali u Tursku imali su taj transfer, Santos dzabe koliko znam.
Hodzic im je isto dzaba otisao ja mislim. Zato me i buni sve to. Jedino onda da im je cijena karti na utakmici po 25 maraka, pa da namire sve ovo.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 02 nov 2023, 15:23

DamirT je napisao/la:
02 nov 2023, 15:15
Volkan je napisao/la:
02 nov 2023, 15:01
DamirT je napisao/la:

Hodzic im je isto dzaba otisao ja mislim. Zato me i buni sve to. Jedino onda da im je cijena karti na utakmici po 25 maraka, pa da namire sve ovo.
Dobre pare su dobili od Evrope za prolazak u drugi krug, tribine poprilicno popunjene, donacije navijaca i sl i eto. Kako se misevi izvuku iz rupe cim je neki potencijalni problem...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 02 nov 2023, 15:26

Veliki su i troskovi u Premijer ligi, nemoguce da su sve to propratili od tih para.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 02 nov 2023, 15:59

A gdje nestade 200 k sto je secer ostavio plus sto je ostavio dugovanja citavoj ekipi iz prosle sezone. Secer nas je u crno zavio, a senad to itetkako gura nekako. I ko god misli da secer nije u klubu grdno se vara vise ga ima nego ikad
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 02 nov 2023, 18:13

Samo da se dobije Gracanica, i da se do kraja maksimalno iskoristi, vjerujem da ce i Olovo kiksat sigurno
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 04 nov 2023, 09:50

Moze li neko poslat link za prenos utakmice?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 04 nov 2023, 09:59

Koliko bi bilo lakse da se dobije danas. Ove ostale podrazumijevam da cemo dobiti jer igramo kuci.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Melva
Kontakt:

Post Postao/la Melva » 04 nov 2023, 11:03

Neko link za utakmicu?

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.