FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

edinedin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la edinedin » 14 mar 2011, 12:03

avenija je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
avenija je napisao/la:zasto ste bili opet na sjeveru , tj zasto niste na maticnoj tribini protiv travnika ?
Ja koliko sam upratio, problem je bio led koji se nije otopio na južnoj tribini.
zar smo mi udaljeni od vas 500 000 km juznije ?
Pozdrav iz Dominakane Zenice ... u Sibirsko Sarajevo :mrgreen:

Problem je ipak u količini snijega koji se nije otopio. Grudve i komadi leda bi sigurno bili bacani prema gostima a i onako svi jedva čekaju da im se nešto desi na Grbavici pa da pljuju po klubu i navijačima, da Vam nebismo dali to zadovoljstvo uvjek imamo riješenje...
Jer si JEDAN JEDINI...........

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 mar 2011, 12:23

Najgluplja stvar bi sad bila podcjeniti siroki, vjerujem da Amar nece to dozvoliti...siroki je opasan i ovakav kakav jeste pogotovo nakon ove promjene trenera ne vjerujem da ce se nesto brzo promjeniti do utakmice sa nama ali treba biti na oprezu, misljenja sam da nema te ekipe koju nemozemo izbaciti iz dvije utakmice pa tako isto i siroki.
Sto se tice prvenstva treba igrati utakmicu za utakmicom imamo jako povoljan raspored i sve je apsolutno jos u igri i mozemo dobiti veliki broj utakmica na strani a imamo i tekmu na kosevu i borac nam dolazi nekako sam optimista nakon utakmice protiv travnika mislim da smo u stanju nadigrati sve ekipe cak mislim da smo i bolji nego prosle godine.Mi cak mozemo imati jedini koristi od toga ako nas i suspenduju jer ce leci pare od Dzeke a ostali nece dobiti ni feninga a valja platiti igrace i skoro svi vracaju neke dugove, znaci lako bi se moglo desiti da borac iduce godine bude kita musanova ako ne zaigraju evropu..Sto Camac kaze da Zeljo ima prednost od 5 bodova prvestvo bi bilo zvrseno ovako je jos neizvjesno sad za sad.
Nase je da podrzimo ekipu pogotovo u ovoj utakmici protiv sirokog koja je do sad najbitnija za klub povedite jos nekoga na ovu tekmu treba da nas bude sto vise jer sad je podrska najpotrebnija.
[youtube][/youtube]
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 14 mar 2011, 12:23

Pomozimo Lejli Hadžiabdić!

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/po ... hadziabdic

ForzA ZeLjOoOoOoOo
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 14 mar 2011, 12:24

zeljocity je napisao/la:
Baby je napisao/la:Pekić je ako se ne varam sad u našoj upravi :D
A mi se trebamo samo sebi posvetiti, *ebo Široki !
Ma samo naprijed sampione.
Nego jel zna iko kako stoji Siroki ekonomski kako se finansiraju jer nekog kesa od publike nemaju. Koliko se sad isplati privatnicima sponzorirati Siroki? P.S vise bi mi zaradili da naplacujemo gledanje nasih treninga nego oni na prvenstvenim tekmama :lol: :lol:
takvi klubovi ko siroki uvijek propadnu... ali bas uvijek!
treba nam jos igraca iz BiH

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 mar 2011, 12:34

FIFA/UEFA je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
Baby je napisao/la:Pekić je ako se ne varam sad u našoj upravi :D
A mi se trebamo samo sebi posvetiti, *ebo Široki !
Ma samo naprijed sampione.
Nego jel zna iko kako stoji Siroki ekonomski kako se finansiraju jer nekog kesa od publike nemaju. Koliko se sad isplati privatnicima sponzorirati Siroki? P.S vise bi mi zaradili da naplacujemo gledanje nasih treninga nego oni na prvenstvenim tekmama :lol: :lol:
takvi klubovi ko siroki uvijek propadnu... ali bas uvijek!
to nam prognozirate, i u hkk i u nk ima vec 10tak godina :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 14 mar 2011, 12:46

Kevin je napisao/la:
Ne bas svi, siroki je ne samo za okvire BiH jako organizovan i stabilan klub.Takav kakav jeste trebao bi biti uzor i modul ostalim klubovima kako treba posvetiti paznju infrastrukturi i daleko od toga da ce propasti, siroki ima i losih strana nemaju navijace koji bi mogli pratiti uspon kluba u svakom slucaju nije tema ali siroki nije ekipa za podcjeniti a i nije nase da razmisljamo hoce li propasti ili ne imamo mi i svojih problema.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 14 mar 2011, 13:26

pile87 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Ne bas svi, siroki je ne samo za okvire BiH jako organizovan i stabilan klub.Takav kakav jeste trebao bi biti uzor i modul ostalim klubovima kako treba posvetiti paznju infrastrukturi i daleko od toga da ce propasti, siroki ima i losih strana nemaju navijace koji bi mogli pratiti uspon kluba u svakom slucaju nije tema ali siroki nije ekipa za podcjeniti a i nije nase da razmisljamo hoce li propasti ili ne imamo mi i svojih problema.
Ima onih koji priželjkuju scenario raspada Širokog i još nekih (realno govoreći) klubova koji su se afirmisali tek poslije rata. I meni su u prvim godinama zajedničke lige zapinjali za oko (najblaže rečeno) ti novoformirani klubovi.

Međutim, nakon svih već više od 10 godina zajedničkog igranja, mogu samo da poželim da su svi klubovi korektni i organizirani kao npr. Široki. Jest da nemaju navijača, ali imaju potencijal da budu jedini jak klub u čitavoj regiji zapadne Hercegovine (svi ostali su isparili - Posušje, Brotnjo, Ljubuški...). Da li će u tome uspjeti ostaje da se vidi.

Sve u svemu, sada mi je drago da postoji NK Široki i da imamo kvalitetnog rivala s kojima smo rijetko imali ikakvih problema. Kad pogledamo kako se ponašaju "stari i ugledni klubovi" tipa Slobode, pa ranije Čelika, Borca a u prošloj polusezoni i Sarajeva, ranije i nas samih, Široki je u mnogim stvarima svijetao primjer.

Naravno da i Široki ima svojih aferima, ali imamo ih na kraju krajeva i mi.

Nek sada priča kod god hoće kako se ližemo sa "ujama", ja u ovom postu pišem isključivo sa sportske strane. Nacionalizma ima na svim stranama i klubovi nisu jedina adresa za rješavanje tog problema.

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 mar 2011, 13:54

Ide li ko na današnji trening? U 15:30 sati je trening.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

miki 90
Kontakt:

Post Postao/la miki 90 » 14 mar 2011, 14:04

MinistaR je napisao/la:Ide li ko na današnji trening? U 15:30 sati je trening.
jel trening na pomocnom il glavnom :?: :)
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 mar 2011, 15:29

Hah, zeznuo sam se, džaba otišao na stadion. Ipak je u pola pet trening i to na glavnom. Dakle, u 16:30 na glavnom. Valja ponovo ići :mrgreen:

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 14 mar 2011, 15:36

MinistaR je napisao/la:Hah, zeznuo sam se, džaba otišao na stadion. Ipak je u pola pet trening i to na glavnom. Dakle, u 16:30 na glavnom. Valja ponovo ići :mrgreen:
Pitaj pravog čovjeka druže ministre : ) A i telefon imaš : )

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 mar 2011, 15:36

svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila odlična,a idealan rezultat bi bio 2-0.

onom roskamu treba flastera udariti...

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 14 mar 2011, 15:41

partibrejker1921 je napisao/la:
MinistaR je napisao/la:Hah, zeznuo sam se, džaba otišao na stadion. Ipak je u pola pet trening i to na glavnom. Dakle, u 16:30 na glavnom. Valja ponovo ići :mrgreen:
Pitaj pravog čovjeka druže ministre : ) A i telefon imaš : )
A hebiga buraz, jedan "pravi čovjek" mi reče u pola 4, pa ne bi. ali, dobro.

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 14 mar 2011, 15:45

Neprilagodjen je napisao/la:svaka pobjeda bez primljenog gola bi bila odlična,a idealan rezultat bi bio 2-0.

onom roskamu treba flastera udariti...
Ma kakav Roskam, samo treba Wagnera zatvoriti i to je to :D
G R B A V I C A 2

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 mar 2011, 15:52

Ja sam kontao da je trening oko pola 3, ali sam vidio Mirka u gradu i onda sam skontao da je nešto kasnije, znači oko pola 5, hajd možda i ja naletim :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2011, 16:15

fczeljo je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Ima onih koji priželjkuju scenario raspada Širokog i još nekih (realno govoreći) klubova koji su se afirmisali tek poslije rata. I meni su u prvim godinama zajedničke lige zapinjali za oko (najblaže rečeno) ti novoformirani klubovi.

Međutim, nakon svih već više od 10 godina zajedničkog igranja, mogu samo da poželim da su svi klubovi korektni i organizirani kao npr. Široki. Jest da nemaju navijača, ali imaju potencijal da budu jedini jak klub u čitavoj regiji zapadne Hercegovine (svi ostali su isparili - Posušje, Brotnjo, Ljubuški...). Da li će u tome uspjeti ostaje da se vidi.

Sve u svemu, sada mi je drago da postoji NK Široki i da imamo kvalitetnog rivala s kojima smo rijetko imali ikakvih problema. Kad pogledamo kako se ponašaju "stari i ugledni klubovi" tipa Slobode, pa ranije Čelika, Borca a u prošloj polusezoni i Sarajeva, ranije i nas samih, Široki je u mnogim stvarima svijetao primjer.

Naravno da i Široki ima svojih aferima, ali imamo ih na kraju krajeva i mi.

Nek sada priča kod god hoće kako se ližemo sa "ujama", ja u ovom postu pišem isključivo sa sportske strane. Nacionalizma ima na svim stranama i klubovi nisu jedina adresa za rješavanje tog problema.

Ja iskreno kazem meni idu na zivac i ne zelim im uspjehe i tacka! Ne sto su iz male sredine i tako te stvari nego jednostavno su mi postali antipatican tim nakon Vedrana. Siroki zapamtite dobro ne moze sam da opstane jedini spas sad trenutno su mu privatnici koji investiranje u Siroki vide kao vrstu nekog patriotizma ali ne traje ni to 100 godina.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 14 mar 2011, 16:27

Očekivani sastav protiv Širokog(Jamak i Stančeski nemaju pravo nastupa), Lazar ima upalu pluća.

slika

Utakmica neće biti nimalo lagana. Bez obzira na tri vezana poraza Široki nije bezazlena ekipa. Također, poprilično sam ubijeđen da oni mogu bolje od prikazanog. Možda su ti porazi došli zbog bojkota Ištuka od strane igrača.
Roskam i Zakarić su zajebani igrači. I onaj Wagner, kako li već. Odbrana im je šuplja ko sir i to je naša šansa.

Iako smo odigrali dobru utakmicu protiv Travnika, mesari nisu nikakvo mjerilo, na Grbavici pogotovo. Široki jeste. Biće vrlo zanimljivo da li smo u stanju da ponovimo lepršavu igru. Neće biti lako, zadovoljan sam pobjedom bez primljenog gola. Ukoliko primimo gol onda bi morali/trebali da ih dobijemo sa dva razlike minimalno da bi mogli bez srkleta odigrati revanš. Mada, kako je počelo, suspenzija nam kuca na vrata. Ako se to zaista desi onda nekome treba dobro **** familiju(od ovih naših, nisu ni oni maslo za Ramazana iako se sada prave fini).

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 14 mar 2011, 16:45

banovan je napisao/la: Možda su ti porazi došli zbog bojkota Ištuka od strane igrača.
Siguran sam da će se protiv nas drugačije ponašati. :roll:
Ali šta sad, nama je potreban dobar rezultat, pa kako god oni igrali. 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 14 mar 2011, 17:12

Široki je trenutno jako ranjiv, ali kao takav može biti i nezgodan. Najbolji scenario bi bio da u prvih 20 minuta utakmice postignemo prvi gol. Ako se na poluvrijeme ode sa rezultatom 0:0, do kraja bi teško napravili nešto više od 1:0...Što nije neki kapital pred gostovanje ! Njima je ostao samo Kup, i bas zbog toga ih treba ranit na pocetku, i onda pokusat dotuc sa jos dva gola do kraja ...Ovo jako lijepo zvuci, ali mislim da smo dovoljno jaki da ovo možemo i sprovesti u dijelo !

ŽELJO ŠAMPION !
TM87

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 14 mar 2011, 17:36

iskreno siroki bi mogo finu katastrofu dozivit na grbavici :D jedina dvije tacke u sirokom koje cine nesto pozitivno su roskam i onaj vagner ostalo sve ... :D ispade sad bolje siroki nego olimpiC :D
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 17 gostiju.