21K na derbiju a bilo je i više.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:07Sto to?mma_hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:47Nista od toga brate,sve iznad 6,7 milja je premija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:42Posjeta?
Ako nas je na derbiju bilo 18k ne vidim razloga da i sutra ne bude bar 10,sto mora biti
Ako mislis zbog poraza zadnjeg da ce toliko opasti brojka onda nek opadne.Takvi nam ne trebaju i to nisu navijaci FK Sarajevo.Neka vise nikad ne dodju zamolio bi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma jok brate zbog poraza nego cisto zbog vremena dosta raje sto sa djecom sto dolazi a primjetio sam u zadnje vrijeme na zapadu bar da je to bas bas fina brojka nece doci.Pa evo gledaj danas i strumfova nema ih 3000.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:07Sto to?mma_hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:47Nista od toga brate,sve iznad 6,7 milja je premija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:42Posjeta?
Ako nas je na derbiju bilo 18k ne vidim razloga da i sutra ne bude bar 10,sto mora biti
Ako mislis zbog poraza zadnjeg da ce toliko opasti brojka onda nek opadne.Takvi nam ne trebaju i to nisu navijaci FK Sarajevo.Neka vise nikad ne dodju zamolio bi.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Za vrijeme utakmice nece biti kise.mma_hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:09Ma jok brate zbog poraza nego cisto zbog vremena dosta raje sto sa djecom sto dolazi a primjetio sam u zadnje vrijeme na zapadu bar da je to bas bas fina brojka nece doci.Pa evo gledaj danas i strumfova nema ih 3000.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:07Sto to?
Od 6 pa nadalje ne bi trebalo
Nema izgovora!
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 04 nov 2023, 16:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nema kiše sutra.
Isto i ja mislim da nas neće biti više od 8k, nije mi taj neki hype kao pred derbi, nije tako aktivno pozivanje tako mi djeluje.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2023, 16:07Sto to?mma_hz je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:47Nista od toga brate,sve iznad 6,7 milja je premija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑04 nov 2023, 15:42Posjeta?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
7-8K je opet mnogo više nego što ostali imaju a i generalno je to sasvim dobra posjeta
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ovaj je prestao dolazit otkad mu je Hazre na klupi
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
- Kontakt:
Vidjecemo sutra sve razocarao bi se iskreno i to dobro kad bi bilo ispod 9, a prognozirao sam barem 10.
Ih kakav bi to hajp bio da se Sloga uzela..
Ih kakav bi to hajp bio da se Sloga uzela..

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma kakav hajp, dosta raje ti otpada isključivo radi vremena. Meni poznanik jutros govori da neće 99%, samo zato što je loše vrijeme. Nikad neću razumjeti takve stavove, pa ne ideš u gaćama i bos. Dobro se spremiš i stvar gotova.
2,05 3,45 3,60 kvote za sutra.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Sto se Ibricic pazi sa Ceferinom,haj necel nam valjat šta 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Mrtvi seljo za zabi slogi, nas u obje tekme dobise cccc, bilo proslo sutra abd pobjedit kako znamo i umijemo.
04.10.2009 !
Cuj 3 0 sloga Sarajevo
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Nije to kmečanje nego huja od kakve ekipe si 6 bodova izgubio. Ako je tebi normalno ili slučajnost, onda ga yebi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Normalno je, fudbal je, Sloga kuci nema poraza, na strani su katastrofa i tjt.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Dobro je ba, znate li vi šta je fudbal uopšte? Kako pobjeda tako i poraz, čuj to samo pobjede valjaju a poraz ne smiješ doživit majko mila moja.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ako se pitate zašto su reflektori upaljeni, prvi tim trenira
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 74 gosta.